2018 Ekim Anneleri

İyi ki dediğin gibi uygun bir şey alıp denedim bu sene de simitimle yüzcem dedi kollukları attı bende swimtrainer kırmızı almıştım onu kullanıyor şuan

Geçmiş olsun Allah şifa versin emzirme içinde bebeğinde sende kolayca atlatır alışırsınız inşallah ahh emzirme hem güzel hem zor

Selamlar, uykuda terleme yaşayanlar nasıl basediyorsunuz? Kolları bacakları üşüse de sırtı ve göğsü yaz, kış çok terliyor çarşaf sırılsıklam. Biz uzerimizi örtüyoruz onun üstü açık bir de..

Kışın woolnat uyku tulumuyla içim rahat terlese bile kuruyor kısa bir sürede. Ama yazın klima salonda açık yatsak bile sırtüstü yatıyorsa sırtı terliyor. Büyük ihtimalle yatakla alakalı. Daha sağlıklı bir yatak terleme işini azaltacak gibi. Aklım wellmatt yatakta ama fiyatları çok yüksek birde reklamı iyi mi yapılmış yoksa gerçekten anlatımlardaki gibi mi emin olamadım. Yokki kullanan bir tanıdık

Oyy.. Allah bagıslasın, ben de en azından gece sagıp vereyim diyorum ama aynaya bakmaya fırsatım olmuyor koşturmaktan, sürmesiz halimi ben bile görmemiştim düşün ondan bile vazgeçtim akşam da ikisini uyuturken ben de uyuyakalıyorum.. Ama bugün denicm inşallahh...

Allah sana da kolaylık versin, cok geçmiş olsun.. Dikkat dagıtmaktan başka care yok sanırım, sen zaten üzülüyorsun ne dense boş, en azından bebişin aklına gelmesin üzülmesin..

yok canim yok uyku gerilemesi oldu minikte büyüğü de 2 yaş sendromu uyumuyorlar uyutmuyorlar dogal olarak süt sagacak halimde kalmiyor bence süt de kalmıyor

Bizde de terleme fazla oluyo birinde. Mendil koyuyorum gogsune sirtina..arada da degistiriyorum uykuda.

Bizde de terleme fazla oluyo birinde. Mendil koyuyorum gogsune sirtina..arada da degistiriyorum uykuda.
Ben de değiştiriyorum sürekli ter bezlerini. Kolları üşüyor üstünü ortsem asla ortturmez . Uzun kol giydirsem daha çok terler diye düşünüyorum ne yapacağımi şaşırdım

Yatakla ilgili olduğu hiç aklıma gelmedi heryerde uyurken terliyo böyle. Bakalım bu kış ne yaparım doğalgazı çok açarız heralde üstü açık yattığı için. Üzerine hiç bir şey ortmuyoruz. Başka çare bulmaliyim

Bende yazın sırtına müslin atıyorum hem teri emiyor hemde daha çabuk kuruyor. Çünkü çoğunlukla klima açık oluyor gece terleyince buz gibi yapışıyor. Bu havalarda da cam açıyorum sabaha karşı daha serin oluyor.

Bizimkiler de ortmez. Pijama ustu yelek giydiriyorum kisin. Hasta olmadilar pek. Tulum da fazla geliyo .Dogalgazi acmak iyi olmayabilir rahat uyuma icin.

Simay'ın doğum günü bugün

Nasıl da geçiyor zaman. Hepsi az çok bu zamanlardalar.
Sizlerlede uzun zaman devirmişiz :) Sağolun tüm paylaşımlarınız, emeğiniz için
Aa ne güzel iyi ki doğmuş simaycık Allah uzun ömürler versin yeni yaşı hayırlı olsun:) bizim de az kaldı artık

İyi ki doğmuş Simay Hoşgelsin 2 yaş. Simay a güzellikler mutluluklar getirsin. Günü gününden güzel olsun.

Senin emeğin de bu sayfa için yadsınamaz. Çok şey öğrendim senden. Asıl sen sağol emeklerin için

Sanirim bu baslikta ilk dunyaya gelen Simay kuzusuydu :) B Bir mucize gecen sene bu zamanlar baslamismiydik hurmalari yerken pilates topunda ziplamaya :))
Nice guzel yaslari olsun Simayin saglikla basarilarla..
Senin bu basliga emegin cok kendi adima cok sey ogrendim senden hala daha ogreniyorum ☺

Allah sana bağışlasın hayırlı evlat olsun, sağlıklı huzurlu, uzun ömürlü.
Çok heyecanlı bu yeni yaşa girme. Günler öncesinden başladı ben de icim kıpır kıpır. Bir gün arası varmış Simay ile Buğra nin. Bugün de biz girdik 2 yasimiza
Sen de her şey için çok sağolasın, teşekkürler çok

Allah hayırlı ömür versin kuzucuğa, sen de sağol, sayende burda bütünleştik, yazdıklarının hiçbiri boş değil, satır atlatmadan okutuyor kendini bize 22 gün var.. Minikle ilk dogum günü olacak, boş geçsin istemiyorum ama ne yapabilirim onu da bilmiyorum.
Herkes naaapcak acaba

Buğra’nın da doğum günü kutlu olsun. S Semabuse
plojovic simay’ın da doğum günü kutlu olsun.
Simay’la aynı gün doğan Ali vardı yanılmıyorsam ama elaelif123 bir senedir yok nerdeyse. Üyeliğini de kapatmış herhalde.
1ekim tayfası, 4 ekim tayfası, 8 ekim, 10 ekim ve böyle gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…