- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
İyi ki dediğin gibi uygun bir şey alıp denedim bu sene de simitimle yüzcem dedi kollukları attı bende swimtrainer kırmızı almıştım onu kullanıyor şuanBen gecen yaz almistim 200civari birseydi ama biz @anabelgunes gibi hakkini veremedik, bizimki simit asla kabul etmedi(swimtrainer kullanmistik) kollugu da 5-10dk takip cikartti hep. Kosa kosa havuza atliyor, denizde derinlere kosuyor boguluyor tutup cikartiyoruz kahkalarla guluyor, agzi yuzu sisiyir umrunda degil, bizimki de boyle bir manyak iste. Oyuzden once normal kolluk dene bence baktin seviyor myminibaby alirsin. Gerci ikisi farklidir birini kabul edip birini reddedebilir ama en azindan bir fikir olur sana
Ben hicbir zaman utu yapmadim, hastane cikisini bile utulemedim, hep kurutma makinasi, zaten kurutma makinasina alistigimiz icin kiyafetlerin asarak kurumasindan hoslanmiyorum, kokuyor gibi geliyor ve yumusatici kullanmadigim icin cok sert oluyor. Kurutmaya at sen, icin rahat etmese uzerine de utulersin.
Geçmiş olsun Allah şifa versin emzirme içinde bebeğinde sende kolayca atlatır alışırsınız inşallah ahh emzirme hem güzel hem zorGebeliktem önce sadece tiroid antikorları yüksekti gebelikte takip ettirdim son 2 ay euthyrox kullandım değer sınırda diye ama bu hipotiroitti sonra normaldi değer kullanmadım şimdi hipertiroid anlamadım çarşamba endokrin doktoruna gideceğim o açıklar herhalde.
Geçmiş olsun Allah şifa versin emzirme içinde bebeğinde sende kolayca atlatır alışırsınız inşallah ahh emzirme hem güzel hem zor
[/QUOTE
Özel anlar emzirdiğim emzirebildiğim için çok şükür.
Gravesmiş hastalığımın adı meğer ben daha gebe kalmadan önce belirtileri varmış ama bana eksik ve yanlış bilgi vermişler.
Kilo vermem lazım ama hareket etmedenişim zor ama sağlık için yeni bir savaş başlasın
Kışın woolnat uyku tulumuyla içim rahat terlese bile kuruyor kısa bir sürede. Ama yazın klima salonda açık yatsak bile sırtüstü yatıyorsa sırtı terliyor. Büyük ihtimalle yatakla alakalı. Daha sağlıklı bir yatak terleme işini azaltacak gibi. Aklım wellmatt yatakta ama fiyatları çok yüksek birde reklamı iyi mi yapılmış yoksa gerçekten anlatımlardaki gibi mi emin olamadım. Yokki kullanan bir tanıdıkSelamlar, uykuda terleme yaşayanlar nasıl basediyorsunuz? Kolları bacakları üşüse de sırtı ve göğsü yaz, kış çok terliyor çarşaf sırılsıklam. Biz uzerimizi örtüyoruz onun üstü açık bir de..
Oyy.. Allah bagıslasın, ben de en azından gece sagıp vereyim diyorum ama aynaya bakmaya fırsatım olmuyor koşturmaktan, sürmesiz halimi ben bile görmemiştim düşün ondan bile vazgeçtimahaaa biz18 ay arasi bebislerin bende. büyüğü 1 yaşını doldurunca birakiverdi. kardeşi olunca bi bakakaldı bende cagirdim geldi öptü geri gitti bende sağıp veriyorum günde bir kez. dediğin gibi vicdanımı rahatlatiyorum. bi de virüs felan bağışıklığı güçlü olsun dedim
Allah sana da kolaylık versin, cok geçmiş olsun.. Dikkat dagıtmaktan başka care yok sanırım, sen zaten üzülüyorsun ne dense boş, en azından bebişin aklına gelmesin üzülmesin..Bıraköayın keyfini çıkarın şimdi emziren anne fotoğrafı görsem gözüm doluyor. Bu hormonlar beni ne hale getirdiikinizinde hazır olması önemli biz sağlık sebebiyle mecbur bıraktık. Bıraktık diyorum çünkü ben hala alışamadım 5 gün bitti hala memeyi seviyor öpüyor ham diyor emmek istiyor oyunla dağıtmaya çalışıyorum ama zor gerçekten ama bu konuda herhese kolaylık diliyorum
yok canim yok uyku gerilemesi oldu minikte büyüğü de 2 yaş sendromu uyumuyorlar uyutmuyorlar dogal olarak süt sagacak halimde kalmiyor bence süt de kalmıyorOyy.. Allah bagıslasın, ben de en azından gece sagıp vereyim diyorum ama aynaya bakmaya fırsatım olmuyor koşturmaktan, sürmesiz halimi ben bile görmemiştim düşün ondan bile vazgeçtimakşam da ikisini uyuturken ben de uyuyakalıyorum.. Ama bugün denicm inşallahh...
Bizde de terleme fazla oluyo birinde. Mendil koyuyorum gogsune sirtina..arada da degistiriyorum uykuda.Selamlar, uykuda terleme yaşayanlar nasıl basediyorsunuz? Kolları bacakları üşüse de sırtı ve göğsü yaz, kış çok terliyor çarşaf sırılsıklam. Biz uzerimizi örtüyoruz onun üstü açık bir de..
Ben de değiştiriyorum sürekli ter bezlerini. Kolları üşüyor üstünü ortsem asla ortturmez . Uzun kol giydirsem daha çok terler diye düşünüyorum ne yapacağımi şaşırdımBizde de terleme fazla oluyo birinde. Mendil koyuyorum gogsune sirtina..arada da degistiriyorum uykuda.
Yatakla ilgili olduğu hiç aklıma gelmedi heryerde uyurken terliyo böyle. Bakalım bu kış ne yaparım doğalgazı çok açarız heralde üstü açık yattığı için. Üzerine hiç bir şey ortmuyoruz. Başka çare bulmaliyimKışın woolnat uyku tulumuyla içim rahat terlese bile kuruyor kısa bir sürede. Ama yazın klima salonda açık yatsak bile sırtüstü yatıyorsa sırtı terliyor. Büyük ihtimalle yatakla alakalı. Daha sağlıklı bir yatak terleme işini azaltacak gibi. Aklım wellmatt yatakta ama fiyatları çok yüksek birde reklamı iyi mi yapılmış yoksa gerçekten anlatımlardaki gibi mi emin olamadım. Yokki kullanan bir tanıdık
Bende yazın sırtına müslin atıyorum hem teri emiyor hemde daha çabuk kuruyor. Çünkü çoğunlukla klima açık oluyor gece terleyince buz gibi yapışıyor. Bu havalarda da cam açıyorum sabaha karşı daha serin oluyor.Yatakla ilgili olduğu hiç aklıma gelmedi heryerde uyurken terliyo böyle. Bakalım bu kış ne yaparım doğalgazı çok açarız heralde üstü açık yattığı için. Üzerine hiç bir şey ortmuyoruz. Başka çare bulmaliyim
Bizimkiler de ortmez. Pijama ustu yelek giydiriyorum kisin. Hasta olmadilar pek. Tulum da fazla geliyo .Dogalgazi acmak iyi olmayabilir rahat uyuma icin.Yatakla ilgili olduğu hiç aklıma gelmedi heryerde uyurken terliyo böyle. Bakalım bu kış ne yaparım doğalgazı çok açarız heralde üstü açık yattığı için. Üzerine hiç bir şey ortmuyoruz. Başka çare bulmaliyim
Aa ne güzel iyi ki doğmuş simaycık Allah uzun ömürler versin yeni yaşı hayırlı olsun:) bizim de az kaldı artıkSimay'ın doğum günü bugün
Nasıl da geçiyor zaman. Hepsi az çok bu zamanlardalar.
Sizlerlede uzun zaman devirmişiz :) Sağolun tüm paylaşımlarınız, emeğiniz için
Simay'ın doğum günü bugün
Simay'ın doğum günü bugün
Allah sana bağışlasın hayırlı evlat olsun, sağlıklı huzurlu, uzun ömürlü.Simay'ın doğum günü bugün
Allah hayırlı ömür versin kuzucuğa, sen de sağol, sayende burda bütünleştik, yazdıklarının hiçbiri boş değil, satır atlatmadan okutuyor kendiniSimay'ın doğum günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?