2018 Ekim Anneleri

Senin minnoşun da geçmiş dogum günü kutlu olsun

Senin minnoşun da geçmiş dogum günü kutlu olsun
S Semabuse canım buğranın yeni yaşı da hayırlı olsun sağlıkla bir yıl geçirsin inşallah
Çok çok teşekkür ederiz teyzeleri evlatlarimizla Rabbim bizleri ayırmasın, onların güzel günlerini görelim, hayırlı sağlıklı olsunlar hepsi inşallah, iyi insan çıksın karşılarına.

Mete nin annesi vardı, adını hatırlayamadığım daha birçok arkadaş vardı yazistigimiz ne yapıyorlar acaba

İyi ki doğmuş Buğra. Allah güzel ömürler yazsın. İyi insanlarla karşılaştırsın hep. ❤❤

Aa ne güzel iyi ki doğmuş simaycık Allah uzun ömürler versin yeni yaşı hayırlı olsun:) bizim de az kaldı artık

Hepsi ardarda ne güzel Aminn

Aminn
Birbirimize iyiliğimiz dokunduysa ne mutlu

Vardı bikaç kişi galiba Simay'dan da önce ama biraz dağıldık galiba :)
Teşekkür ederiimm

Nice yılları olsuun
evet biraz gerilere gidip okudum gecen gün,seninde son msjlarını gördüm doğum kararı için :))) ah zaman ne hızlı.

Siz sağolunn
Oyy bebişli bebişli
Biz kendi aramızda evde mini mini bi mum üfleme ile gecirdik :)

Teşekkür ederiizz
Evet, eski yazılara baktımda gecen gün, aklıma geldi, sayfasınada baktım bidaha hiç girmemiş. İyilerdir inşallah

Olmuyo galiba yine, Corona bitsin doktora gitmek gerekiyo gerekirse tüp bebek düşünürüm, kardeşi olsun istiyorum tabi sağlıkla, hayırlısıyla.

Her şeyi yere atma hatta fırlatma, diğer mahalleden bile duyulacak kadar yüksek sesle bağırma çığlık atma... Sürekli kucak isteği hoşgeldin 2 yaş sendromumu bu yoksa son 1 aydaki değişiklikler mi anlamadım. Rahatsızlığımdan dolayı 2hafta kayınvalidem şimdi de Annemler bizde memeyi de bıraktık mecbur. Doktor memeye kurtarıcı demişti ilk doğduğunda doğruymuş gerçekten çok rahatlayıp sakinleşiyormuş. Sonradan anlıyor insan

Merhabalar kızlar günlerdir bakıyorum kimsecikler yazmadı konuya birçok grubun yaşadığı sonu yaşıyoruz sanırım kurulan gruplarla uzaklaşıldı bu mecradan oysa geriye az kişi de kalsa yazılıyordu bir şeyler. Umarım gören birileri ses verir özlendiniz...

meraba canim.watsapa gecince burayi biraktik gibi oldu iki haftadir.baris 2 yas asisini oldu.ates vs. yapmadi.ben de daha baslamadim ise aralikta basliycam.sen napiyosun cocuklar nasil :)

meraba canim.watsapa gecince burayi biraktik gibi oldu iki haftadir.baris 2 yas asisini oldu.ates vs. yapmadi.ben de daha baslamadim ise aralikta basliycam.sen napiyosun cocuklar nasil :)
İyiyim canım ben de çalışmaya başladım okullarla birlikte yoruluyorum bolca ev iş arasında. Çok şükür çocuklar iyi de ben de İyiyim idare ediyorum. İşe başlayınca insan başta bir bocalıyor ama sonra alışılıyor sen de üstesinden gelirsin eminim:)

Nasıl gidiyor canlı dersler? Biz okula gider gibi 9.30-15.30 arası faaliz. Çok yordu beni. Açılsa da kurtulsak diyorum.

Nasıl gidiyor canlı dersler? Biz okula gider gibi 9.30-15.30 arası faaliz. Çok yordu beni. Açılsa da kurtulsak diyorum.
B en de o şekilde gidiyorum canım hatta idarem sağolsun dezenfekte günleri de çağırıyor onlar okuldalarmış ya biz rehberlikçiler de olmalıymışız. Öyle gidip geliyorum valla. Önceki haftalar sadece 1. Sınıflar ve ana sınıfları olunca rahattık bakalım bundan sonrası nasıl geçecek. Sen de mi ilkokuldaydın?

Yok ben lisedeyim de o saatler arası canlı ders yapıyoruz. Bepler, veli toplantıları, hatta sınav telaşı başladı. Listening ve speaking uzaktan olacak. Telefon elimden düşmüyor. Eşim söyleniyor. Çocuk ayrı telden çalıyor. Yaz gelse de okul kapansa.

Sene başı her yıl zaten yorucu olurdu bu yıl daha da yorucu. Başkalarının çocuklarıyla uğraşmaya çalışırken kendi çocuklarımızı kaçırıyoruz ve uzaktan eğitim süreci bahsettiğin gibi iyice teknolojiye bağladı bizleri. Ödev gönder kontrol et ders ver vs vs o kadar yük getirdi ki. Hayırlısıyla şu süreç atlatılsa ve normal yaşantımıza dönebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…