Amin hepimize inşallah benim bir kızım var hep dua ettim Allaha öncelikle hiç çocığu olmayanlara nasip etsin bu duyguyu tatmak isteyen herkes tatsın çok şükür banada nasip etti tekrar çok istemiştim umarım sağlıkla kalır benimleHepinize çok teşekkür ederim, bu forumun güzel yanı birbirimizi tanımıyoruz ama bir kız kardeş gibi birbirimize sahip çıkıyoruz, Rabbim hepinizden razı olsun ve gönlünüze göre versin inşallah şuan çok duygulandım
Amin canım Rabbim sağlıklı bir şeklide kucağına almayı ve en güzel şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin :)Amin hepimize inşallah benim bir kızım var hep dua ettim Allaha öncelikle hiç çocığu olmayanlara nasip etsin bu duyguyu tatmak isteyen herkes tatsın çok şükür banada nasip etti tekrar çok istemiştim umarım sağlıkla kalır benimle
İnşallah isteyen gerçekten anne baba olabilecek herkese nasip etsin inşallahAmin canım Rabbim sağlıklı bir şeklide kucağına almayı ve en güzel şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin :)
İnşallah ya Allah büyük 3 kimyasal gebelik geçirdimGayet iyi. 2 gün sonra baktırırsın tekrar.
Bu sefer olmayacak Allah'ın izniyle pozitif düşün.İnşallah ya Allah büyük 3 kimyasal gebelik geçirdim
Cümlemizden inşallah :)Allah razı olsun canım , içimi ferahlatınız :)
Benim adet günümde 44 çıkmıştı. Beta değeri kişiye özeldir. Hamişsin işte keyfini çıkarİyi mi acaba değer düşük geldi bana adetime 3 gün var
Benim 3 gün kala 14,77 idi adet günü 112 oldu. Adet 6 gün geçtiğinde 2500 küsür oldu. Kıyaslarsan normal olduğunu görürsün canım. Düşük değil. Yükselecek içini ferah tut.İyi mi acaba değer düşük geldi bana adetime 3 gün var
Ifritin ne oldugunu bilmiyorsan aç sözlüğe bak.İftit derken? Bu ne seviyesiz bir kelime ?
teşekkür ederim kızlar :))duyuluyor canim
Tamam haklısında beden beni uyardığın konuyu kendin yapıyorsun o senin düşüncense bu da benim düşüncem sen düşünceni söylerken iyi ben düşüncemi söylerken ifrit oluyorsun yapma lütfen komik duruma düşüyorsunuz. Eleştirdiğiniz konuyu kendiniz yapıyorsunuzIfritin ne oldugunu bilmiyorsan aç sözlüğe bak.
Ayrica hicte seviyesiz degil
Seviyesiz olan herhangi birinin düsüncesine saygı duymayip tepkide bulunmaktir.baskalarinin ne düsündügünü söylemesine izin vermemektir.düsünce ve ifade özgürlügünden bihaber yaşamaktir.
Ben kimseye şunu yazma bunu yazma demedim. Şahsi psikolojim için girmek istemiyorum dedim. Bu da benim düşünce özgürlüğüm????? İşine bak lütfen.Ifritin ne oldugunu bilmiyorsan aç sözlüğe bak.
Ayrica hicte seviyesiz degil
Seviyesiz olan herhangi birinin düsüncesine saygı duymayip tepkide bulunmaktir.baskalarinin ne düsündügünü söylemesine izin vermemektir.düsünce ve ifade özgürlügünden bihaber yaşamaktir.
Tamamdır 2 gün sonra yine baktır hayırlısı ile katlandığını gör ..Benim dün 19.65 bugün 33.01 çıktı
Allah razı olsun rahatlıyorum böyle okuyunca mesajlarınızıBenim 3 gün kala 14,77 idi adet günü 112 oldu. Adet 6 gün geçtiğinde 2500 küsür oldu. Kıyaslarsan normal olduğunu görürsün canım. Düşük değil. Yükselecek içini ferah tut.
İnşallahTamamdır 2 gün sonra yine baktır hayırlısı ile katlandığını gör ..
Bu mesajları okuduktan sonra içim daha rahat çok şükürKardelen2009 benim adetime 2-3 gün kala 12 çıktı 4 gğn sonrası 214çıktı yani içiniz rahat olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?