- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
Merhaba 1 aylık sözlüyüm. Nisan sonunda nişan olacak 2018 de de inşallah düğün.sizlerde durumlar ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karamsarlığa kapılmayın kızlar bu zamanlarınız çabucak geçecek. Ben eşimle 2008 yılında sevgili oldum 2014 ağustosta nişanlandim 2015 Mayıs ta da evlendim. Ancak hala biraraya gelemedik tayin sebepleri yüzünden hala bekliyoruz :) Hayırlısını isteyin bana da dua edin bu Mayıs ayında tayinimiz çıksın :)
Her şeyin hayırlısını istemek lazım. Söz nisan dönemleri uzatılınca da ister istemez tatsizliklar çıkıyor. Senden çıkmasa eş ailesinden çıkıyor sonra da olanlar unutulmuyor. Ben 9 ay nişanlı kaldım evlendik ve hiçbir problem çıkmadı aile açısından. Sevgiliyken de beklemek aynı evliyken de hatta evliyken beklemek çok daha zor iki sureci de yaşamış biri olarak söylüyorum siz evlilik hayalleri kuruyorsunuz bense eşimle aynı evde yaşayacağım günlerin hayalini. Her türlü zor :)Sizin de uzun sürmüş evlilik süreciniz ama olsun sonunda muradınıza ermişssiniz :) her şey zamanında güzel derler bu yüzden çok geç evlenmek te istemiyorum en azından söz falan olsaydı ailem bunu bekliyor.Ama şuan öyle bir şey söz konusu değil maalesef
Haklısın cnm sende tam anlamıyla kavuşamamışsın daha ama olsun eşinin olması bile güzel.Biz daha sözlenmeden maddi sıkıntılar yaşıyoruz o yüzden böyleHer şeyin hayırlısını istemek lazım. Söz nisan dönemleri uzatılınca da ister istemez tatsizliklar çıkıyor. Senden çıkmasa eş ailesinden çıkıyor sonra da olanlar unutulmuyor. Ben 9 ay nişanlı kaldım evlendik ve hiçbir problem çıkmadı aile açısından. Sevgiliyken de beklemek aynı evliyken de hatta evliyken beklemek çok daha zor iki sureci de yaşamış biri olarak söylüyorum siz evlilik hayalleri kuruyorsunuz bense eşimle aynı evde yaşayacağım günlerin hayalini. Her türlü zor :)
canım hayırlısı olsun ya tayin beklemekte zor..Her şeyin hayırlısını istemek lazım. Söz nisan dönemleri uzatılınca da ister istemez tatsizliklar çıkıyor. Senden çıkmasa eş ailesinden çıkıyor sonra da olanlar unutulmuyor. Ben 9 ay nişanlı kaldım evlendik ve hiçbir problem çıkmadı aile açısından. Sevgiliyken de beklemek aynı evliyken de hatta evliyken beklemek çok daha zor iki sureci de yaşamış biri olarak söylüyorum siz evlilik hayalleri kuruyorsunuz bense eşimle aynı evde yaşayacağım günlerin hayalini. Her türlü zor :)
Sağolasın teşekkür ederim. Evimiz kurulu ama boş duruyor ben ailemle kalıyorum.canım hayırlısı olsun ya tayin beklemekte zor..
ben de aynı süreci yaşıycam gliba kara kara düşünüyorum. evinizi dizdiniz değil mi yoksa bekliyor musunuz şuanda
Allah bir an önce kavuştursun sizleri diyeyim
uzakta olan eşin o zaman.. en azından ailenlesin. ben de yalnız yaşıyorum sözlüm ve ailem aynı şehirde. tayin almam lazım nikah kıyıp ama çok zorr bzm kurumda napıcam bilmiyorumSağolasın teşekkür ederim. Evimiz kurulu ama boş duruyor ben ailemle kalıyorum.
Evet uzakta olan eşim. Ben de devlet memuruyum bizim ikimizin de tayin alması zor kurumlar o yüzden böyle bekliyoruz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.uzakta olan eşin o zaman.. en azından ailenlesin. ben de yalnız yaşıyorum sözlüm ve ailem aynı şehirde. tayin almam lazım nikah kıyıp ama çok zorr bzm kurumda napıcam bilmiyorum
Allah yardım etsin inşallah size de tez zamanda kavuşun.. biz de tabii umarım yuvamızı kurabiliriz güzelceEvet uzakta olan eşim. Ben de devlet memuruyum bizim ikimizin de tayin alması zor kurumlar o yüzden böyle bekliyoruz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.