Evet 25-26 insAllahBu 26-28 i önemli gunlerin galiba di mi :) Hadi hayirlisiyla olsun insallah gonlune gore❤
Rahat ol stres çok zararlı canım. Sen zor kısmı başardın hamilesinnn tadını çıkar :))
Sancaktepede oturuyorum canim suanda da yoldayim erdem hastanesine gidiyorum test icin sen neresinde calisiyorsunBende Ümraniye erdemin orda çalışıyorum :) nerde oturuyosun peki.
Aynen stres cok zararli canim kafana takma insallah bebegin seninledir rabbim osteyen herkese versin insallah. Saat olarak aralarinda nekadar var testlerin ?Hiç rahat olamıyorum
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ne yapalım
Bunda da vardır bir hayır
Evet farkettim canım.:)Amin insallah sana da Gunlerimiz arka arkayaymjs farkettin mi:) Allahim tamamina erdirir insallah
inşaAllah :):)))))yaa ne güzelll.
İnşallah beraber olurlar yine bakalim nasip :)
Aynen stres cok zararli canim kafana takma insallah bebegin seninledir rabbim osteyen herkese versin insallah. Saat olarak aralarinda nekadar var testlerin ?
Merhabalar bugün 15. Gün transfer sonrası 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi 12. Gün sonucumda mevcut değerlendirebilirmisiniz
Öncelikle tüm hamile arkadaşları tebrik ediyor, sağlıklı bir gebelik geçirip bir avazda kucaklarına almalarını diliyor ve darısı biz isteyenlerin başına diyorum:) buraya selam veren hamile çıkıyorsa ben de bir selam vereyim dedim :))) 5 buçuk yaşında bir kızım var, kızımın çok fazla kardeş istemesi sebebiyle karar verdik ve bu 3. Ayımız. Adet döngüm normalde 28-29 günde bir oluyordu. Fakat denemeye başladığımızdan beri döngüm uzadı kasım ayında 32. Günde , Aralık ayında 33. Günde regl oldum. Tabii bu gecikmeler hep bizi umutlandırdı fakat fos çıktı :) son adet tarihim 3 ocak, beklenen adet tarihimi tam hesaplayamıyorum döngüm şaştığından dolayı. Telefonumdaki programa göre 5 günüm var. Ama 33.34. Günlerde olacaksa 9 günüm falan var. Göğüslerim şiş ve çok acıyor, uykuya dolamıyor sürekli uyuyakalıyorum ki uykudan nefret eder günde 5-6 saat uykuyla yetinirim. Belim ve kasıklarım da batma mevcut. Akıntım yumurtlama zamanı yumurta akı gibiyken, 2 gün önceye kadar yapışkanken bugün su gibi olmaya başladı. Gaz sancısı çok var. Vücudumu çok dinliyorum. Kızımda yaşadığım belirtileri düşünerek aha bu ay oldu kesin diyorum ama yine hayal kırıklığı olabilir :)) Rabbim bilir zamanını diyorum hep ama bu heyecanı yaşamak çok güzel oldu mu tuttu mu tutacak mı :)) hayırlısı olsun. Güzel haberlerle dolsun burası. Biz 2012 yılında burada çok güzel dostluklar kurduk. Bebelerimiz 2 aylıkken toplandık, tanıştık ve hala görüşüyoruz . Burası çok güzel bir alan , paylaşımlar, yaşananlar, hayaller... umarım yepyeni başlangıçların yeri olsun Burası.
inşaAllah hamilesindir canım. Benim ilişkiden sonra ki iki hafta batmalar dışında hiçbir belirtim olmadı. Çünkü göğüs sancıları cekmezken gecen adetten önce aynı ağrıları cektim. Şimdi hamielyim yine cekiyorum. Yani bi belirti olarak goremedim. Akıntı konusunda seninle aynı olan arkadaşlar vardı galiba hamile olan. Allah gönlüne göre versin inşaallah.. :)
Eğer bu ay hamile kalmışsam gün gün belirtilerimi yazacak kadar belirti yaşıyorum :)) Ateş basması da bunlardan biri. Ya da erken menepoza mı giriyorum bilemedim :))) Ben kızımda erkenden öğrenmiştim sonra keseyi görmek, kalp atışını duymak için beklemiştik o bekleme bu beklemeden daha zor. Aslında akışına bırakıp, adet döngümüzün geçmesini beklesek hem kese gözükür 1 hafta sonrasına da kalp atışı duyulur :)) gerçi gebelik süreci başlı başına gün sayma değil mi zaten. Kalbi duy, ikili test bekle, cinsiyet heyecanı bitmiyor ki :))) Allah sağlık versin de gerisi sayılı gün :))
Amin canım çok teşekkür ederim inşallahMaşallah çok güzel ilerliyor
Sağlıklı gebelik olarak ilerliyor
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşALLAH
103 Çıktı
önceki 63 dü
2 katı artmamış
%63 artmış
Evet 25-26 insAllah
Öncelikle tüm hamile arkadaşları tebrik ediyor, sağlıklı bir gebelik geçirip bir avazda kucaklarına almalarını diliyor ve darısı biz isteyenlerin başına diyorum:) buraya selam veren hamile çıkıyorsa ben de bir selam vereyim dedim :))) 5 buçuk yaşında bir kızım var, kızımın çok fazla kardeş istemesi sebebiyle karar verdik ve bu 3. Ayımız. Adet döngüm normalde 28-29 günde bir oluyordu. Fakat denemeye başladığımızdan beri döngüm uzadı kasım ayında 32. Günde , Aralık ayında 33. Günde regl oldum. Tabii bu gecikmeler hep bizi umutlandırdı fakat fos çıktı :) son adet tarihim 3 ocak, beklenen adet tarihimi tam hesaplayamıyorum döngüm şaştığından dolayı. Telefonumdaki programa göre 5 günüm var. Ama 33.34. Günlerde olacaksa 9 günüm falan var. Göğüslerim şiş ve çok acıyor, uykuya dolamıyor sürekli uyuyakalıyorum ki uykudan nefret eder günde 5-6 saat uykuyla yetinirim. Belim ve kasıklarım da batma mevcut. Akıntım yumurtlama zamanı yumurta akı gibiyken, 2 gün önceye kadar yapışkanken bugün su gibi olmaya başladı. Gaz sancısı çok var. Vücudumu çok dinliyorum. Kızımda yaşadığım belirtileri düşünerek aha bu ay oldu kesin diyorum ama yine hayal kırıklığı olabilir :)) Rabbim bilir zamanını diyorum hep ama bu heyecanı yaşamak çok güzel oldu mu tuttu mu tutacak mı :)) hayırlısı olsun. Güzel haberlerle dolsun burası. Biz 2012 yılında burada çok güzel dostluklar kurduk. Bebelerimiz 2 aylıkken toplandık, tanıştık ve hala görüşüyoruz . Burası çok güzel bir alan , paylaşımlar, yaşananlar, hayaller... umarım yepyeni başlangıçların yeri olsun Burası.
Gözün Aydın canım hayırlı olsunnn :)Sat 26 aralik..bugun eczaneden aldigim testi uyguladim ..cift cizgi .. onumuzdeki hafta dr a gidicem ..
benim de oğlum var 4 yaşında :) hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah. Benim çizgi silik, aslında o yüzden tam emin olamamakla beraber yarin sabah yine test yapacam:) test yapa yapa bi hal oldum zaten herkesin gönlüne görebilir insallahSlm kizlar. Sabah test yaptim cift cizgiyi gordumhala sokta gibiyim. 4 yasinda bir kizim var. 2. geliyo sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?