2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah hayırlısı ile duyarsınız kalp atışını canım

oy onun kalbini yesinlerr, hayırlısı ile dünyaya gelmek nasip olsun inşallah

Canım çok teşekkürler bizde çok şükür 7+6 da duyduk kalp atışlarını. 6+4 te duyulmamıştı. Anneler sakın panik yapmayın bazen böyle geç duyulabiliyor. ben vajinal baktırmadım. Çok şükür bir hafta sonra hiç bir sıkıntı yok dedi doktor.

Kızlar burada paylaşılan bilgiler Allah razı olsun bana çok destek oldu onun için belki benim yazdıklarımda birilerine moral olur diye başıma gelenleri yazıyorum. öncelikle dediğim gibi 6+4 te kalp atışını göremedi doktor vajinal baktırmadım sakın paniklemeyin bir hafta sonra gittim bariz bebek neredeyse iki katı olmuş kesede ve kalp atışını duyduk. 5. haftada yoğun bulantım başladı ama kusma olmadı. 8. haftaya girdim iki defa acı su kustum. bende kusma fobisi var daha önce çok kötü zehirlenmelerim olmuştu. Eşim ben öğürürken dayanamayıp odadan gitmek istiyor onu zorla yanımda tutuyorum :) Napim yanlız tıkanıp ölecekmişim gibi oluyor. Kokular beni mahvediyor. Sürekli kusması olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun gerçekten büyük sabır isteyen bir durum. Bakalım 3. ayda geçiyor diyorlar iple çekiyorum. Çevrenizde sizi anlamayanlara takılmayın ancak bu durumları yaşayan bilir. Hele erkekler ancak anlıyorum der fakat gerçekten anlamaları imkansız.. Zaten doğumu onlar yapsa dünya nüfusu yarıya inerdi...:)...:)

Günaydın. Biz de dün şükür doktora gittik. Keseyi gördük 5 haftalık. Doktor önce tek dedi sonra bir şey daha görüyorum dedi. Meğer o benim polikistiklermiş 10 gün sonra kalp atışı dinlemeye gideceğiz inşallah duyarız hayırlısıyla. Benim polikistik overim olduğu için döllenme tarihi belli olmuyor. Ayrıca polikistikler düşüğe de sebep olabiliyormuş. Hiç kanamam akıntım bile olmamasına rağmen progestan başladık bir de i Mom diye hem omega hem folik asit bir ilaç bir de d vitamini. Herkes için bu süreçler hayırlısı işe geçsin inşallah.

Merhaba kızlar ikili test zamanımız geliyor yaptıran oldumu
Kasım anneleri olarak bizden en fazla üç dört gün büyük bebişler var :) daha kimse yaptırmamıştır 12. Haftada yapıyolar. Ama ben şahsım adına konuşuyorum yaptırmayı düşünmüyorum. İlerleyen haftalarda üçlü test yaptırıcam o daha net sonuç veriyor. İkili testin sonucuna bakarak kendimi strese sokmak istemiyorum. Rabbim neyi nasip ettiyse ona razıyım :) bugün kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor. Miniğim hala sağlıklıdır inşallah

Merhaba happymom da konunuzu takip ediyorum sanırım sizsiniz Bence sizinki geç döllenme. İnşallah bebeğinizi görürsünüz.

Merhaba happymom da konunuzu takip ediyorum sanırım sizsiniz Bence sizinki geç döllenme. İnşallah bebeğinizi görürsünüz.
İnşallah canım ya kafaya taktım bi ümitleniyorum bi ümidim tamamen kayboluyor netleşmemiş olması kafamı çok karıştırıyor ama hakkımda hayırlısı bakalım 9 nisanda devletten randevu aldım özellere gittim hep bide devlete gideyim balayı dedim çünki özeller direk beni yaştan vuruyor hep yaşla bağlantı kuruyolar oysaki ben çok gencim

Geç döllenme olmuşturmcanım. Benimde öyle oldu. Canını sıkma ve biraz daha bekle.

İlkler herzaman daha rahat geçiyo. Benim bide 3. Düşün

Kızlar az önce kahverengi lekelenmem oldu. Yoldayım cenazeye gidiyorduk çok zor durumda kaldık. Hemen doktora gözükmem lazım mı?
Canım canını sıkma inşaAllah önemli bişi yoktur. Yerleşme kanamasıdır umarım.

Anneler nasılsınız :) Benim bulantılar daha da hafiflemeye başladı çok mutluyum:) Oğluma hamileyken bunun bi 10 misli bulantım vardı. Allah çekenlere sabır versin çok çok zor. Geçen cuma 7.3 günlükken doktorumuza gittim. ooo çok büyümüş dedi 8 hafta 2 günlük görünüyormuş eşşekim. neredeyse 1 hafta önden gidiyoruz. Belki doğumum ekim sonu olacak belki kasım başı tam bilemiyorum. Hepinizden önce doğurayım da görün Bu arada ben 3 hamileliğimde de bebeğimle ilgili rüyalar gördüm. Ogluma 9 haftalık hamileyken bahçemde bir kuzu buluyorum seviyorum ve sahipleniyorum çok tatlı bembeyaz birşey. Rüya tabirlerinde ''hayırlı güzel yüzlü güzel huylu erkek evlat ve bir miktar para gelmesi'' yazıyordu. 3 hafta sonra da oğlum olacağını öğrendik ve aynı hafta babamdan kalan 20 yıldır satılamayan arsa 1 hafta içinde satıldı elimize bir miktar para geçti. Düşük yaptığım bebeğimde de evimize bir serçe giriyor ben tabi yine hemen elime alıp sevip sahiplenmek istiyorum ama eşim istemiyor tam dışarıya bırakıcam kuş avucumda kayboluyor. 1 hafta sonra düşük yaptım. Vee dün gece rüyamda balık gördüm kocaman upuzun bir akvaryumun içinde ben yürüdükçe beni takip ediyor bana bakıyor onu alıyorum evime getiriyorum. sonra balık bebeğe dönüşüyor öpüp kokluyorum ama kokusu hala burnumda. Sonra bunun bir rüya olduğunu anladım ve sen benim bebeğim mi olacaksın dedim. Bebek gülerek ellerini yanağıma değdirdi ve uyandım. Uyanınca bebek gitti diye çok üzüldüm ama geleneksel hamilelik rüyam gayet iyiydi :)

Bende hamile kalmadan önce bebek görmüştüm emziriyodum sütüm her yeri ıslatmıştı meğersem o sıra hamileymişim erkek bebekti kucağımda ki de demek ki böyle anneler hissediyor

Ne guzel ruya gormussun canim. Allah hayra çıkarsın.

Oh oh maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin sanadamı bebek yok dediler
bana ne demedılerkı kese yok dıs gebelık dedıler kese gozuktu saglıksız kese dedıler bebek gozukmedı yolk kesesı gozuktu saglıksız bebek bu gelısmez dedıler bebek gozuktu kalp atısı hakkında gram bısey demedıler en son 2 gun once bebegımın saglıklı oldugunuy orendım canım
ama benımde kahve rengı akıntılarım var dusuk tehlıkesı dedı doktor calısmakta zorıundayıp napcam bılmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…