Maşşallah acba ben kaç olcamCuma günü 2.28 cm olmuştu sanırım 23mm ye denk geliyor canım
12 de randevum benimde sat 10 ocak ama adet döngüm 30-32 gün falan yani ben 10 şubat saydım olacağım adet gününü pna göre 9 gün geçtiKaç ta randevun canım sat benim 10 ocak
Bende ço fazla yokKızlar akıntı durumlarınız nasıl?
Neyse canım yarın başka doktora git bakalım.Sorma yaaa. İlk kez goruyoorum bu kadar gicigini. Ben kendi kendime hamile degilken bile bi suru test yazip veriyodum doktora hepsini yapiyolardi
Günaydın herkese benimde bugün ilk muaynemvar banada dua edin olurmu
Biz bugün tam 6 haftalık olduk ama ultrason muayenesine göre 6+1 bebeğim çabuk büyümek istiyor betam da çok fazla artmıştı ikiz sanmıştık :) midemi bulatıp iştahımı kesmese on numara olacak :)
Günaydın bayanlar benim bugün kontrolüm var inşallah kese görürüz bebekte vardır çok korkuyorum
Günaydın kızlar=) ne yapıyorsunuz
Aynen cuma pozitif cikti hala kac oldugunu bilmiyorumNeyse canım yarın başka doktora git bakalım.
Bende biraz var ama seninle aramızda 3 hafta var neredeyse:)Bende ço fazla yok
Son adet tarihin neydi=) ben de günler önce öğrenmiştim hamile olduğumu çok ilginçAynen cuma pozitif cikti hala kac oldugunu bilmiyorum
16 ocak. Senin ne zamandi?Son adet tarihin neydi=) ben de günler önce öğrenmiştim hamile olduğumu çok ilginç
Benim aslında başından beri çok fazla yoktu normal bir akıntı var yani :) ben bugğn 5+5imBende biraz var ama seninle aramızda 3 hafta var neredeyse:)
2 ocak =)16 ocak. Senin ne zamandi?
Ooo senin baya olmus ilk beta yi ne zaman ogrendin kacti?2 ocak =)
Bende de öyle çok akıntı yok ama bu ıslaklık hissi var.Benim aslında başından beri çok fazla yoktu normal bir akıntı var yani :) ben bugğn 5+5im
Bana da oluyo o canimBende de öyle çok akıntı yok ama bu ıslaklık hissi var.
Aramızda pek gün farkı yok bence yakın çıkar canımMaşşallah acba ben kaç olcam
Benim de 28 gün de olur çıkınca bana da yazrmsn ne kadar olduğunu ins güzel haberler verirsin12 de randevum benimde sat 10 ocak ama adet döngüm 30-32 gün falan yani ben 10 şubat saydım olacağım adet gününü pna göre 9 gün geçti
Herkeste değişiyor genelde akıntı gebelik le artıyor zaten ama bende pek artmadı daha öncekiler de öyle olmuştu benim benxe kadından kafına değişen bir durum diğer belirtiler gibi :)Bende de öyle çok akıntı yok ama bu ıslaklık hissi var.
Tabi yazağım buraya sizde yazın görüşmek ğzere yavaş yavaş çıkayım inşallah güzel haberlerle dönerimBenim de 28 gün de olur çıkınca bana da yazrmsn ne kadar olduğunu ins güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?