Senin minnoşun da geçmiş dogum günü kutlu olsunAllah sana bağışlasın hayırlı evlat olsun, sağlıklı huzurlu, uzun ömürlü.
Çok heyecanlı bu yeni yaşa girme. Günler öncesinden başladı ben de icim kıpır kıpır. Bir gün arası varmış Simay ile Buğra nin. Bugün de biz girdik 2 yasimiza
Sen de her şey için çok sağolasın, teşekkürler çok
Senin minnoşun da geçmiş dogum günü kutlu olsun
Çok çok teşekkür ederiz teyzeleri
İyi ki doğmuş Buğra.Allah sana bağışlasın hayırlı evlat olsun, sağlıklı huzurlu, uzun ömürlü.
Çok heyecanlı bu yeni yaşa girme. Günler öncesinden başladı ben de icim kıpır kıpır. Bir gün arası varmış Simay ile Buğra nin. Bugün de biz girdik 2 yasimiza
Aa ne güzel iyi ki doğmuş simaycık Allah uzun ömürler versin yeni yaşı hayırlı olsun:) bizim de az kaldı artık
İyi ki doğmuş SimayHoşgelsin 2 yaş. Simay a güzellikler mutluluklar getirsin. Günü gününden güzel olsun. ❤
Senin emeğin de bu sayfa için yadsınamaz. Çok şey öğrendim senden. Asıl sen sağol emeklerin için
Sanirim bu baslikta ilk dunyaya gelen Simay kuzusuydu :) @Bir mucize gecen sene bu zamanlar baslamismiydik hurmalari yerken pilates topunda ziplamaya :))
Nice guzel yaslari olsun Simayin saglikla basarilarla..
Senin bu basliga emegin cok kendi adima cok sey ogrendim senden hala daha ogreniyorum ☺
Allah sana bağışlasın hayırlı evlat olsun, sağlıklı huzurlu, uzun ömürlü.
Çok heyecanlı bu yeni yaşa girme. Günler öncesinden başladı ben de icim kıpır kıpır. Bir gün arası varmış Simay ile Buğra nin. Bugün de biz girdik 2 yasimiza❣
Allah hayırlı ömür versin kuzucuğa, sen de sağol, sayende burda bütünleştik, yazdıklarının hiçbiri boş değil, satır atlatmadan okutuyor kendinibize 22 gün var.. Minikle ilk dogum günü olacak, boş geçsin istemiyorum ama ne yapabilirim onu da bilmiyorum.
Herkes naaapcak acaba
Çok teşekkür ederim, amin inşallah cümlemize. Çok sağolasınİyi ki doğmuş Buğra.Allah güzel ömürler yazsın. İyi insanlarla karşılaştırsın hep. ❤❤
Olmuyo galiba yine, Corona bitsin doktora gitmek gerekiyo gerekirse tüp bebek düşünürüm, kardeşi olsun istiyorum tabi sağlıkla, hayırlısıyla.Hepsi ardarda ne güzelAminn
Aminn
Birbirimize iyiliğimiz dokunduysa ne mutlu
Vardı bikaç kişi galiba Simay'dan da önce ama biraz dağıldık galiba :)
Teşekkür ederiimm
Nice yılları olsuun
evet biraz gerilere gidip okudum gecen gün,seninde son msjlarını gördüm doğum kararı için :))) ah zaman ne hızlı.
Siz sağolunn
Oyy bebişli bebişli
Biz kendi aramızda evde mini mini bi mum üfleme ile gecirdik :)
Teşekkür ederiizz
Evet, eski yazılara baktımda gecen gün, aklıma geldi, sayfasınada baktım bidaha hiç girmemiş. İyilerdir inşallah
meraba canim.watsapa gecince burayi biraktik gibi oldu iki haftadir.baris 2 yas asisini oldu.ates vs. yapmadi.ben de daha baslamadim ise aralikta basliycam.sen napiyosun cocuklar nasil :)Merhabalar kızlar günlerdir bakıyorum kimsecikler yazmadı konuya birçok grubun yaşadığı sonu yaşıyoruz sanırım kurulan gruplarla uzaklaşıldı bu mecradanoysa geriye az kişi de kalsa yazılıyordu bir şeyler. Umarım gören birileri ses verir özlendiniz...
İyiyim canım ben de çalışmaya başladım okullarla birlikte yoruluyorum bolca ev iş arasında. Çok şükür çocuklar iyi de ben de İyiyim idare ediyorum. İşe başlayınca insan başta bir bocalıyor ama sonra alışılıyor sen de üstesinden gelirsin eminim:)meraba canim.watsapa gecince burayi biraktik gibi oldu iki haftadir.baris 2 yas asisini oldu.ates vs. yapmadi.ben de daha baslamadim ise aralikta basliycam.sen napiyosun cocuklar nasil :)
Nasıl gidiyor canlı dersler? Biz okula gider gibi 9.30-15.30 arası faaliz. Çok yordu beni. Açılsa da kurtulsak diyorum.Merhabalar kızlar günlerdir bakıyorum kimsecikler yazmadı konuya birçok grubun yaşadığı sonu yaşıyoruz sanırım kurulan gruplarla uzaklaşıldı bu mecradanoysa geriye az kişi de kalsa yazılıyordu bir şeyler. Umarım gören birileri ses verir özlendiniz...
B en de o şekilde gidiyorum canım hatta idarem sağolsun dezenfekte günleri de çağırıyor onlar okuldalarmış ya biz rehberlikçiler de olmalıymışız. Öyle gidip geliyorum valla. Önceki haftalar sadece 1. Sınıflar ve ana sınıfları olunca rahattık bakalım bundan sonrası nasıl geçecek. Sen de mi ilkokuldaydın?Nasıl gidiyor canlı dersler? Biz okula gider gibi 9.30-15.30 arası faaliz. Çok yordu beni. Açılsa da kurtulsak diyorum.
Hangi ara geçtiniz biz kaldık buralarda yalnız o zamanmeraba canim.watsapa gecince burayi biraktik gibi oldu iki haftadir.baris 2 yas asisini oldu.ates vs. yapmadi.ben de daha baslamadim ise aralikta basliycam.sen napiyosun cocuklar nasil :)
Yok ben lisedeyim de o saatler arası canlı ders yapıyoruz. Bepler, veli toplantıları, hatta sınav telaşı başladı. Listening ve speaking uzaktan olacak. Telefon elimden düşmüyor. Eşim söyleniyor. Çocuk ayrı telden çalıyor. Yaz gelse de okul kapansa.B en de o şekilde gidiyorum canım hatta idarem sağolsun dezenfekte günleri de çağırıyor onlar okuldalarmış ya biz rehberlikçiler de olmalıymışız. Öyle gidip geliyorum valla. Önceki haftalar sadece 1. Sınıflar ve ana sınıfları olunca rahattık bakalım bundan sonrası nasıl geçecek. Sen de mi ilkokuldaydın?
Sana mesaj atmak istedim ama kapalı sanırım.Hangi ara geçtiniz biz kaldık buralarda yalnız o zaman
Sene başı her yıl zaten yorucu olurdu bu yıl daha da yorucu. Başkalarının çocuklarıyla uğraşmaya çalışırken kendi çocuklarımızı kaçırıyoruz ve uzaktan eğitim süreci bahsettiğin gibi iyice teknolojiye bağladı bizleri. Ödev gönder kontrol et ders ver vs vs o kadar yük getirdi ki. Hayırlısıyla şu süreç atlatılsa ve normal yaşantımıza dönebilsekYok ben lisedeyim de o saatler arası canlı ders yapıyoruz. Bepler, veli toplantıları, hatta sınav telaşı başladı. Listening ve speaking uzaktan olacak. Telefon elimden düşmüyor. Eşim söyleniyor. Çocuk ayrı telden çalıyor. Yaz gelse de okul kapansa.
Özelden gönderdim mesaj. Teşekkür ederim ilgin içinSana mesaj atmak istedim ama kapalı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?