İnşallah hayırlısı ile duyarsınız kalp atışını canım
oy onun kalbini yesinlerr, hayırlısı ile dünyaya gelmek nasip olsun inşallah
ay maşallah. saglıkla gelsin kuzucuklar inşallah. bizde 7+3 olduk. 5 nisanda randevumuz var bakalım kalp atışlarını duymak için can atıyoruz
Kasım anneleri olarak bizden en fazla üç dört gün büyük bebişler var :) daha kimse yaptırmamıştır 12. Haftada yapıyolar. Ama ben şahsım adına konuşuyorum yaptırmayı düşünmüyorum. İlerleyen haftalarda üçlü test yaptırıcam o daha net sonuç veriyor. İkili testin sonucuna bakarak kendimi strese sokmak istemiyorum. Rabbim neyi nasip ettiyse ona razıyım :) bugün kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor. Miniğim hala sağlıklıdır inşallahMerhaba kızlar ikili test zamanımız geliyor yaptıran oldumu
Merhaba happymom da konunuzu takip ediyorum sanırım sizsiniz Bence sizinki geç döllenme. İnşallah bebeğinizi görürsünüz.Merhaba KASIM annişleriben 43 yaşında süpriz hamile kaldım 3. Olcak inşallah 7+5 haftalığım 7+3 de gittim en son doktora yolk kesesi var ama bebek yok dedi yaşında geçmiş kürtaj yapalım diyip beni korkuttu böyle olup sonra gören varmı bebğini
11.haftalarda baslaniyor canim ikili teste bende haftya gdcem onun icinMerhaba kızlar ikili test zamanımız geliyor yaptıran oldumu
İnşallah canım ya kafaya taktım bi ümitleniyorum bi ümidim tamamen kayboluyor netleşmemiş olması kafamı çok karıştırıyor ama hakkımda hayırlısı bakalım 9 nisanda devletten randevu aldım özellere gittim hep bide devlete gideyim balayı dedim çünki özeller direk beni yaştan vuruyor hep yaşla bağlantı kuruyolar oysaki ben çok gencimMerhaba happymom da konunuzu takip ediyorum sanırım sizsiniz Bence sizinki geç döllenme. İnşallah bebeğinizi görürsünüz.
Geç döllenme olmuşturmcanım. Benimde öyle oldu. Canını sıkma ve biraz daha bekle.Kızlar benim son adetime göre 5 5 ama bugün gittik doktor 5 haftalıga gore küçük 2 3 gibi dedi geç döllenme falan mi dedim muhtemelen öyle dedi ve ulturasyon görüntüsünde gözüken şeye bu olmalı gibi bisey dedi kötü oldum yani sizde geç döllenmeden böyle oldu yarın kan verecem değerimin normal ilerleyişine bakılması için böyle geç döllenme olan var mi
İlkler herzaman daha rahat geçiyo. Benim bide 3. DüşünSelam Kızlar nasılsınız :)
Nasıl gidiyor hamileliğiniZ? Ben çabuk yoruluyorum ya enerjim hemen bitiyor sizlerde öylemisiniz? İlk gebeliğim çok rahattı kızım küçük olduğundan mı bilmiyorum yorgun düşünüyorum
Canım canını sıkma inşaAllah önemli bişi yoktur. Yerleşme kanamasıdır umarım.Kızlar az önce kahverengi lekelenmem oldu. Yoldayım cenazeye gidiyorduk çok zor durumda kaldık. Hemen doktora gözükmem lazım mı?
Bende hamile kalmadan önce bebek görmüştüm emziriyodum sütüm her yeri ıslatmıştı meğersem o sıra hamileymişim erkek bebekti kucağımda ki de demek ki böyle anneler hissediyorAnneler nasılsınız :) Benim bulantılar daha da hafiflemeye başladı çok mutluyum:) Oğluma hamileyken bunun bi 10 misli bulantım vardı. Allah çekenlere sabır versin çok çok zor. Geçen cuma 7.3 günlükken doktorumuza gittim. ooo çok büyümüş dedi 8 hafta 2 günlük görünüyormuş eşşekim. neredeyse 1 hafta önden gidiyoruz. Belki doğumum ekim sonu olacak belki kasım başı tam bilemiyorum. Hepinizden önce doğurayım da görünBu arada ben 3 hamileliğimde de bebeğimle ilgili rüyalar gördüm. Ogluma 9 haftalık hamileyken bahçemde bir kuzu buluyorum seviyorum ve sahipleniyorum çok tatlı bembeyaz birşey. Rüya tabirlerinde ''hayırlı güzel yüzlü güzel huylu erkek evlat ve bir miktar para gelmesi'' yazıyordu. 3 hafta sonra da oğlum olacağını öğrendik ve aynı hafta babamdan kalan 20 yıldır satılamayan arsa 1 hafta içinde satıldı elimize bir miktar para geçti. Düşük yaptığım bebeğimde de evimize bir serçe giriyor ben tabi yine hemen elime alıp sevip sahiplenmek istiyorum ama eşim istemiyor tam dışarıya bırakıcam kuş avucumda kayboluyor. 1 hafta sonra düşük yaptım. Vee dün gece rüyamda balık gördüm kocaman upuzun bir akvaryumun içinde ben yürüdükçe beni takip ediyor bana bakıyor onu alıyorum evime getiriyorum. sonra balık bebeğe dönüşüyor öpüp kokluyorum ama kokusu hala burnumda. Sonra bunun bir rüya olduğunu anladım ve sen benim bebeğim mi olacaksın dedim. Bebek gülerek ellerini yanağıma değdirdi ve uyandım. Uyanınca bebek gitti diye çok üzüldüm ama geleneksel hamilelik rüyam gayet iyiydi :)
Ne guzel ruya gormussun canim. Allah hayra çıkarsın.Anneler nasılsınız :) Benim bulantılar daha da hafiflemeye başladı çok mutluyum:) Oğluma hamileyken bunun bi 10 misli bulantım vardı. Allah çekenlere sabır versin çok çok zor. Geçen cuma 7.3 günlükken doktorumuza gittim. ooo çok büyümüş dedi 8 hafta 2 günlük görünüyormuş eşşekim. neredeyse 1 hafta önden gidiyoruz. Belki doğumum ekim sonu olacak belki kasım başı tam bilemiyorum. Hepinizden önce doğurayım da görünBu arada ben 3 hamileliğimde de bebeğimle ilgili rüyalar gördüm. Ogluma 9 haftalık hamileyken bahçemde bir kuzu buluyorum seviyorum ve sahipleniyorum çok tatlı bembeyaz birşey. Rüya tabirlerinde ''hayırlı güzel yüzlü güzel huylu erkek evlat ve bir miktar para gelmesi'' yazıyordu. 3 hafta sonra da oğlum olacağını öğrendik ve aynı hafta babamdan kalan 20 yıldır satılamayan arsa 1 hafta içinde satıldı elimize bir miktar para geçti. Düşük yaptığım bebeğimde de evimize bir serçe giriyor ben tabi yine hemen elime alıp sevip sahiplenmek istiyorum ama eşim istemiyor tam dışarıya bırakıcam kuş avucumda kayboluyor. 1 hafta sonra düşük yaptım. Vee dün gece rüyamda balık gördüm kocaman upuzun bir akvaryumun içinde ben yürüdükçe beni takip ediyor bana bakıyor onu alıyorum evime getiriyorum. sonra balık bebeğe dönüşüyor öpüp kokluyorum ama kokusu hala burnumda. Sonra bunun bir rüya olduğunu anladım ve sen benim bebeğim mi olacaksın dedim. Bebek gülerek ellerini yanağıma değdirdi ve uyandım. Uyanınca bebek gitti diye çok üzüldüm ama geleneksel hamilelik rüyam gayet iyiydi :)
Aminn inşallah :)Ne guzel ruya gormussun canim. Allah hayra çıkarsın.
Doğum sonrası Anne sütünü arttırdığını gebelik öncesi de yumurta çatlamasında yardımcı olduğunu biliyorum ama gebelikte ne faydası var ? Bilgilendirirseniz sevinirimKızlar siz havuç suyu içiyor musunuz?
bana ne demedılerkı kese yok dıs gebelık dedıler kese gozuktu saglıksız kese dedıler bebek gozukmedı yolk kesesı gozuktu saglıksız bebek bu gelısmez dedıler bebek gozuktu kalp atısı hakkında gram bısey demedıler en son 2 gun once bebegımın saglıklı oldugunuy orendım canımOh oh maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin sanadamı bebek yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?