Evere o tarihe göre 14 hafta 5 günlük biz de sadece kucakta uyuyacak nerdeyse sallamasan uyumuyor bizde genel olarak uyku problemi oldu en çok biraz da emme ... bu ataklar hem çok zor hem de çok heycanlı :)))) acaba atak sonunda napca diye düşünmek çok heyecan verici :)) Allah yardımcımız olsunMuhtemel doğum tarihine göre hesaplanıyor. 2 gündür akşam 10 a kadar uyutmaya çalışınca bugün gece uykusuna geçişte ayağımdan indirmedim. Tam uyanacağı vakit sallamaya devam ettim de diğer günler gibi saat 10 u bulmadık.
Ya bir de şunu farkettim, sebepsiz ağlayarak uyanıyor, ya da sebepsiz ağlıyorsa ağızdan gazı oluyor, sırtına pat pat yapınca çıkıyor ve ağlamayı kesiyor.
Bazen ben çok tercih etmesem de yatagimiza almayı yanına alıyorum. Yan çevirip kafasının altına da minicik bir bebek yastığı koyuyorum. Oyle emerek uyuyor. Çok da seviyor. Gazini kakasini da rahat cikartiyor bu pozisyonda.Bi arkadaş yatarak emziriyorum diyince aklıma geldi bir dönem de aç olduğundan emin olduğum vakitler altını açıyor yanına yatıp yattığı yerden emziriyordum bu sırada altı açık oluyor. Belki sizede de işe yarar.
Bende yatarak emzirmek zorunda kalıyorum çoğu zaman ama benimde aklıma orta kulak iltihabı olma riski takılıyo.Kucağım emzirirkende kulağının üstüne yatıyo kolumda yatakla arasındaki farkı anlayamadım hala yatakta tam düz yattığı içinmi? Ama Kolumdada eğimli değil yanlış mı emziriyorum acabaBazen ben çok tercih etmesem de yatagimiza almayı yanına alıyorum. Yan çevirip kafasının altına da minicik bir bebek yastığı koyuyorum. Oyle emerek uyuyor. Çok da seviyor. Gazini kakasini da rahat cikartiyor bu pozisyonda.
http://www.emzirme.org/yatarak-emzirme-zararli-mi.htmlBende yatarak emzirmek zorunda kalıyorum çoğu zaman ama benimde aklıma orta kulak iltihabı olma riski takılıyo.Kucağım emzirirkende kulağının üstüne yatıyo kolumda yatakla arasındaki farkı anlayamadım hala yatakta tam düz yattığı içinmi? Ama Kolumdada eğimli değil yanlış mı emziriyorum acaba
Seninkinede baktım bak az öncede böyle bişey okudum http://bidunyacocuk.com/meme-reddi-emzirme-ve-orta-kulak-iltihabi/http://www.emzirme.org/yatarak-emzirme-zararli-mi.html
Bak burda da böyle diyor. Benim de kafam karıştı
Canım bak dikkatli okuduysan biberon ve mama yi yatarak alan bebekler diyor. Emen bebeklerde aksini söylüyor hatta. Meme emerken sıkıntı yok diyor senin gonderdigindeSeninkinede baktım bak az öncede böyle bişey okudum http://bidunyacocuk.com/meme-reddi-emzirme-ve-orta-kulak-iltihabi/
Evet o yüzden kafam karıştı umarım öyledirCanım bak dikkatli okuduysan biberon ve mama yi yatarak alan bebekler diyor. Emen bebeklerde aksini söylüyor hatta. Meme emerken sıkıntı yok diyor senin gonderdiginde
kafanız karışmasın arkadaşlar. biz üç kardeşiz ve annem bizi üçümüzü de çoğu zaman yatarak emzirmiş. sonuç hepimizin kulak problemi vardı çocukkene. durduk yere ağrı yapardı heleki akşam geceleri. sürekli acillere gittik sürekli kulak ağrısı. ben iki kere ameliyat oldum. yatarak emzirmenin zararlı olduğunu ilk defa burda duydum ve aklıma da henüz yeni geldi annemin bizleri yararak emzirmesini sevdiğini hatta büyük kızım da da sürekli derdi yatarak daha rahat olur senin için diye. iyiki dinlememişim annemi ben hep oturarak emzirdim ve bu bebeğimi de oturarak emziriyorum heleki bunu duyduktan sonra yapmam ve çevremdekileri de uyarırım. annem o zamanları bilseydi tabiiki bizleri de yatarak emzirmezdi çünkü kulak ağrısı berbat birşey. Rabbim evlatlarımızı sağlık sıhhat versin kimseyi yaşatmasın kulak ağrısını veya başka ağrı ve hastalıklarıhttp://www.emzirme.org/yatarak-emzirme-zararli-mi.html
Bak burda da böyle diyor. Benim de kafam karıştı
Önceki aşkların devamı mıydı yoksa farklı bi aşı mı ? İlk dozlar yapıldığında da sizde ateş olmuşmuydu ?
4. Ay aşıları 2. Ay olan aşıların ikinci dozlarıdır. 2 aylık aşıları Ateş yapmış mıydı ? Korktum şimdi ben deYo normal 4. Ay aşısı. Önce böyle bir şey olmamıştı 2 gün ateşi yüksekti şu an iyi çok şükür
Emmiyorsa bol bol ten teması yapın, birlikte duş alın, duşta emzirme yapın diye tavsiye ediyorlar emzirme danışmanları.Denedim canım altının açık olmasını çok seviyor çünkü. Ama yok yarasa sanki bizim kesinlikle emmiyor. Ayakta gezerek zıplayarak yatarak fark etmiyor. Çok üzülüyorum sütüm azalacak diye.
Evet canım okudum bunu ama gözüm kesmiyor duşa girmeyi ben bebeği ıslak olunca tutamam diye korkuyorum hamilelikten kalan bilek ağrılarım var. Her akşam bebeği eşim yıkıyor mesela. Onda bile tutamıyorum. Ama yatakta üstlerimiz ciplak yattık bir iki kere meme ile oynadı biraz ama ağzına bile değdirmedi.Emmiyorsa bol bol ten teması yapın, birlikte duş alın, duşta emzirme yapın diye tavsiye ediyorlar emzirme danışmanları.
4. Ay aşıları 2. Ay olan aşıların ikinci dozlarıdır. 2 aylık aşıları Ateş yapmış mıydı ? Korktum şimdi ben de
4. Ay aşıları 2. Ay olan aşıların ikinci dozlarıdır. 2 aylık aşıları Ateş yapmış mıydı ? Korktum şimdi ben de
Bizde 2. Ay ateş olmuştu ama 4. Ay olmadı.4. Ay aşıları 2. Ay olan aşıların ikinci dozlarıdır. 2 aylık aşıları Ateş yapmış mıydı ? Korktum şimdi ben de
Bizimkinde hiç iz yok. Doktora sordum tutmuş mudur diye, biz bütün yapılan aşıları tutmuş farzediyoruz artık tutmama olmuyor dedi. 4.aydan sonra çıkar iz dedi.Bizde 2. Ay ateş olmuştu ama 4. Ay olmadı.
Kizlar buarada verem aşısı iz yapti mi bebeginizde. Bizimki sivilce gibi olmuştu dun de ucu beyazdı bugün o beyazlık gitmiş. Doktor gecen hafta aşı tutmuş demişti. Iltihap olacak sonra patlayıp iz kalacak dedi sanirim patladı şuan.
Ayyy ne güzel maşallah! Ne kadar oğlun?Benim oğlan bugün ilk emekleme çalışmalarına başladı kendi kendine ilerledi 3 sefer. Insanın hoşuna gidiyor yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?