- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.021
İnsan herşeyden korkuyor bişey mi oldu olacak mı diye onlar için yapılan bi iğnede biz nasıl etkileniyorsak demekki onlar çok daha fazla etkileniyor ki çok haraket edemiyorlar.. Allah yardumcımkz olsun sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıroz inşallahBen de dün 2. Dozu yaptirdim. Mide ve sırt ağrım oldu. Mide yanmamoldu.yanma dün olmadı. Bebek hareketleri de azalıyor evet.
Liv hospital sa tolga bey Allahrazıolsun canimukyo gözün aydın canım Allah acil şifa verdin süt içim endişelenme devamı gelir canım hangi hastanede Doğum yaptın
merak etmeyin kızlar kafayı yemiyorsunuz ikizler 3 aylık oldu oğlum 3 buçuk yaşında bazen çok bunaliyorum sonra üç evladıma şöyle bi bakıyorum şükür ediyorum ki Rabbim bana sağlıklı 3 evlat vermiş diye o kadar güzel bişey ki ikiz annesi olmak herkes vah vah diye acıyo beni görünce ucunede tek bakıyorum diye ama onlarla yaşadıklarımı hiç bişeye değişmem çok zor anlarda oluyo çok keyifli anlardaya kafandaki her sorunun cevabı var ama 3 çocukla kafayı yermiyim bende daha cevap veremedim:)))kesin bi dönem arıza çıkıcak bende tanıyorum kendimi ama çok tatlı olcaklar ya onla avutuyorum şimdilik
başın sağolsun canım Rabbim sabır versin evlat acısı çok zor inşallah kısa zamanda tekrar evlat sahibi olmayı nasip eder allahArkadaşlar. Pazar günü normal dogumla doğdu bebeklerim. Ama çok küçük olduklari icin yaşayamadılar.5 cm açılmış rahmim .gitti kuzucuklarım
Annelige alismakla geçiyor canım:)Bizim de bugün aşımız ve kontrolumuz vardı,çok şükür her şey yolundaymis,tek sorunum memeyi tutmamasıTwinss6380 sen nasılsın canım nasıl gıdıyo :)
Canım uyku düzenleri nasıl?iki aydan sonra düzene girer gece uykulari diyorlar biraz bilgi verir misin?merak etmeyin kızlar kafayı yemiyorsunuz ikizler 3 aylık oldu oğlum 3 buçuk yaşında bazen çok bunaliyorum sonra üç evladıma şöyle bi bakıyorum şükür ediyorum ki Rabbim bana sağlıklı 3 evlat vermiş diye o kadar güzel bişey ki ikiz annesi olmak herkes vah vah diye acıyo beni görünce ucunede tek bakıyorum diye ama onlarla yaşadıklarımı hiç bişeye değişmem çok zor anlarda oluyo çok keyifli anlarda
daha yeni düzene giriyor canım gaz olayı azalmaya başladı akşam 11 gibi yatiyorlar 2de 4de 6da emmeye kalkiyorlar 7buçuk uyaniyorlar yine emiyorlar 11 ya da 12 gibi uyuyorlar bazen 10 dk bazen yarım saat uyuyorlar gündüz uykuyu pek sevmiyolar zaten uyumak isteselerde 3 buçuk yaşındaki abi uyandırıyor hadi kalkın oynucaz diye :) tabi hergün aynı saatler olmuyo ama aşağı yukarı bu düzendeler sadece emzirme olayı düzene girmedi saat başı emiyorlarCanım uyku düzenleri nasıl?iki aydan sonra düzene girer gece uykulari diyorlar biraz bilgi verir misin?
Kendimi okudum resmen p yaşlarımızda aynı benim oğlum 1.sınıfta hiç istemedi kardeş ben tekrar anne olmak istedim hemde çok oğlum 2. Deneme bu 5. Tedavi sonrasıSlm bayanlar bende ikiz hamileyim.Bir oğlum var 6 yasinda tup bebek 2 side.2.yi yaptırın ca 2 sinin de tutacağını tahmin etmemiştim hala sokyayım birden 3 çocuk annesi olucam.yaş 38 tuhafım. En çokda yazdığınız gibi oğlumun hayatından çalicam diye korkuyorum ki o istediği için tekrar tup yaptık ama aklımda deli sorular birde riskli gebelik allahım hepimize yardım etsin.en güzel halini yaşayalım bu sürecin
Maşallah canim cjnsiyetleri bellidir oğlana kardeş ne geliyorKendimi okudum resmen p yaşlarımızda aynı benim oğlum 1.sınıfta hiç istemedi kardeş ben tekrar anne olmak istedim hemde çok oğlum 2. Deneme bu 5. Tedavi sonrası
Maşallaj cnm ne güzel haberler doğdular büyüdüler bile:))sıra bize geliyor hayırlısıyla sağsalim inşallah en önemlisi sağlıkSelam arkadaşlar nasılsıniz biz tam 3 aylık olduk artık agular yapmaya başladılar beni görünce heyecanlaniyorlar gülüyorlar çok şükür Rabbime bugünleri gördüm darısı bekleyen arkadaşların başına sağlıkla kucaklayin inşallah evlatlarinizi
Annelige alismakla geçiyor canım:)Bizim de bugün aşımız ve kontrolumuz vardı,çok şükür her şey yolundaymis,tek sorunum memeyi tutmaması(Sagmaktan helak oldum.Esin neden gelmiyor yaaa zaman vermiyorlar mi adam bebeklerini göremedi yaaa (
Konuşma öyle sağ salim gelecek ve ayrılmayacaksiniz bir daha,telafi edeceksiniz geçen günleri,yaz buraya gelince merak ediyorum dua ediyorum size.Bakmazlar mi hem şaşkın hem meraklı bakışlar arasında gidip geliyoruz nazardan ölüyoruz sonra,kızım şuan çok acı çekiyor ilk ay aşısı etkilemez dediler ama asya min hem ateşi çıktı hem çok huzursuz,calpol verdim yarım çay kaşığı kadar bakalım ne zamana etki eder,bugün sabahlarız gibime geliyor.Cok savasiyoruz canım tutması için memeyi ama nafile kesinlikle uzun süreli tutmuyorlar.O biberon o ağıza girecek illa.ay o ası ve kontrol gunlerı hem yorucu hem guzel sızede herkes tarkan gormuş gibi bakıyomu
mılletten bunalıyorum valla her goren “aaaaa ikizmi (yok bırını bakkaldan aldım dıyorum ıcımden) ” lafa tutan tutana... :) ayrıca sakın pes etme hanı dıyolar ya ıkızler sutun yetmez yok emmezler falan. hepsı hıkayee. sen pesını bırakma sutun varsa tutarlar bı sekılde. bende sımdı yalancı emzıge alıstırıyorum cok ınatlasıuoruz ama basarmama az kaldı. :)
eşimde izin bıle kullanamadı hala cocuklarını tanımıyor adam.... cok acınası bı haldeyız. tabut basında cocuklarını goremedın dıye agladıgımda mı kıymetımız olacak bılmıyorum10 gunluk ızne bıle razıyız ama yok inşallah buaralar haber gelecek beklıyoruz bır ümit...
inşallah canım bende beklıyorum gozlerım yollarda kapılarda geldıgınde guzel haberlerımı buralara yazmakta nasıp olur inşallah. ayrıca canları sagolsun bebelerın annesı nasıl mutlu oluyorlarsa tabıkı onu yapmak lazımKonuşma öyle sağ salim gelecek ve ayrılmayacaksiniz bir daha,telafi edeceksiniz geçen günleri,yaz buraya gelince merak ediyorum dua ediyorum size.Bakmazlar mi hem şaşkın hem meraklı bakışlar arasında gidip geliyoruz nazardan ölüyoruz sonra,kızım şuan çok acı çekiyor ilk ay aşısı etkilemez dediler ama asya min hem ateşi çıktı hem çok huzursuz,calpol verdim yarım çay kaşığı kadar bakalım ne zamana etki eder,bugün sabahlarız gibime geliyor.Cok savasiyoruz canım tutması için memeyi ama nafile kesinlikle uzun süreli tutmuyorlar.O biberon o ağıza girecek illa.
Asla bende paylaşmadim,millet ikiz olduğunu duyunca gözleri ayrılıyor bir de resim paylaşmak falan tam yıkılma sebebi Allah korusun.Bundan sonra bende öyle yapacagim yavrum çok acı çekti dün gece ya bir daha yasatmam ona.Disari çıkarmaya başladın mı?Biraz güneşe cikarmak istiyorum ama korkuyorum daha bir aylıklar bir şey olur mu?inşallah canım bende beklıyorum gozlerım yollarda kapılarda geldıgınde guzel haberlerımı buralara yazmakta nasıp olur inşallah. ayrıca canları sagolsun bebelerın annesı nasıl mutlu oluyorlarsa tabıkı onu yapmak lazımyeterkş saglıkları yerınde olsun. valla bana ateslerı cıkmadan calpol verme dedıler ama dınlemedım her aşıdan sonra eve gelır gelmez calpol verdım ateslenme rahatsızlanma olmadı. bılmıyorum onunlamı alakalı ama işime yaradı. bende nazardan korkarım valla 2 ay 12 gunluk olduk hala resım falan paylasmadım hıc bıyerde
Asla bende paylaşmadim,millet ikiz olduğunu duyunca gözleri ayrılıyor bir de resim paylaşmak falan tam yıkılma sebebi Allah korusun.Bundan sonra bende öyle yapacagim yavrum çok acı çekti dün gece ya bir daha yasatmam ona.Disari çıkarmaya başladın mı?Biraz güneşe cikarmak istiyorum ama korkuyorum daha bir aylıklar bir şey olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?