2018 Ekim Anneleri

Zaten çok korkuyorum. Öksürüyor diye doktora götürürsek korona diye hastaneye yatırıp göstermezlerse çocuğu diye ödüm patladı. Ama iyi şimdi.
Çocuklarda pek o durum olmuyor bize kan tahlili bile yapmadı doktor boğazı şişmiş belli delmeye gerek yok dedi. İlerleyince daha kötü oluyo atlas o oksuruk 1 ay geçmiyor sonra mecbur önden önlem almak gerekiyor

Arkadaşlar atlas birkaç gündür kakasini yapmadan söylüyor anne kaka diye ama tuvalete gitmek istemiyor henüz cis te söylemiş degil ne yapsam zorlasam mi biraz yoksa beklesem mi kışta geliyor bi sinyal varsa kaçırmakta istemiyorum

sultan_gibi Geçmiş olsun tekrar. Sabah iyi haberler olsun
Çok şükür çok daha iyi yavrum annem çocuklar güldür hemen solar diyor gerçekten öyleymiş ama sabaha çok güzel uyandı ishale dönmezse atlattık gibi
Kusmanın da şekli var demişti doktor fışkırarak kusma biraz daha önemli sanırım inşallah daha iyidir şimdi geçmiş olsun
Bugün daha iyi canım çok teşekkür ederim anne sütü kolyesi Çık güzel fikir
Tekrar geçmiş olsun Nil’e aslında onlar bizim tahmin ettiğimizden daha güçlü ama ana yüreği dayanamıyor işte

Çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisinizdir

Bence zorlama. Ama mesela lazımlığı gösterip ya da tuvaleti ne düşünüyorsan, kakan gelince buna yapmak ister misin falan diyebilirsin. Zorlama ters teper de teşvik olabilir. Bizimki bazen köşeye gidip anne kaka yaptım diyor, tam yaparken. Ama gel tuvalete desem kaçar biliyorum. Her seferinde bi dahakine yapmadan söyle de tuvalete gidelim falan diyorum. Zamanı gelince her şey kendiliğinden oluyor.

geçmiş olsun kızlar hasta olan bebişler tez zamanda şifa bulsun.. ben tlfdan yazamıyorum ya klavye otomaik kapanıyor var mı bu sorunu yaşayan
Silme esnasında sıkıntı yaşadım bi ara ben de. Şu an var mı bilmiyorum, epeydir laptoptan giriyorum

Daha da uzamaz tedavi umarım.
geçmiş olsun tekrar

Geçmiş olsun.Derler ya cocugun hasta olduguna değil huyunun değiştiğine yanarım diye
Daha iyi uyanmıştır inşallah bu sabah
Teşekkürler canım bugün bitti çok şükür ateşi tam üç gündür yüksek ateşi vardı. Doktor 6. hastalık olabilir dedi, ateş bitince kızarıklık ve döküntü yapıyormuş. Çok zor oldu benim için ateşi var hiç birşey yemiyo, halsiz, keyfi yok. Neyse ki çok şükür bitti bugün ateşi. Yaş kontrolünde tüm tahlilleri yaptırmak istiyorum

geçmiş olsun tatilde bizde ateşlendik.38 i gecınce ateş düşürücü vermiştim ben birde soğuk su kompres alnına eklem yerlerıne koymuştum.39,6 da ben hala evde duramazdım herhalde
Teşekkürler canım şok geçirdim o gece ne yapacağımı bilemedim sakin kalmaya çalıştım dişlerimi sıktım ve dua. Derece bozuk bizim sonraki günler ateşi olduğunda 39 lardaydi. O ilk gece cayir cayir yanniyodu kesin 40-41dir. Bitti çok şükür atesi

Evet malesef bende azaltamıyorum ağlayınca eşim bi yanda ver ne olacak diyor ben kendim ayrı dayanamıyorum bir türlü olmadı şuan tatildeyiz burda havuzdu oyun grubuydu derken meme istemiyor ama diğer türlü oyalamak mümkün olmamıştı çocuklarla oynadığı için memeyi ben teklif edince bile istemiyor sadece uyurken emmek istiyor bende bir şey yemediği için azaltıp iki yaşa girincr de bırakır demiştim ama malesef burda uykudan uykuya emiyor ama hala bir şey yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…