• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de evlenecek olanlar var mı ????

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Merhaba 1 aylık sözlüyüm. Nisan sonunda nişan olacak 2018 de de inşallah düğün.sizlerde durumlar ne ?

böyle olması lazımdı çünkü hem ailevi konular hem iş ve askerlik var.birazda annem böyle istiyor

Hakknda hayırlısı olsun. Çabuk geçer inşallah 2 yıl

inşallah aslında 1,5 yıl felan diyoruz biz de bakalım

bizde 2017 de inşallah. o bile çok uzun geliyor bana şuan. 1.5 sene var işte seneye yaz olursa. ama 2018 cidden çok uzun belki daha önce olur ?

belki olma ihtimali var ama önce askere itmesi gerekecek.ekimde kpss ye girecek sözlüm duruma göre bakacağız bakalım

Hayırlısı olsun canım zaman öyle böyle geçiyor sıkma canını şartlar bazen tam olmayabiliyor ..

Ama sana tavsiyem bu bekleme sürecinde nişanlınla aranı bozma çok uzun sürdü falan diye dır dır etme,
her dönemin ayrı tadı oluyor biz 2009 da tanıştık sevgilim 2014 te askre gitti 2015 mayıs nişanlandık hala nişanlıyız bu yaz sonu evlenicez inşallah :KK68:

Demek istdiğim sevgiliyken farklıydı nişanlanınca daha da güzel oldu evlenince daha güzel olucak eminim..
Ama sevdiğin insan yanındsaysa mutluluğunun tadını çıkar bu günler birdaha gelmicek :KK200:

Ben de nasipse 2018'de Dünya Evi'ne gireceğim. :KK23: Gönlümüzce olması için, hayaller için ve hatalar olmaması için en doğrusu zamana yaymak. Ama bu süreçte hiçbir şekilde o sevgili dönemindeki tadı bozmamalısın. :KK36:

Merhaba
Benimde ciddi bir ilişkim var henüz yüzük takmadık.2018 yılında evlenmek istiyorum artık ama şartlar neyi gösterir bilemiyorum ne kadar daha beklemem gerekecek acaba:KK61:

Karamsarlığa kapılmayın kızlar bu zamanlarınız çabucak geçecek. Ben eşimle 2008 yılında sevgili oldum 2014 ağustosta nişanlandim 2015 Mayıs ta da evlendim. Ancak hala biraraya gelemedik tayin sebepleri yüzünden hala bekliyoruz :) Hayırlısını isteyin bana da dua edin bu Mayıs ayında tayinimiz çıksın :)

Karamsarlığa kapılmayın kızlar bu zamanlarınız çabucak geçecek. Ben eşimle 2008 yılında sevgili oldum 2014 ağustosta nişanlandim 2015 Mayıs ta da evlendim. Ancak hala biraraya gelemedik tayin sebepleri yüzünden hala bekliyoruz :) Hayırlısını isteyin bana da dua edin bu Mayıs ayında tayinimiz çıksın :)

Sizin de uzun sürmüş evlilik süreciniz ama olsun sonunda muradınıza ermişssiniz :) her şey zamanında güzel derler bu yüzden çok geç evlenmek te istemiyorum en azından söz falan olsaydı ailem bunu bekliyor.Ama şuan öyle bir şey söz konusu değil maalesef :KK43:

Sizin de uzun sürmüş evlilik süreciniz ama olsun sonunda muradınıza ermişssiniz :) her şey zamanında güzel derler bu yüzden çok geç evlenmek te istemiyorum en azından söz falan olsaydı ailem bunu bekliyor.Ama şuan öyle bir şey söz konusu değil maalesef :KK43:
Her şeyin hayırlısını istemek lazım. Söz nisan dönemleri uzatılınca da ister istemez tatsizliklar çıkıyor. Senden çıkmasa eş ailesinden çıkıyor sonra da olanlar unutulmuyor. Ben 9 ay nişanlı kaldım evlendik ve hiçbir problem çıkmadı aile açısından. Sevgiliyken de beklemek aynı evliyken de hatta evliyken beklemek çok daha zor iki sureci de yaşamış biri olarak söylüyorum siz evlilik hayalleri kuruyorsunuz bense eşimle aynı evde yaşayacağım günlerin hayalini. Her türlü zor :)

Her şeyin hayırlısını istemek lazım. Söz nisan dönemleri uzatılınca da ister istemez tatsizliklar çıkıyor. Senden çıkmasa eş ailesinden çıkıyor sonra da olanlar unutulmuyor. Ben 9 ay nişanlı kaldım evlendik ve hiçbir problem çıkmadı aile açısından. Sevgiliyken de beklemek aynı evliyken de hatta evliyken beklemek çok daha zor iki sureci de yaşamış biri olarak söylüyorum siz evlilik hayalleri kuruyorsunuz bense eşimle aynı evde yaşayacağım günlerin hayalini. Her türlü zor :)
Haklısın cnm sende tam anlamıyla kavuşamamışsın daha ama olsun eşinin olması bile güzel.Biz daha sözlenmeden maddi sıkıntılar yaşıyoruz o yüzden böyle :(

canım hayırlısı olsun ya tayin beklemekte zor..
ben de aynı süreci yaşıycam gliba kara kara düşünüyorum. evinizi dizdiniz değil mi yoksa bekliyor musunuz şuanda
Allah bir an önce kavuştursun sizleri diyeyim

canım hayırlısı olsun ya tayin beklemekte zor..
ben de aynı süreci yaşıycam gliba kara kara düşünüyorum. evinizi dizdiniz değil mi yoksa bekliyor musunuz şuanda
Allah bir an önce kavuştursun sizleri diyeyim
Sağolasın teşekkür ederim. Evimiz kurulu ama boş duruyor ben ailemle kalıyorum.

Sağolasın teşekkür ederim. Evimiz kurulu ama boş duruyor ben ailemle kalıyorum.
uzakta olan eşin o zaman.. en azından ailenlesin. ben de yalnız yaşıyorum sözlüm ve ailem aynı şehirde. tayin almam lazım nikah kıyıp ama çok zorr bzm kurumda napıcam bilmiyorum:mad:

uzakta olan eşin o zaman.. en azından ailenlesin. ben de yalnız yaşıyorum sözlüm ve ailem aynı şehirde. tayin almam lazım nikah kıyıp ama çok zorr bzm kurumda napıcam bilmiyorum:mad:
Evet uzakta olan eşim. Ben de devlet memuruyum bizim ikimizin de tayin alması zor kurumlar o yüzden böyle bekliyoruz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.

Back