2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun
VosVos35 canım çok geçmis olsun soğuk algınlığı mu gecmis sayfalara bakamadim
Teşekkürler arkadaşlar grip yakamızı bırakmadı bir türlü..

Bu arada perşembe günü hcg baktırdım çok düşük çıktı(19). Tahminimce kimyasal.. bugün de sökülmeye başladı.. Rabbim olmayanlara, hasretle bekleyenlere nasip etsin inşallah. Kuzularımın ömrü uzun olsun ❤

Aminn.. İlkim kız, şimdi erkek çok şükürbaba da öğretmen olunca, programı ayarlarlamıştık 1. Dönem, ama bu dönem yapamadık. 2 gün bırakmama ragmen dengesi bozuluyo kuzumun. Her seye bagırmaya başladı. Kucagıma almazdım pek, şimdi inmiyor afedersin wc bile zor, cok aglıyo görmeyince..

Hakkınızda hayırlısı olsun canım yine dr a gidersin duruma göre

Aminn.. Hayırlısı olsun..

Arkadaşlar Atlas 3 gündür gece nerdeyse yarım saatte bir ı ıhh yaparak uyanıyo.Uyanıyo ama kımıldamıyo bız odaya gırınce uyumaya devam edıyo cıkıyoruz tekrar başlıyo.kımıldamıyo dıye yatagından da kaldırmıyorum ama gıt gel harap oldum vallahi nesi var anlayamadım da.Aklıma gazı olabıleceği geliyo ne versem de iyi gelir bilen var mı ?

dis cikarken bizde oyle oluyo uyuyo ama iiiih ihhh diye bi inleme sesi oluyo.adacayi yagi vardi aktardan almistik.onunla ayaklarini ovunca guzel gaz cikarmisti.ama disse de sanirim bikac gun surer boyle

dis cikarken bizde oyle oluyo uyuyo ama iiiih ihhh diye bi inleme sesi oluyo.adacayi yagi vardi aktardan almistik.onunla ayaklarini ovunca guzel gaz cikarmisti.ama disse de sanirim bikac gun surer boyle
Kendi kendime nazar değdirdim cocuga ya gecen hafta ne güzel deliksiz uyumustu Dilimi esek arısı sokası ben

Kendi kendime nazar değdirdim cocuga ya gecen hafta ne güzel deliksiz uyumustu Dilimi esek arısı sokası ben
o benim de hep basima gelir.gecen bi dugune gittik.dugun sonrasi arabada koltugunda uyudu.eve cikardik ustunu soydum bezini degistirdim.pijama ve uyku tulumu giydirdim.sonra da park yatagina koydum.sabah 7 bucuga kadar uyudu.yani aksam 9dan sabah 7bucuga.oh dedim ne guzel.tabi ertesi gece kac kere uyandiysa bi ara ortamiza yatirmisim unutmusum.donerken cocugun ustune yatinca farkettim :)

Deliksiz mi nasil yani? Aksam yatirip sabah mi kaldirdin biz bu ara saat basi memedeyiz gece
Maşallah ferhunde001 ben hiç tatmadım onu. Bizse memeyle yatıp kalkıyoruz bu sıra. Köpek dişleriyle azı dişleri birlikte geliyor gece dalamıyor uykuya yanındayım sürekli sabaha kadar birlikte yatıyoruz ve canı istedikçe emip uykuya devam ediyor

Uykudan ağlayarak sık sık uyanıyor gece ama gün içinde de yapıyor o inleme gibi ıkınma gibi hareketi. Sonra gaz çıkarıp rahatlıyor. Ben de öyle yaptığını fark edince kucağıma alıp karnını ovuyorum hoşuna gidiyor. Zaten yanımda yatıyor, kıvrandığını fark edersem sırtına hafifçe vurarak piş piş ediyorum, bazen dalıyor, bazen de illa emmek istiyor
Ben yemesine değdiriyorum o nazarı. Uzun süre hiç bir şey yemediyse, ilk yediği yemeğe sevinmekten nazar değdiriyorum, ya bi daha yemiyor ya da direk çıkarıyor.. güldür güldür show'da 'keşşşke benim olsa' diyen tipleme gibi hissediyorum kendimi
Deliksiz mi nasil yani? Aksam yatirip sabah mi kaldirdin biz bu ara saat basi memedeyiz gece
Dün gece 8-9 kere kalktı benimki de.. Bu yaşta bu hareketliliğe anne sütü yetmiyor, gece gündüz saat başı emiyor sıpa ama yine de yemek yemiyor

Aynı bizim evdeki durumlar. Gogusum açık yatıyorum. Sürekli emiyo. Deliksiz uyku hayal gibi.

Mombie cafeye gittik umduğum gibi olmayınca çıktık oradan her zamanki yere 4kiddos cafe ye geçtik. Ccok eğleniyoruz orda. Mombie hakkında da yazacaktım size. Sizin tavsiye edeceğiniz yer var mi.

Mombie cafeye gittik umduğum gibi olmayınca çıktık oradan her zamanki yere 4kiddos cafe ye geçtik. Ccok eğleniyoruz orda. Mombie hakkında da yazacaktım size. Sizin tavsiye edeceğiniz yer var mi.
Bizde herseferinde aglayarak çıkıyoruz ordan seviyo atlasda orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…