- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.981
Bende en çok emiri düşünüyorum...ilk Doğumda çıktıktan sonra çok ağladım ..valla bende giremem doğuma falan mecburiyetten :))Ah doğum korkusu bende çok korkuyorum , epidüral gircem ,eşimde gircek onun yerinde olsam hayatta girmem ameliyata falan :))) oğlumu bırakıp gircem ne ağlarım artık sular seller gibi
Arkadaşlar. Pazar günü normal dogumla doğdu bebeklerim. Ama çok küçük olduklari icin yaşayamadılar.5 cm açılmış rahmim .gitti kuzucuklarım
İlkler başka oluyo ya oğlumu düşünmekten ikizlere konsantre olamadım daha doğmadan da olamıycam galiba heycanlıyım ama ilki gibi diilBende en çok emiri düşünüyorum...ilk Doğumda çıktıktan sonra çok ağladım ..valla bende giremem doğuma falan mecburiyetten :))
O sıcağı da yedim ben:))oğlan eylül doğumlu maşallah koca yaz geçtiAmin inşallah yine temmuz sıcağına kalmıycaz o da birşeydir diyorum ben, ayyy bakalım önce kim doğuracak??
Aynı duygular içerisindeyim...İlkler başka oluyo ya oğlumu düşünmekten ikizlere konsantre olamadım daha doğmadan da olamıycam galiba heycanlıyım ama ilki gibi diil
Amanınnn:))) çok şükür bin şükür. Anaların hakkı ödenmez diye boşuna dememişler.O sıcağı da yedim ben:))oğlan eylül doğumlu maşallah koca yaz geçti
İçim cız etti başınız sağolsunallah sabır versin inşallah
Geçmiş olsun cnm amin inşallahh siZde var mı tiroid
Hamilelikte çıkmıştı ama her ay kan veriyordum ilaçsız geçirmiştim.ama yavrumda etkisi kalmış keşke bende kalsaydıda onu etkilemeseydi.
Şu önümüzdeki haftalar çok önemli ve ağırlaşacağız havalarda sıcak gidiyor allahım bugünlerimizi aratmasın inşallah hepimiz sağsalim kavuşalım yavrularımıza...
23 kilo aldım ve 22 günlüğüz 5.6 kilo kaldı..sadece kilo son zamanlarda beni zorladıBenimde ilk gebeliğim, geç buldum tez kaybetmeyim diye çok yattım ben yatarak geçti hamileliğim diyebilirim, yürüyordum son 1 aydır onu da bıraktım. Biraz nazlı geçiriyorum galiba kilo olarak 7kg aldım tek gebelikte 30-35 kg alanlar var aslında çokta almamışsın bana doktorum 12-15 kg arası totalde hedef kilomuz demişti. Allah yardımcımız olsun
Maşallah bişey kalmamış şanslısın ne güzel, alsaydım da korkmıycaktım çok iki bebekle kalmaz diye düşünüyordum. Nasılda geçiyor günler dün gibi Doğum haberin. Kızının sonucu iyi çıkar inşallah iyi haber bekliyoruz aman.23 kilo aldım ve 22 günlüğüz 5.6 kilo kaldı..sadece kilo son zamanlarda beni zorladı
Ben Henüz hiç kg almadım...haftaya dr kontrolüm inşallah Bebiklerim iyidir ay da bir gittim hep belki bundan sonra sık çağırır...Maşallah bişey kalmamış şanslısın ne güzel, alsaydım da korkmıycaktım çok iki bebekle kalmaz diye düşünüyordum. Nasılda geçiyor günler dün gibi Doğum haberin. Kızının sonucu iyi çıkar inşallah iyi haber bekliyoruz aman.
Ben de aynı şekilde hissediyorum.oglumu fudunmekten ikizlere odaklanamiyorum. Doğuma giderken nasıl söylemeliyim? Emzirirken ikuzlerle ilgilenirken çok uzulur mü? Kıskanır mi? İçine mi atar?en korktuğum üç çocukla kafayı yer miyim? Yememek için çalışmalı miyim?yoksa daha çok yorulup onların gelisimlerini görmemek daha mı zor? Annelik her zaman vicdan azabı demekİlkler başka oluyo ya oğlumu düşünmekten ikizlere konsantre olamadım daha doğmadan da olamıycam galiba heycanlıyım ama ilki gibi diil
Valla bu daha da enteresan demek sen zayıflamışsın bebeklerin almış. Önemli olan onlara yararlı yiyecekler yemek zaten. Bravo büyük meziyet, şapka çıkarıyorum:)) Ben hem özele ayda 1, hem devlete perinatologa gidiyorum 2 haftada 1, bazıları zararlı diyorlar ultrason için ama imkan olsa eve ultrason cihazı alıcam ilk gebeliğim ya hep korkuyla geçti. Özelde şimdi 3 hafta sonra gel dedi, son ayda sıklaşacak muhakkak. Hareketlerinden ve karnımın büyümesinden iyilerdir diyorum bakalım yarın kontrolüm var görücem. İnşallah büyümüşlerdir şimdiden sonra gelişim tek bebek gibi olmaz daha az kg alır deniyor çok korkuyorum zayıf sağlıksız olurlarsa diye. Bir de 2 Dr da şu ana kadar ciğer geliştirici iğneden bahsetmedi burda çok konuşuluyor kafamda bu soru işareti..Ben Henüz hiç kg almadım...haftaya dr kontrolüm inşallah Bebiklerim iyidir ay da bir gittim hep belki bundan sonra sık çağırır...
Çocuğu olan arkadaşlarım benim Yok ama anlıyorum sizi. Doğanın kanunu önce kıskanacaklar buna yapılacak bişey Yok, tabiiki etkileniyorsunuz ama kardeşlik hepimize hediye. Ne şanslılar böyle anneleri var. Sizin sevginizle aşıcaklar zamanla. Umarım yemeyiz kafayı Allah verecek gayretini inşallah. Ben nasıl yıkıycam nasıl giydiricem diye bile düşünüyorum annelik ne kutsal duyguymuş.Ben de aynı şekilde hissediyorum.oglumu fudunmekten ikizlere odaklanamiyorum. Doğuma giderken nasıl söylemeliyim? Emzirirken ikuzlerle ilgilenirken çok uzulur mü? Kıskanır mi? İçine mi atar?en korktuğum üç çocukla kafayı yer miyim? Yememek için çalışmalı miyim?yoksa daha çok yorulup onların gelisimlerini görmemek daha mı zor? Annelik her zaman vicdan azabı demek
Kontrole gittim acil doğuma aldı doktor. Eve duş almaya bile göndermedi tansiyonumdan dolayı.oturdum ağladım hastanede doğum öncesi. Hazır değilim bugün diye... Sabah 11 de muayeneden çıktım 3.30da doğum yaptım.daha erken alacaktılar ama sabah 1 pogaça yedim diye o saate kaldı.nerdeyse korkudan hastaneden kaçacaktım.doğuma gidiyoruz dediler ben çok heyecanlandım.doğumhaneye girdim asistan doktordu sanırım başıma geldi istediğin bir müzik varmı açayım dedi spinal oldum çok güzel geçti doğum anım.ama sonrası bir felaketti ama şükür herkes iyi. Inşallah kuzımında trodi geçmiştirAh doğum korkusu bende çok korkuyorum , epidüral gircem ,eşimde gircek onun yerinde olsam hayatta girmem ameliyata falan :))) oğlumu bırakıp gircem ne ağlarım artık sular seller gibi
Inşallah canım şuan tek dileğim o.rabbim yavrularımıza sağlık, sıhhat versinMaşallah bişey kalmamış şanslısın ne güzel, alsaydım da korkmıycaktım çok iki bebekle kalmaz diye düşünüyordum. Nasılda geçiyor günler dün gibi Doğum haberin. Kızının sonucu iyi çıkar inşallah iyi haber bekliyoruz aman.
ben almışım 800 gr:)) her hafta toplam 400 gr alıyorlar ondandır inşallah yada çikolatadan :)))Ben Henüz hiç kg almadım...haftaya dr kontrolüm inşallah Bebiklerim iyidir ay da bir gittim hep belki bundan sonra sık çağırır...
ne kibarlarmış müzik falan sormuşlar ,sen meraklanma illaki geçicek problem kalmıycak kızında stres yapmaKontrole gittim acil doğuma aldı doktor. Eve duş almaya bile göndermedi tansiyonumdan dolayı.oturdum ağladım hastanede doğum öncesi. Hazır değilim bugün diye... Sabah 11 de muayeneden çıktım 3.30da doğum yaptım.daha erken alacaktılar ama sabah 1 pogaça yedim diye o saate kaldı.nerdeyse korkudan hastaneden kaçacaktım.doğuma gidiyoruz dediler ben çok heyecanlandım.doğumhaneye girdim asistan doktordu sanırım başıma geldi istediğin bir müzik varmı açayım dedi spinal oldum çok güzel geçti doğum anım.ama sonrası bir felaketti ama şükür herkes iyi. Inşallah kuzımında trodi geçmiştir
ya kafandaki her sorunun cevabı var ama 3 çocukla kafayı yermiyim bende daha cevap veremedim:)))kesin bi dönem arıza çıkıcak bende tanıyorum kendimi ama çok tatlı olcaklar ya onla avutuyorum şimdilikBen de aynı şekilde hissediyorum.oglumu fudunmekten ikizlere odaklanamiyorum. Doğuma giderken nasıl söylemeliyim? Emzirirken ikuzlerle ilgilenirken çok uzulur mü? Kıskanır mi? İçine mi atar?en korktuğum üç çocukla kafayı yer miyim? Yememek için çalışmalı miyim?yoksa daha çok yorulup onların gelisimlerini görmemek daha mı zor? Annelik her zaman vicdan azabı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?