Zaten çok korkuyorum. Öksürüyor diye doktora götürürsek korona diye hastaneye yatırıp göstermezlerse çocuğu diye ödüm patladı. Ama iyi şimdi.Bol bol burnunu temızlekı bogazına akmasın sonrası öksuruk oluyo.
Çocuklarda pek o durum olmuyor bize kan tahlili bile yapmadı doktor boğazı şişmiş belli delmeye gerek yok dedi. İlerleyince daha kötü oluyo atlas o oksuruk 1 ay geçmiyor sonra mecbur önden önlem almak gerekiyorZaten çok korkuyorum. Öksürüyor diye doktora götürürsek korona diye hastaneye yatırıp göstermezlerse çocuğu diye ödüm patladı. Ama iyi şimdi.
Çok şükür çok daha iyi yavrum annem çocuklar güldür hemen solar diyor gerçekten öyleymiş ama sabaha çok güzel uyandı ishale dönmezse atlattık gibi
Bugün daha iyi canım çok teşekkür ederim anne sütü kolyesi Çık güzel fikirKusmanın da şekli var demişti doktor fışkırarak kusma biraz daha önemli sanırım inşallah daha iyidir şimdi geçmiş olsun
Tekrar geçmiş olsun Nil’e aslında onlar bizim tahmin ettiğimizden daha güçlü ama ana yüreği dayanamıyor işteEvet benim de boğazım hep kötüdür. Korona olsam farkedemem herhalde. Sürekli sağı solu kokluyorum koku alıyor muyum diye.
Bugün hiç bir şeyi yok çocuğun. Artık limon mu iyi geldi, melisa çayı mı, 8 saat deliksiz uyku mu bilemedim. Yine de nane limon ve bal sirke yapacağım.
Çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisinizdirCumartesi gündüzden beri Buğra nin ateşi var dün gece yanıyordu sabah 6ya kadar uyutamadik. 39.6 idi derece doğruysa. Gündüz de 37.5- 38.3- 39.1 civarında seyretti. Hâlâ devam ediyor doktorla yazisiyoruz. 39 un üstünde olunca ve keyfi olmayınca ilaç ver dedi. Kuvetine ılık su yapıyorum biliyorsunuz tekim ne yapsam baska.?
İnşallah iyileşir iyi olmazsa yarın da takip edip salı sabahı Dr a götürürüm. Üç gün beklemek önemli. İştahı normal olarak yok ve çok hassaslasti yavrum herşeye ağlar oldu
Bence zorlama. Ama mesela lazımlığı gösterip ya da tuvaleti ne düşünüyorsan, kakan gelince buna yapmak ister misin falan diyebilirsin. Zorlama ters teper de teşvik olabilir. Bizimki bazen köşeye gidip anne kaka yaptım diyor, tam yaparken. Ama gel tuvalete desem kaçar biliyorum. Her seferinde bi dahakine yapmadan söyle de tuvalete gidelim falan diyorum. Zamanı gelince her şey kendiliğinden oluyor.Arkadaşlar atlas birkaç gündür kakasini yapmadan söylüyor anne kaka diye ama tuvalete gitmek istemiyor henüz cis te söylemiş degil ne yapsam zorlasam mi biraz yoksa beklesem mi kışta geliyor bi sinyal varsa kaçırmakta istemiyorum
Cold mix inhaler damla diye bir şey. Yetişkinlerde yastığa çocuklarda perdeye demiştiÖyle bir şey duymamıştım hiç. Araştırayım. Nane yağı falan da olur mu ki acaba?
Teşekkür ederim. Bizim kız iyileşti ama evde bulunsun alacağım.Cold mix inhaler damla diye bir şey. Yetişkinlerde yastığa çocuklarda perdeye demişti
Silme esnasında sıkıntı yaşadım bi ara ben de. Şu an var mı bilmiyorum, epeydir laptoptan giriyorumgeçmiş olsun kızlar hasta olan bebişler tez zamanda şifa bulsun.. ben tlfdan yazamıyorum ya klavye otomaik kapanıyor var mı bu sorunu yaşayan
1 hafta oldu nabzım yeni yeni düzeldi. Gerçi kan şekerim yükseldi. Tutam tutam saçım döküldü. Bir yeri yaparken diğer yeri bozuyor ilaçlar ama çarşamba kontrole gideceğim endokrin doktoruna. Pandemi dönemi çekirdek aileydik hep ne çok geziyorsun dikkat et dediğim herkesle ben yoğun bakımdayken görüşemesemde eşim görüştühayat ve şartlar öncelikleri nasıl değiştiriyor Çok şükür bu günümüze
Öyle bir şey duymamıştım hiç. Araştırayım. Nane yağı falan da olur mu ki acaba?
Teşekkürler canım bugün bitti çok şükür ateşi tam üç gündür yüksek ateşi vardı. Doktor 6. hastalık olabilir dedi, ateş bitince kızarıklık ve döküntü yapıyormuş. Çok zor oldu benim için ateşi var hiç birşey yemiyo, halsiz, keyfi yok. Neyse ki çok şükür bitti bugün ateşi. Yaş kontrolünde tüm tahlilleri yaptırmak istiyorumGeçmiş olsun.Derler ya cocugun hasta olduguna değil huyunun değiştiğine yanarım diye
Daha iyi uyanmıştır inşallah bu sabah
Teşekkürler canım şok geçirdim o gece ne yapacağımı bilemedim sakin kalmaya çalıştım dişlerimi sıktım ve dua. Derece bozuk bizim sonraki günler ateşi olduğunda 39 lardaydi. O ilk gece cayir cayir yanniyodu kesin 40-41dir. Bitti çok şükür atesigeçmiş olsun tatilde bizde ateşlendik.38 i gecınce ateş düşürücü vermiştim ben birde soğuk su kompres alnına eklem yerlerıne koymuştum.39,6 da ben hala evde duramazdım herhalde
Teşekkürler canım bugün çok şükür düzeldi ateşi yaramazlık tam gaz devam ediyorÇok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisinizdir
Üç gün ateşten sonra bugün iyi çok şükür. Doktorla sürekli haberlestik
Ne kadar fark ediyor dimi çiçek gibi soluyorlar hemen. Atlasin gözüne bakarak ateşinin düştüğünu anlayabiliyorumTeşekkürler canım bugün çok şükür düzeldi ateşi yaramazlık tam gaz devam ediyor
Yarın sabah inşallah iyi haberlerle gelirim. Geçmiş olsun tekrarTeşekkür ederim. Bizim kız iyileşti ama evde bulunsun alacağım.
sizin tiroid durumunuz nasıl oldu? Kontrol ne zaman?
Evet malesef bende azaltamıyorum ağlayınca eşim bi yanda ver ne olacak diyor ben kendim ayrı dayanamıyorum bir türlü olmadı şuan tatildeyiz burda havuzdu oyun grubuydu derken meme istemiyor ama diğer türlü oyalamak mümkün olmamıştı çocuklarla oynadığı için memeyi ben teklif edince bile istemiyor sadece uyurken emmek istiyor bende bir şey yemediği için azaltıp iki yaşa girincr de bırakır demiştim ama malesefB Bir mucize
19 aylikken yani Mayıs ayında bıraktırdım. İsteğim 2 yaşına kadar dolu dolu, talep ederse devamda ederim çünkü karın doyurmak değil çocuğun ruhuna işlemek diyordum. Nitekim olumsuz yanları şuydu; işe gittiğim için sabah emzirip uykusuna devam ettiriyordum ve ben akşam gelene kadar hiçbir şey yemiyormuş anneanne dede babaanne bakıyor bizde dönüşümlü günlerde 1 2 lokma harici yemiyor bu da uykusunu ve keyfini etkiliyor diyorlardı ben gelince daha apt dan memee memeeee diye bağırıyordu :) e zaten Eylül öyle çok iştahlı değil biliyosun konuşmuştuk. Araştırdım okudum evet kademeli bıraktırmak ikimiz içinde en iyisi. Birde Mayıs ayında pandemi olunca tümüyle evde oldum daha çok sardı memeye.. Gün içinde kafasını dağıttım oyunlarla atıştırmalıklarla. Gecede babadan destek aldım mesela 3 4 kez kalkıyordu bunu önce 2 emzirmeye düşürdüm ve ben 1 ay kdr salonda yattım kokumu almasın diye. Ama her fırsatta 'sen artık büyüdün bak koşuyorsun zıplıyorsun oyunlar oynayıp bizim gibi yemek yiyorsun sanırım artk sütün tadı bozulacak' msjı verdim hatta bebeklik fotolarını çok gösterdim o dönem bak işte bebek eylül sadece süt içiyor ama sen büyüdün bak elma yiyorsun dişlerin var vs.. gün içi 1 e düşürdüm sonra azıcık sirke sürdüm bak tadı bozulmuş dedim öyle öyle bitirdik ama en zoru azaltma aşamasıydı o ağladı ben ağladım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?