2018 Ekim Anneleri

Yaa haberler güzeel
Insallah sıkı sıkı tutunuyordur minişin❤
Cok sevibdim,guzel haberlerini bekliyorum
Insallah byrasi nasiptir artik :)

E ebrargelin Sonuçların nasıl canım?İyisindir insallah.Bir daha yazmayinca merak ettim

9 subat batım kızlar. Daha cok var gerçi ama eğer hamile değilsem sayfayı sizden birine devrederim. Liste yapmaya başlarsınız talep olursa. Sayfa doldukça :)

Benim bat 11 ocak daha var çok istiyorum kızlar çok kötüyüm aslında 2 defa düşüğün oldu pazar 1 yıldönümum bütün dktr profoserle görüştüm bi sonuç bulunamadı çok üzgünüm psikoljim bozuldu her gün rüyalarımda öğretmenim öğrencilerimle unutuyorum ama eve geldiğim de yalnız kaldığım da çok ağlıyorum kimseyle paylaşamıyorum yardımcı olun bana dua edin hamillerin dua kabul olur.

Allahım rabbim kucağına tez zamanda almayı nasip aylesin.Amin

Transfer günü sayilmiyorsa 10.gün bugün. Ben dün yaptim idrar testini 3.gün embriyosuydu

Seninle aynıyiz maşallah
Benim de 3. Gün embriyosu 10. Günüm
Salı akşamı idrar yaptım çıkınca çarşamba sabahi test verdim
Yarın da 2. Kan testi verecegim
İnşallah degerim katlanmış olur

Merhaba gecen hafta pazartesi transfer oldum bende idrarda cift cizgi gordum ama daha kan tahlili yapilmadi yarin yapilacak insallah :)

Yarın çok güzel haberlerini bekliyorum
Ben de sana güzel haberler veririm inşallah

Canim test yaptım silik çıktı ama kan verip artışı görmemiz lazım takdir edersin ki :) yarin sabah kan verecem takip icin o yüzden bende tedirginim.Bakalım hayırlısı
Sen nasilsin?

Oyyy yarın herkes için büyük gün desene
Yuppiii yarın topik te bayram var elhamdulillah

Seninle aynıyiz maşallah
Benim de 3. Gün embriyosu 10. Günüm
Salı akşamı idrar yaptım çıkınca çarşamba sabahi test verdim
Yarın da 2. Kan testi verecegim
İnşallah degerim katlanmış olur

Evet canim ayniyiz insallah bebislerimiz tutunur gelisir rabbim onlari kucagimiza almayi naisp eder insallah isteyen herkese verir

Yarın çok güzel haberlerini bekliyorum
Ben de sana güzel haberler veririm inşallah

Bende bekliyorum canim 2ye katlanacak sonra kese yi gorecegiz daha kalp atisi insalllaaah :))) nerde yaptirdin tüp bebegi ve 1embriyomu?

11 subatmı demek istedin canım, batlarımız yakın, inşallah bizlerede nasip olur :)

Evet 1 embriyo zaten tek embriyom oldu
Esimde sperm yok ameliyat ile sadece 4 sperm bulundu
1 embriyo oluştu
Şişli memorial de yaptırdım
Sen nerde yaptirdin

Bende sali aksami test yapmistim ama silik cizgi ertrsi gun ortaya cikti sonra carsamba sabahi tekrar yaptim oda daha net cikti :)
Ertesi gun silik çıkınca o test doğru oluyor mu canim benim sekiz gün kala silik çıktı ama yarım saatte filan göründü ben test bozuk diyordum.

Herkese merhaba:) beklenen adet gunume 2 gun var ve bugun evde predictor early erken gebelik testi yaptim. 7 aydir deniyoruz umudum yoktu sonra bi baktim ikinci cizgi silik. Hemen bi klinige gidip kan tahlili yaptirdim pozitif cikti:) insallah ekim ayinda dogacak. Allah isteyen herkese nasip etsin. Buarada ovulasyon testi sayesinde hamile kaldim. İlgililere duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…