Benim kız da çok kusur, Dr kilo alımı iyi keyfi yerinde sorun yok dedi bize. Bir de kusmuğu kokarsa Dr mutlaka iletinArkadaşlar bebeklerinizin kusma durumu nasıl bazı günler bebeğim fiskirtarak çok kusuyor bazen hiç kusmuyor. Çok emzirdigim ve gazını çıkarmadığım günler çok kusuyor .sizlerinki nasıl ?
Bunlar normal mi acaba?
Kızlar 4 ay kontrol ve aşı yaptırdık. Kilo 5 700 boy 63. Ebe normal dedi. Aşılar çok ateş yaptı gece hiç uyumadık rabbim şifa versin
Tüm kasım annelerine selam olsun. Bende aralık annesiyim. Başından beri arada sizide takip ettim daha tecrubelisiniz nede olsa bir sorum var. 12 aralik doğumlu kızım 1 haftadır gündüz emmiyor. Her yolu denedim ayakta dolaşarak ters tutarak falan yok direk başını çeviriyor çok ısrarcı olursam fena ağlıyor. Geceleri emiyor sorun yok. Gündüz sagmayada pek vaktim olmuyor çünkü gündüz uykusu yok. Zaten sütüm az takviyeli gidiyoruz böyle giderse olanda biter. Bilgisi olan yaşayan varsa bir akıl verin ya geçer mi nasıl geçer?
Canim bizim de ozel saglik sigortamız var. Karşıladığını bilmiyordum. Ögrendigim iyi oldu. Çok teşekkür ederim
Serum fizyolojigi r3cete ettirrerk mi aldın yoksa direkt anlasmali eczane veriyor mu?
Gündüzleri ben de sıkıntı yaşıyorum. Gündüzleri ayağımda sallayarak uyutuyorum, takip ediyorum sakinleştiğinde ya da uyumak üzere olduğunda meme veriyorum. Böyle yapınca hep alıyor.Tüm kasım annelerine selam olsun. Bende aralık annesiyim. Başından beri arada sizide takip ettim daha tecrubelisiniz nede olsa bir sorum var. 12 aralik doğumlu kızım 1 haftadır gündüz emmiyor. Her yolu denedim ayakta dolaşarak ters tutarak falan yok direk başını çeviriyor çok ısrarcı olursam fena ağlıyor. Geceleri emiyor sorun yok. Gündüz sagmayada pek vaktim olmuyor çünkü gündüz uykusu yok. Zaten sütüm az takviyeli gidiyoruz böyle giderse olanda biter. Bilgisi olan yaşayan varsa bir akıl verin ya geçer mi nasıl geçer?
Dediğin sayfaya bakiyim bende inşallah bizimkide geçer.Bende ayni dertten muzdaribtim doktor yediğim içtiğim bişey den olduğunu söyledi. Facebook da emzirme akademisi var oraya sordum orasıda atak haftası dır dedi benimki çok şükür azaldı 2 dakika uyuyup uyanınca alıyor memeyi.
Ya mama yemeside azaldı ilk ay 1 kilo almıştı 2.ay 580gram almış. Buaydan hiç umudum yok zaten. Olan sütüm bitmese bari.Biz 4 ayligiz.ayni durum bende de var. Bizde meme mama gidiyoruz.denemedigim şey kalmadı ama gündüz emmesi düzelmedi.emdigi kadarıyla artık napalim.
Onuda denedim ağzına alıyor hemen gözünü açıp bırakıyor. Bazen akşamları babasının kucaginda onun tişörtünü falan emmeye çalışıyor hemen alıyorum emsin diye resmen midesi bulanıyor geri bırakıyor. Ama gece emiyor sorun yok inşallah düzelirGündüzleri ben de sıkıntı yaşıyorum. Gündüzleri ayağımda sallayarak uyutuyorum, takip ediyorum sakinleştiğinde ya da uyumak üzere olduğunda meme veriyorum. Böyle yapınca hep alıyor.
Aynısını yapıyordu hatta dedim acaba çocuk benden mi tiksindi falan heryeri emiyor bana gelince yok emmiyor ben işte 15 dakika uyuyor uyaniyor öyle emiyor,uyku müzigi dene bide istersen oda işe yarıyormuş.Onuda denedim ağzına alıyor hemen gözünü açıp bırakıyor. Bazen akşamları babasının kucaginda onun tişörtünü falan emmeye çalışıyor hemen alıyorum emsin diye resmen midesi bulanıyor geri bırakıyor. Ama gece emiyor sorun yok inşallah düzelir
Sağol canım deneyeyim onu da :)Konak için karbonatla zeytinyağını karıştırıp banyodan yarım saat önce sürüp bekletin saçında. Banyodan sonra da bebek fırçasıyla bolca tarayın geriye doğru veya dairesel hareketlerle. Benim oğlumda da çok fazla vardı bu şekilde geçirdim hatta kaşlarında bile vardı tarayarak temizledim.
En temizi biz en son bebeğimizi yaptık heralde :)))) korkuyorum ben de ya hem hamile kalmaktan hem ilişkiden :s şimdiye kadar paçayı kurtardım bakalım nereye kadar :))))))Kizlar demin bi konuya denk geldim de 7 aylik bebegi var ve 3. Çocuğa hamile spiral+prezervatifle hamile kalmış
Nezamandir da sorucam siz neyle korunuyorsunuz? Ben 6 sene cocuk yapmak icin uğraştım simdi de esim kesinlikle çocuk istemiyor bende en az 1 sene olmasını istemiyorum ama neyle korunacaz şaşırdım o konuyu okuyunca.
Merhabalar ... bizde de ayni sorun var gündüz sadece yatarak emiyor gece normal .. artık ısrar bile etmiyorum o beni alıştırdı valla ... bir gün saatlerce emmek istememişti kucağıma alıyordum göğsüme yaklaştıracağım kafayı geriye itip ağlıyordu poşetindeyken deneyim dedim göğsümü verdim emdi hemen aldım yatağa yatırdım yanıma o günden beri yatakta emiyor gündüz sadeceTüm kasım annelerine selam olsun. Bende aralık annesiyim. Başından beri arada sizide takip ettim daha tecrubelisiniz nede olsa bir sorum var. 12 aralik doğumlu kızım 1 haftadır gündüz emmiyor. Her yolu denedim ayakta dolaşarak ters tutarak falan yok direk başını çeviriyor çok ısrarcı olursam fena ağlıyor. Geceleri emiyor sorun yok. Gündüz sagmayada pek vaktim olmuyor çünkü gündüz uykusu yok. Zaten sütüm az takviyeli gidiyoruz böyle giderse olanda biter. Bilgisi olan yaşayan varsa bir akıl verin ya geçer mi nasıl geçer?
Biz 13. Haftadayız ama 41 haftalık doğdu bizim de o Atak başlamış olabilir mi ya uykuya karşı inanılmaz direnç14.-19. Hafta atağımız başladı2 gündür uyumak da emmek de istemiyor
Yatarak emzirmek orta kulak iltihabı yapar diyor doktorum, size bir şey diyen oldu mu?Merhabalar ... bizde de ayni sorun var gündüz sadece yatarak emiyor gece normal .. artık ısrar bile etmiyorum o beni alıştırdı valla ... bir gün saatlerce emmek istememişti kucağıma alıyordum göğsüme yaklaştıracağım kafayı geriye itip ağlıyordu poşetindeyken deneyim dedim göğsümü verdim emdi hemen aldım yatağa yatırdım yanıma o günden beri yatakta emiyor gündüz sadece
Bi arkadaş yatarak emziriyorum diyince aklıma geldi bir dönem de aç olduğundan emin olduğum vakitler altını açıyor yanına yatıp yattığı yerden emziriyordum bu sırada altı açık oluyor. Belki sizede de işe yarar.Tüm kasım annelerine selam olsun. Bende aralık annesiyim. Başından beri arada sizide takip ettim daha tecrubelisiniz nede olsa bir sorum var. 12 aralik doğumlu kızım 1 haftadır gündüz emmiyor. Her yolu denedim ayakta dolaşarak ters tutarak falan yok direk başını çeviriyor çok ısrarcı olursam fena ağlıyor. Geceleri emiyor sorun yok. Gündüz sagmayada pek vaktim olmuyor çünkü gündüz uykusu yok. Zaten sütüm az takviyeli gidiyoruz böyle giderse olanda biter. Bilgisi olan yaşayan varsa bir akıl verin ya geçer mi nasıl geçer?
Muhtemel doğum tarihine göre hesaplanıyor. 2 gündür akşam 10 a kadar uyutmaya çalışınca bugün gece uykusuna geçişte ayağımdan indirmedim. Tam uyanacağı vakit sallamaya devam ettim de diğer günler gibi saat 10 u bulmadık.Biz 13. Haftadayız ama 41 haftalık doğdu bizim de o Atak başlamış olabilir mi ya uykuya karşı inanılmaz direnç
Ve sebepsiz ağlama krizleri yaşıyoruz kucağımda uyuyor ağlaya ağlaya
Bi arkadaş yatarak emziriyorum diyince aklıma geldi bir dönem de aç olduğundan emin olduğum vakitler altını açıyor yanına yatıp yattığı yerden emziriyordum bu sırada altı açık oluyor. Belki sizede de işe yarar.
Biliyorum kafatasını yüksekte tutuyorum kulağına çok dikkat ediyorum yapcak bişe yok emmiyor başka türlüYatarak emzirmek orta kulak iltihabı yapar diyor doktorum, size bir şey diyen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?