Emelpali Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2018 8 10 38 32 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Emelpali #1 Kızlar balayı için otel önerilerimizi burada toplayalım yeni gelinlere fikir olur. Ben Eylül 16 geliniyim önerilerinizi bekliyorum.
Kızlar balayı için otel önerilerimizi burada toplayalım yeni gelinlere fikir olur. Ben Eylül 16 geliniyim önerilerinizi bekliyorum.
Patlicanmoru Sil baştan başlamak gerek bazen... Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 1.322 2.965 133 1 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Emelpali #2 Slm arkadasimm Biz balayı otelimi erken rezervasyon ile aralık ayında aldık alanya ama otel çok iyi. Arkadaşım da balayını aynı yerden almıştı çok meyletti Gerçekten baktığımda baya hoşuma gitti. Zaten balayı çifti olunca muhteşem bi hizmet oluyo dedi. Ama en çok hoşuma giden havuz yani odamız ve 150 mt boyunda ben malum yüzmeyi pek iyi bilmediğimden çok hoşuma gitti. Ultra herşey dahil rubi adi. Tavsiye ederim
Slm arkadasimm Biz balayı otelimi erken rezervasyon ile aralık ayında aldık alanya ama otel çok iyi. Arkadaşım da balayını aynı yerden almıştı çok meyletti Gerçekten baktığımda baya hoşuma gitti. Zaten balayı çifti olunca muhteşem bi hizmet oluyo dedi. Ama en çok hoşuma giden havuz yani odamız ve 150 mt boyunda ben malum yüzmeyi pek iyi bilmediğimden çok hoşuma gitti. Ultra herşey dahil rubi adi. Tavsiye ederim
gulguzeli_28 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Kasım 2010 1.107 1.399 333 12 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Emelpali #3 Bizde Voyage Belek Golf&Spa Otelde kalacağız erken rezervasyondan faydalandık odamız çok güzel.
cataspatas Nirvana Kayıtlı Üye 31 Aralık 2008 1.457 1.621 658 15 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Emelpali #4 Faralya Nautcial Hotel. Bakın, pişman olmayacaksınız. Özel havuzu olması +.
Patlicanmoru Sil baştan başlamak gerek bazen... Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 1.322 2.965 133 19 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Emelpali #5 B gulguzeli_28 .!.: Bizde Voyage Belek Golf&Spa Otelde kalacağız erken rezervasyondan faydalandık odamız çok güzel. Genişletmek için tıkla... Bir an önce gelsin düğünden çok balayını istiotumm
B gulguzeli_28 .!.: Bizde Voyage Belek Golf&Spa Otelde kalacağız erken rezervasyondan faydalandık odamız çok güzel. Genişletmek için tıkla... Bir an önce gelsin düğünden çok balayını istiotumm