• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

ahhh bu grup unutulur mu. hele de plojovic şiir gibi yazardı terapi gibi gelirdi. iş güç derken uzak kaldım. simdi de 2. çocuk oldu. 2020 nisan annelerindeyim 🙈 büyük oğlan 2 yaşına girdi bakayım bi buraya dedim. arkadaşları da 2 olmuştur diye. nice sağlıklı mutlu ömürleri olsun hepsinin 🥰

aynı şeyleri yaşıyor olmak. ona sesim yükselttigimdeki korku yok mu geçmiyor gözümün önünden
sakin olmaya çalışıyorum ama olmuyor bazen işte
destek şart canim. birileri illaki oluyor benimle. en azından güvenlikleri için yanında biri olsun diyorum. Allah yardımcımız olsun. 2bucuk yılım var diyorum. küçüğüm 6 aylik büyüğüm 2 yaşında oldu

Allah sabır ve güç versin bizlere . çok iyi anlıyorum hepinizi 2 bebeliler

yine aynı tavır. gerçekten seni tanimayi cpk isterdim. iyi ki bu grupta olmussun. kalbindeki huzur hic kaybolmasin🙏

bende sankin kalmaya çalışıyorum ama son günlerde daha iyiyim alt değiştirme konusu su an yeni sorunumuz izin vermiyor
Actirmak istemiyor
Kendimi hemde nasil kötü hissediyorum bilemezsin
Peki sen hiç tokat attinmi

bende sankin kalmaya çalışıyorum ama son günlerde daha iyiyim alt değiştirme konusu su an yeni sorunumuz izin vermiyor
Actirmak istemiyor
Herkesin saçına yapışıyor diye ben bi gün çok fena saçını çektim. Aklımca acıdığını öğrenecek bi daha yapmıycak. Çok hoşuna gitti. Sevinç çığlıklarıyla kendi saçlarını da yoluyor artık.

Actirmak istemiyor
yok ben sadece kızdım yanından gittim. ama kızınca korktu ve ben gidince korksa da arkamdan geldi yine beni istedi. onların sığınağı biziz. bizden korkmamalılar. bu olayın geçtiği yer yayladaki evdi. bi süre gitmek istemedin oraya. sanki yine tekrarlanır korkusu ya da suçluluk duygusu bilemedim. pdr ci yeğenim birşeyler yaptı da gidebildim o duygudan kurtuldum. uyumuyor diye kizmistim.simdi uyumazsa uyumasın en fazla yine uykusuz bir gece seni bekler ilk değil diyorum kendime🤷‍♀️

Herkesin saçına yapışıyor diye ben bi gün çok fena saçını çektim. Aklımca acıdığını öğrenecek bi daha yapmıycak. Çok hoşuna gitti. Sevinç çığlıklarıyla kendi saçlarını da yoluyor artık.

benimkide ben ona vurmamak icin kendimi tokatladigim bi andan sonra bazen kendini tokatliyor yavrum oyun sanıyor

yok ben sadece kızdım yanından gittim. ama kızınca korktu ve ben gidince korksa da arkamdan geldi yine beni istedi. onların sığınağı biziz. bizden korkmamalılar. bu olayın geçtiği yer yayladaki evdi. bi süre gitmek istemedin oraya. sanki yine tekrarlanır korkusu ya da suçluluk duygusu bilemedim. pdr ci yeğenim birşeyler yaptı da gidebildim o duygudan kurtuldum. uyumuyor diye kizmistim.simdi uyumazsa uyumasın en fazla yine uykusuz bir gece seni bekler ilk değil diyorum kendime🤷‍♀️

evet bizimkide balkona cikip biseyler karistirdiginda seslenince bakiyordum ki irkiliyor korkuyor ama şükür unuttu korkmuyor şimdi istemediğim biseyi alsada yanima geliyor gülüyor
Bende hayir annecim onu öyle kullanmıyoruz deyip alıyorum elinden
Daha temkinli daha dikkatli olmay çalışıyorum
Sabah firini açıp kapağının üstünde ziplamaya basladi yüksek sesle batu hayir napıyorsun dedim bana şaşkınlıkla bakti
Sonra düzelttim ses tonumu annecim kirilirsa kek yapamayız dedim o anlik birakti tabi ama yinede açıyor firini
BuZdolabini açıp sebzelik üst katta boyu yetmiyor sandalye çekip karıştırıyor
Yumurtalari alıyor filan yetişmeye çalışıyorum tabi o an küçükle ilgilenmiyorsam
Yoksa bi gidiyorum ki baharatlari mutfaga saçmış yada deterjanlari haliya sıkıyor

en zoru da toplayıp 5 dk geçmeden bi bakıyorsun hooop herşey yerlerde. ev survivor alanı gibi oluyor. tehlike zirvede heyecan dorukta
küçüğü de eğitimde gibi abisinin yanında nasıl pür dikkat gözlem yapıyor. abisi varken hiç sıkılmıyor. ahhh ahhh ne diyeyim Allah yardimcimiz olsun 🙏

Kızlar bebeklerin ilk döneminde diş ağrısı ceken var mıydı, neler yaptınız.. Ölecem az kaldı... Emziriyorum küçüğü😔

Kızlar bebeklerin ilk döneminde diş ağrısı ceken var mıydı, neler yaptınız.. Ölecem az kaldı... Emziriyorum küçüğü😔

Eylul 8 aylikken kanal tedavisi olmustum 2 distende. Dr a emzirdigimi soyledim ona gore ilac vermisti birde islemden sonra min 4 saat emzirme demisti

Gecmis olsun. Hala emiyor benimkiler. Bu surecte ikj implant bir kanal tedavi yaptirmak zorunda kaldim. Emzirebilirsin sorun yok dedi dis dr.u

Eylul 8 aylikken kanal tedavisi olmustum 2 distende. Dr a emzirdigimi soyledim ona gore ilac vermisti birde islemden sonra min 4 saat emzirme demisti

Gecmis olsun. Hala emiyor benimkiler. Bu surecte ikj implant bir kanal tedavi yaptirmak zorunda kaldim. Emzirebilirsin sorun yok dedi dis dr.u
Tşk ederim kızlar, emzirdiğimi söyleyince ona göre antibiotik verdi dr, kullanmasam sıkıntı olacaktı mecbur kaldım. Ağrım devam ediyor ama öncekine göre daha iyi. O gün sabaha kadar oturmuştum🥴

Bu arada, kızımda agız kokusu var, dişim ağrıyo diyo bazen.. Cıkmaya calışan dişle alakalı olabilir mi çürük degildir heralde simdiden. Vitamin eksikliğinden de olurmuş kullanmıyorum uzun süredir zaten az yiyen bir cocuk.. Balık yağı ve vitamin başlayayım diyorum ama hangileri güvenilir.. 🙄

Bu arada, kızımda agız kokusu var, dişim ağrıyo diyo bazen.. Cıkmaya calışan dişle alakalı olabilir mi çürük degildir heralde simdiden. Vitamin eksikliğinden de olurmuş kullanmıyorum uzun süredir zaten az yiyen bir cocuk.. Balık yağı ve vitamin başlayayım diyorum ama hangileri güvenilir.. 🙄
mollers kullanıyorum ben atlasa severek ıcıyor diş fırcalama ne durumda duzenli fırcalıyomusunuz?

Kızlar merhaba epeydir yazmıyordum. Birkaç sayfa geriden okumaya başladım ki bir sürü ikşnci bebişi kucağına almış olan var. Hepinize hayırlı olsun. Ben de 14 ekimde ikinci çocuğumu kucağıma aldım. Lohusa depresifliğiyle 2 yıl öncesi geldi aklıma. Ekim 2018 ve ekim 2020 annesi oldum. Ama kızıma baktıkça hüzünleniyorum sanki ondan çalıyormuşum yeterince ilgilenrmiyormuşum gibi bi suçluluk yetersizlik. Zormuş... Zamanla düzelir umarım

Kızlar merhaba epeydir yazmıyordum. Birkaç sayfa geriden okumaya başladım ki bir sürü ikşnci bebişi kucağına almış olan var. Hepinize hayırlı olsun. Ben de 14 ekimde ikinci çocuğumu kucağıma aldım. Lohusa depresifliğiyle 2 yıl öncesi geldi aklıma. Ekim 2018 ve ekim 2020 annesi oldum. Ama kızıma baktıkça hüzünleniyorum sanki ondan çalıyormuşum yeterince ilgilenrmiyormuşum gibi bi suçluluk yetersizlik. Zormuş... Zamanla düzelir umarım
Hayırlı olsun yeni bebeğin. Allah güzel günler göstersin.

mollers kullanıyorum ben atlasa severek ıcıyor diş fırcalama ne durumda duzenli fırcalıyomusunuz?
15 aylıkken diş fırçasını kullanmaya başladık, bazen biz fırçalıyoruz bazen ona bırakıyorum bana baka baka fırçalıyor..sürekli de kontrol ederim agız içini ama anlamıyorum.. 🙄 Cuma 2 yaş aşısımız var.. Sakin durursa(!) onu da sorarım inş

Hayırlı ugurlu olsun.. Benimki de 3 aylık oldu, zaman cabuk geçiyor alışıyor büyükler de merak etme.. Dengeyi kurabilmek birkaç ayımızı alıyor ama sonra düzene giriyor.. Şu an daha bilinçli büyüğüm, o da 15 ekim doğumlu..

İnşallah zamanla geçer bu yetersizlik büyüğe haksızlık oluyor hissi. Zaman iki ufaklıkla çok hızlı gerçekten

Kızlar benim cocukta azi dişi çıkıyor şu an bu durumda benzer durumu yasayanininiz var mi ?
Azı dis yerinde iki tane et beni gibi bir şey çıktı.

Eklentiler

• 20201103_123932.jpg
    20201103_123932.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 66
her firsatta özür diliyorum seviyorum sarılıyorum ama oda cok küçük anlamiyor,küçük oğlum mesela tam uyuyacaj bisey fırlatıyor uyandiriyor biliyorum ilgi istiyor
Kucugude hep kucakta indirir indirmez kiyameti koparıyor bırakamıyorum
Bugun cocuk kucagimda omlet yaptım
Ama evet dediklerin cok güzel canim plojovic özlemişim nasil yazilarini
Kucakta yap zaten ne olacak ki :)
Bak bnm büyüğüde heryerde uyurdu ama küçüğü evde bile sakin sessiz köşe arardı, huy işte.
hepiniz birbirinize alışacaksınız.
Genelde eskisi gibi yapamadığım seyler sebep olurdu bende de çaresiz hissetmeye.Belki öyledir sende de, aslında geneldir.
temizlik yapacan, yemek yapacan en basiti bölünmeden yapardık önceden, şimdi öyle değil.
Sadece herseye hakim olmaya çalışmamak gerek

Bide o düşünmez ki kardeşim uyuyor sessiz olayım, unuturlar yani. Dikkat süreleri bile az
O cocuk ve hiçbişy senin inadına yapmıyor emin ol.
😊inşallah daha iyisinizdir

Kucakta yap zaten ne olacak ki :)
Bak bnm büyüğüde heryerde uyurdu ama küçüğü evde bile sakin sessiz köşe arardı, huy işte.
hepiniz birbirinize alışacaksınız.
Genelde eskisi gibi yapamadığım seyler sebep olurdu bende de çaresiz hissetmeye.Belki öyledir sende de, aslında geneldir.
temizlik yapacan, yemek yapacan en basiti bölünmeden yapardık önceden, şimdi öyle değil.
Sadece herseye hakim olmaya çalışmamak gerek

Bide o düşünmez ki kardeşim uyuyor sessiz olayım, unuturlar yani. Dikkat süreleri bile az
O cocuk ve hiçbişy senin inadına yapmıyor emin ol.
😊inşallah daha iyisinizdir

canim plojovic evet daha iyiyiz şükür 🙏🏻
Uyku konusunda devam ediyor geceleri 1-2 olmasa uyumak istemiyor kucugude uyutmaya calissam ses ediyor uyutmuyor ikiside gece cok gec uyuyor
Gündüzleri de ya hic uyumuyor aksamlari 7 de uyumak istiyor onda da uyandiriyorum yarim saate ama gece gene uyumuyor
Es kaza gündüz uykusu erkende yatirsam yine gece gec saatlerde uyuyor sabahlarinen gec 9,30-10 gibi zorlada olsa öp saril kucaklar yapip uyandırıyorum
Senin uykularini düzenleme sırrın varmi

Back