- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 40
Amin canım...Benim regle iki gun kala 65.97 cikmisti degerim.reglim 5 gun gecince kontrole gitmistim o zaman gorduk keseyi.
Acele etme canim doktorunun cagirdigi zaman git.Yoksa sonra mm hesabi yolk sac gorundu mu vs strese girme hic
Kaybin her turlusu ayri zor gecmis olsun.
Ama yine de sükret ki hic mudahaleye gerek kalmadan kendiliginden sonlansin❤
Hayırlı ve güzel haberler alman dileğiyle :)Günaydın herkese benimde bugün ilk muaynemvar banada dua edin olurmu
Günydın canım sen de benim gibi henüz kalp atışı duymayangillerden misin? Ben cumartesi gittiğimde bebeğin ölçülerine bakarak cumadan önce gelmeyin yine göremeyebiliriz demişti inş sen görür ve duyarsın bebişini. Gidersen bilgilendir bizleri de canım olur muGunaydinnn kizlarr kontrole gidecek olanlar hayirli haberlerle gelsinler insallah benimde carsamba gunu ama bugunmu gitsem yaa meraktan catlicam :))))
Günaydın canım inş görürsün bebeğini kaç haftalıksın bugün ?Günaydın bayanlar benim bugün kontrolüm var inşallah kese görürüz bebekte vardır çok korkuyorum
Estağfurullah canım cümlemizden :)Çok teşekkür ederim canım, uğraştırdım seni de Allah razı olsun :)
Keseyi gördük canım sadeceGünaydın maşallah bebek gördünüz mü
Beta adete 4 gün kala 14İnşallah güzel sonuçlar alırsın Canım Allah yardımcın olsun
İnşallah güzel haberlerle gelirsin Canım
Benim adetime 2 gün var benimde midem çok bulanıyo midemden rahatsızım hassas daha çok bulantım oluyo betan kaç çıkmıştı senin iki gün kala
Kaç mm olmuş canımKeseyi gördük canım sadece
Canim sorma sabah sabah doktor delirtti kan vermedim. Dedim ki tiroidim var ona da bakabilir miyiz ne progesteron yazdi ne tiroid. İlac kullaniyorum dedim once beta bakcaz dedi ters ters. Ben de vermedim. Yarin baska doktora gidicem.Bestttt gittin mi?
O nasıl bi doktor öyle yaaa hay Allah..Canim sorma sabah sabah doktor delirtti kan vermedim. Dedim ki tiroidim var ona da bakabilir miyiz ne progesteron yazdi ne tiroid. İlac kullaniyorum dedim once beta bakcaz dedi ters ters. Ben de vermedim. Yarin baska doktora gidicem.
Benimde 5+5 bugün bende bugün gideceğim :)Bugün 5 + 4 ins gorurum sen den 1 gün ödeyin yani sen gördün mü canım
Cuma günü 2.28 cm olmuştu sanırım 23mm ye denk geliyor canımKaç mm olmuş canım
Sorma yaaa. İlk kez goruyoorum bu kadar gicigini. Ben kendi kendime hamile degilken bile bi suru test yazip veriyodum doktora hepsini yapiyolardiO nasıl bi doktor öyle yaaa hay Allah..
Kaç ta randevun canım sat benim 10 ocakBenimde 5+5 bugün bende bugün gideceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?