- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.781
Anladım canım, bebişlerin durumu nasıl gidiyor peki ne kadar daha kalırlar tahminen.
Selam kızlar,2 ay önce bir bebeğim kasık fıtığı ameliyatı olmuştu,şimdi sıra diğer oğlumda,duanızı esirgemeyin lütfen,yarın saat 9da ameliyata alınacak yavrum
canım en kısa sürede yavrularına kavuşursun inşallah,bol bol süt sağıp dondurucuya koy bu sürede,şimdiki aklım olsa saat başı sağım yapardım bebekler hastanedeyken
Benimde en az 10 bez gidiyor.Canim benimkilerin gunde 8-10 defa altını degistiriyorlarmis. Prima 0 beden almıştım. Bugun 6 gunluk kuzucuklarim ve 120 bez bitti
Canım benimkilerinde biri tutuyor sadece oda hevesimi alayım diye emziriyorum yetiştiremiyorum.sütün azsa humana emziren anneler için tavsiye ederim.bol su salatalık. O kadar çok şey yiyorumki süt olsun diye.birde süt sağma makinası avent philips tavsiye ederim benim hiç yara yapmadı.günlük .4, 5 kere sağıyorumSarılık oldular, doktor iyiye gittigini söylüyor. Ne kadar süre kalacaklari belli degil
Allah sifa versin kuzucuguna. Kolayca atlatsin ins.
3 saatte bir sagmaya çalışiyorum. Cok acıyor. Sagdigimi da cocuklara tadimlik olarak götürüyoruz
Merhaba size bişey sorsamİnşallah 36 ya kadar sabreder bebişlerin bende ciğer geliştirici diye bir şey duyuyordum ama adını bilmiyordum.
Proluton iğne oluyorum ben her hafta bir kere, bugünde biraz kasılmam oldu ilk kez patrona sinir oldum ondan oldu sanırım.
Doktor 29. haftaya kadar çalış dedi ama son günlerde çok zor geliyor cidden artık dikkat etme zamanlarındayız.
Bende dr dayım nts ye bağladı eğer sancı çıkarsa iğne vurcak artık yatma zamanım gelmiş daha da bi ton işim var
Ben dün ciktim kucagim bos
Bolca bez ve islak mendil al yanina. Benimkiler serumla beslendiği icin mama istemediler
Selam kızlar,2 ay önce bir bebeğim kasık fıtığı ameliyatı olmuştu,şimdi sıra diğer oğlumda,duanızı esirgemeyin lütfen,yarın saat 9da ameliyata alınacak yavrum
Canım benimkilerinde biri tutuyor sadece oda hevesimi alayım diye emziriyorum yetiştiremiyorum.sütün azsa humana emziren anneler için tavsiye ederim.bol su salatalık. O kadar çok şey yiyorumki süt olsun diye.birde süt sağma makinası avent philips tavsiye ederim benim hiç yara yapmadı.günlük .4, 5 kere sağıyorum
Inşallah en kısa zamanda hem yavruların yanında olur.hemde ağrıların biran önce geçer.irmik tatlısı, tere otu mısır patlatması.ben bunları tüketmeye çalışıyorum.süt sağmak gerçekten çok yorucu keşke emselerde uğraşmasam bende.Aventin ciftlisi olsaydi alacaktım ama lansinoh aldim. Humana nin cayina basladim. Rezene de iciyorum. Annemin de cok yara olurmus o yuzden beni emzirememis. Lansinohun kremini duzenli surmeye calisiyorum. Ama bazen halim olmuyor sagmaya. Agrilarim gecmedi daha.
Evet benim 12. Haftamdan beri haftada bir olmamı istedi doktorum. Ikiz olduğun için demişti o zaman bende artık alıştım.Merhaba size bişey sorsam
Proluton iğneyi neden halen kullanıyorsunuz doktormu istiyor
Inşallah en kısa zamanda hem yavruların yanında olur.hemde ağrıların biran önce geçer.irmik tatlısı, tere otu mısır patlatması.ben bunları tüketmeye çalışıyorum.süt sağmak gerçekten çok yorucu keşke emselerde uğraşmasam bende.
Çok teşekkür ederim cevabin içinEvet benim 12. Haftamdan beri haftada bir olmamı istedi doktorum. Ikiz olduğun için demişti o zaman bende artık alıştım.
Aslinda benimde sanırım 10. Haftamda kanama olmuştu o zaman başladık prolutan iğneye doktorum 12. Haftada başlayacaktım ama erken başlayalım sonuna kadar devam dedi. 2 hafta önceki kontrolde prolutan iğneyi aksatma sakın o çok önemli dedi bende dikkat ediyorum ama tam olarak ne amaçla verdi bilemiyorum.Çok teşekkür ederim cevabin için
Benim 5. haftada kanamam oldugü için progestan iğneye başlamıştım çok şükür 12. haftaya gelince doktorum iğneyi bırak dedi ama bir kaç arkadaşım senin gibi doğuma kadar proluton iğne kullandılar haftada 1 defa benimde içime kurt düştü doktorum gerek yok diyor ama aceba doktora söylemeden kullansami mi çok uzun yıllar sonra hamile kaldım çok zor elde ettim kaybetmekten korkuyorum ne gerekirse yapmak istiyorum ama ne yapsam da bilemedim
Sizde erken doğum olamasın diye mi kullanıyorsunuz igneyi
Allah tamamına erdirsin bizimde iki erkek geliyor inşallah. Ben halen çalışıyorum ilk haftalar çok rapor kullandım ve 10 gün sonra doğum iznim başlayacak ınsallah bende dinleneceğim biraz.Merhaba arkadaşlar sayfaya yeni katıldım herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Ben 16+1 çift yumurta ikizlerine tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Minişlerin biri kız biri erkek. Kontrol için hala ist gelip gidiyorum dr . Erbil yağmur a. 12 . Haftaya kadar vajinal jel kullandım , transfer günü ve bşr hafta sonrası düşük iğnesi oldum toğlamda 2 tane yani.bazı yazıları okudum herhafta kullananlar var çok şükür kanamam vs yok sanırım ondan vermedi dr. Harmony test yaptrdık şükür güzel geldi.bebeklerin Biri 160 biri 150 gr miş. Genelde yatıyor musunuz nelere dikkat ediyorsunuz.
Ay inşallah görürüz o haftaları, baş aşağı mı duruyor oğlan? Allah'a emanet arkadaşımErken ama kasıklarım ağrıyodu neyse bişey çıkmadı iğneyi vurmadı ama aldırdı ne olur ne olamaz eczanelerde ha diyince bulunmuyormuş celeston galiba 4 doz vurulcam haftaya ,oğlanın kafası çıktı çıkıcak inşallah 34 35 leri görürüm
Anladım canım çok sagolAslinda benimde sanırım 10. Haftamda kanama olmuştu o zaman başladık prolutan iğneye doktorum 12. Haftada başlayacaktım ama erken başlayalım sonuna kadar devam dedi. 2 hafta önceki kontrolde prolutan iğneyi aksatma sakın o çok önemli dedi bende dikkat ediyorum ama tam olarak ne amaçla verdi bilemiyorum.
nevesta81 cvbın için teşekkür ederim sizede hayırlı doğumlar. Evet istanbulda değilim izmit gölcükten geliş gidiş yapiyorum 3 haftada kontrole çağiriyor dr. Ayrıntılı ultrason için şişli de bir prof yönlendirdi 1400 tl çok geldi. Siz çekildiniz mi ayrıntılı ultrason
Prof. Atıl yüksel miş çift bebek olunca 1.400 müş. 900 ist için normal izmitte 700 felan sanırım S serapguney . Tetonoz aşısı vuruldunuz mu ebeler 20. Haftada yapmak istiyorlar dr arayıp soracağim.
Recep Has mı senin 1400TL dediğin eğer o ise çok methini duydum ama ben kendi doktorum zaten perinatolog olduğu için onda yaptırdım ayrıntılı ultrasonu. Benim doktorum Kartal'da doç.dr. Bülent Kars çok memnunum kendisinden, zaten tüp bebek dahil bitin işlemlerimi o yaptı. Ayrıntılı için 300 TL ödemiştim. Ben başından beri 2 haftada bir kontrole gidiyorum.nevesta81 cvbın için teşekkür ederim sizede hayırlı doğumlar. Evet istanbulda değilim izmit gölcükten geliş gidiş yapiyorum 3 haftada kontrole çağiriyor dr. Ayrıntılı ultrason için şişli de bir prof yönlendirdi 1400 tl çok geldi. Siz çekildiniz mi ayrıntılı ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?