2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Anladım canım, bebişlerin durumu nasıl gidiyor peki ne kadar daha kalırlar tahminen.

Sarılık oldular, doktor iyiye gittigini söylüyor. Ne kadar süre kalacaklari belli degil

Selam kızlar,2 ay önce bir bebeğim kasık fıtığı ameliyatı olmuştu,şimdi sıra diğer oğlumda,duanızı esirgemeyin lütfen,yarın saat 9da ameliyata alınacak yavrum

Allah sifa versin kuzucuguna. Kolayca atlatsin ins.

canım en kısa sürede yavrularına kavuşursun inşallah,bol bol süt sağıp dondurucuya koy bu sürede,şimdiki aklım olsa saat başı sağım yapardım bebekler hastanedeyken

3 saatte bir sagmaya çalışiyorum. Cok acıyor. Sagdigimi da cocuklara tadimlik olarak götürüyoruz

Canım benimkilerinde biri tutuyor sadece oda hevesimi alayım diye emziriyorum yetiştiremiyorum.sütün azsa humana emziren anneler için tavsiye ederim.bol su salatalık. O kadar çok şey yiyorumki süt olsun diye.birde süt sağma makinası avent philips tavsiye ederim benim hiç yara yapmadı.günlük .4, 5 kere sağıyorum

Merhaba size bişey sorsam
Proluton iğneyi neden halen kullanıyorsunuz doktormu istiyor

Bende dr dayım nts ye bağladı eğer sancı çıkarsa iğne vurcak artık yatma zamanım gelmiş daha da bi ton işim var

Neyseki bir sorun yokmuş daha yolumuz var Allah’ın izniyle

Ben dün ciktim kucagim bos

Bolca bez ve islak mendil al yanina. Benimkiler serumla beslendiği icin mama istemediler

İnşallah sağ Salim kavuşursun yavrularına.

Selam kızlar,2 ay önce bir bebeğim kasık fıtığı ameliyatı olmuştu,şimdi sıra diğer oğlumda,duanızı esirgemeyin lütfen,yarın saat 9da ameliyata alınacak yavrum

Şimdiden acil şifalar inş biran önce atlatır

Aventin ciftlisi olsaydi alacaktım ama lansinoh aldim. Humana nin cayina basladim. Rezene de iciyorum. Annemin de cok yara olurmus o yuzden beni emzirememis. Lansinohun kremini duzenli surmeye calisiyorum. Ama bazen halim olmuyor sagmaya. Agrilarim gecmedi daha.

Inşallah en kısa zamanda hem yavruların yanında olur.hemde ağrıların biran önce geçer.irmik tatlısı, tere otu mısır patlatması.ben bunları tüketmeye çalışıyorum.süt sağmak gerçekten çok yorucu keşke emselerde uğraşmasam bende.

Ins canim benim. Besin haplari olsa da yemek yemesek. Tuvalete gitmesek. Anne sütü de konsantre olsa

Evet benim 12. Haftamdan beri haftada bir olmamı istedi doktorum. Ikiz olduğun için demişti o zaman bende artık alıştım.
Çok teşekkür ederim cevabin için
Benim 5. haftada kanamam oldugü için progestan iğneye başlamıştım çok şükür 12. haftaya gelince doktorum iğneyi bırak dedi ama bir kaç arkadaşım senin gibi doğuma kadar proluton iğne kullandılar haftada 1 defa benimde içime kurt düştü doktorum gerek yok diyor ama aceba doktora söylemeden kullansami mi çok uzun yıllar sonra hamile kaldım çok zor elde ettim kaybetmekten korkuyorum ne gerekirse yapmak istiyorum ama ne yapsam da bilemedim
Sizde erken doğum olamasın diye mi kullanıyorsunuz igneyi

Merhaba arkadaşlar sayfaya yeni katıldım herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Ben 16+1 çift yumurta ikizlerine tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Minişlerin biri kız biri erkek. Kontrol için hala ist gelip gidiyorum dr . Erbil yağmur a. 12 . Haftaya kadar vajinal jel kullandım , transfer günü ve bşr hafta sonrası düşük iğnesi oldum toğlamda 2 tane yani.bazı yazıları okudum herhafta kullananlar var çok şükür kanamam vs yok sanırım ondan vermedi dr. Harmony test yaptrdık şükür güzel geldi.bebeklerin Biri 160 biri 150 gr miş. Genelde yatıyor musunuz nelere dikkat ediyorsunuz.

Aslinda benimde sanırım 10. Haftamda kanama olmuştu o zaman başladık prolutan iğneye doktorum 12. Haftada başlayacaktım ama erken başlayalım sonuna kadar devam dedi. 2 hafta önceki kontrolde prolutan iğneyi aksatma sakın o çok önemli dedi bende dikkat ediyorum ama tam olarak ne amaçla verdi bilemiyorum.

A
Allah tamamına erdirsin bizimde iki erkek geliyor inşallah. Ben halen çalışıyorum ilk haftalar çok rapor kullandım ve 10 gün sonra doğum iznim başlayacak ınsallah bende dinleneceğim biraz.
Istanbulda yaşamıyorsun o zaman sanırım sadece doktor kontrolleri için mi git gel yapıyorsun?

Ay inşallah görürüz o haftaları, baş aşağı mı duruyor oğlan? Allah'a emanet arkadaşım

nevesta81 cvbın için teşekkür ederim sizede hayırlı doğumlar. Evet istanbulda değilim izmit gölcükten geliş gidiş yapiyorum 3 haftada kontrole çağiriyor dr. Ayrıntılı ultrason için şişli de bir prof yönlendirdi 1400 tl çok geldi. Siz çekildiniz mi ayrıntılı ultrason

Anladım canım çok sagol

kime yönlendirdi?
ben recep has'a gidiyorum şişli'de. çapa bölüm başkanı. en iyilerden biri. 900 lira muayanesi.

Prof. Atıl yüksel miş çift bebek olunca 1.400 müş. 900 ist için normal izmitte 700 felan sanırım S serapguney . Tetonoz aşısı vuruldunuz mu ebeler 20. Haftada yapmak istiyorlar dr arayıp soracağim.

Prof. Atıl yüksel miş çift bebek olunca 1.400 müş. 900 ist için normal izmitte 700 felan sanırım S serapguney . Tetonoz aşısı vuruldunuz mu ebeler 20. Haftada yapmak istiyorlar dr arayıp soracağim.

Atıl Bey ile benim doktorum aynı klinikteler birlikte çalışıyorlar. Atıl Bey'in yaşı daha fazla. İkisi de Çapa'da hoca. Tek bebek 700, ikiz 900. İkisi arasında fark olduğunu sanmıyorum, doktorunuza danışın isterseniz.
Ben bebeklerimde sorun olunca çok doktor araştırmıştım, sorduğumuz tüm doktorlar ki Alp Nuhoğlu'da dahil Recep Has'a yönlendirmişti.

Ben tetanoz aşısı vurulmadım. SOn 10 yıl içinde vurulmuş olmak yetiyormuş ki ben inşaat mühendisiyim belli aralıklarla yaptırmıştım zaten. ayrıca tetanoz riski eskisi gibi değil, bebeklerin göbek bağının paslı makasla kesilmesi riskine karşı istiyorlarmış. bu devirde neden paslı makas kullanılsın ki hastanelerde.

Recep Has mı senin 1400TL dediğin eğer o ise çok methini duydum ama ben kendi doktorum zaten perinatolog olduğu için onda yaptırdım ayrıntılı ultrasonu. Benim doktorum Kartal'da doç.dr. Bülent Kars çok memnunum kendisinden, zaten tüp bebek dahil bitin işlemlerimi o yaptı. Ayrıntılı için 300 TL ödemiştim. Ben başından beri 2 haftada bir kontrole gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…