- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.321
Yok canım benimde ilk ama nebiliyim daha önce hiç oturupta bir erkek çocuğunu sevmemişimdir hep kızlar cana yakın gelir zaten bu devirde 3. çocuğu düşünmek çok zor. Normalde bende çok heycanlıyım ama bi kız bi erkek diyede alışınca nebiliyim baya karışığımBenimde iki oğlan :) ilk cocuklarim oldugu icin icim kipir kipir. Sizin baska cocugunuzda mi var ?
Bizimkiler 11.haftadan itibaren belli etti cinsiyetleri :) o yuzden basindan beri biliyoduk. Zaten tek yumurta.bir kiz bir erkek olmasinin imkani yok :) ama cift yumurta ikizlerinde o şans var.ikisinide ayni anda kucagina almak cok hos olurdu tabi ama olsun allah saglik sihhat versin. hayirli evlat olsunlar insallahYok canım benimde ilk ama nebiliyim daha önce hiç oturupta bir erkek çocuğunu sevmemişimdir hep kızlar cana yakın gelir zaten bu devirde 3. çocuğu düşünmek çok zor. Normalde bende çok heycanlıyım ama bi kız bi erkek diyede alışınca nebiliyim baya karışığım
Kizlar 12 nisana dogum tarihi aldim. Geri sayim basladi
Bizimkiler 11.haftadan itibaren belli etti cinsiyetleri :) o yuzden basindan beri biliyoduk. Zaten tek yumurta.bir kiz bir erkek olmasinin imkani yok :) ama cift yumurta ikizlerinde o şans var.ikisinide ayni anda kucagina almak cok hos olurdu tabi ama olsun allah saglik sihhat versin. hayirli evlat olsunlar insallah
2 ayri perinatoloğa gittik. Detayli olarak bakildi. Tek kesede gozukuyolardi. Aralarinda zar da yokmus. Bildigin koyun koyuna yatiyor benimkiler :) tek kesede olsada aralarinda zar oluyo genelde tek yumurta ikizlerinin. Cok nadir de olmuyo. Ben o nadir grubuna girenlerdenim :) genetik test yapilmasina gerek yokki. İyi bi perinatolog ultrasonda detayli inceleyerek anliyoBenim tek kesede iki bebek var ama Dr tek mi çift mi belli olmaz o dedi . Genetik test yapılmalı dedi . Bunu 3 ayrı Dr söyledi bide . Ben tek yumurta ikizidir diyorum kendimce. Sizin nasıl anladılar
Kızlar hakkınızı helal edin doğuma gidiyorum
2 ayri perinatoloğa gittik. Detayli olarak bakildi. Tek kesede gozukuyolardi. Aralarinda zar da yokmus. Bildigin koyun koyuna yatiyor benimkiler :) tek kesede olsada aralarinda zar oluyo genelde tek yumurta ikizlerinin. Cok nadir de olmuyo. Ben o nadir grubuna girenlerdenim :) genetik test yapilmasina gerek yokki. İyi bi perinatolog ultrasonda detayli inceleyerek anliyo
Evet tek yumurta ikizleri zaten buyuk ihtimalle :) sadece aralarinda zar var mi yok mu onu ayirt etmek icin gidebilirsin perinatoloğa. Zar olmayinca daha riskli oluyo cunku.Tesekkur ederim. Ayrıntılı ultrason perinatolojide yapılacak o zaman çıkar . Ki muhtemelen teknyumurtadir. Ikiside oğlan. cinsiyetlerde aynı , tek kesedeler daha ne olsun tek yumurta ikizleri işte :))
Çift yumurta ikizi olduğum için çok bilgim Yok buradan okuduğum kadar tek yumurta ikizi, arada illa fark oluyor sen sağlıklı beslenmene devam et, kaygı hepimizde her an var Allah yardımcınız olsunSanirim ikizlerde cok buyuk farklar olmadigi surece normal karsilaniyo. Ama benimkilerin bariz belliydi kilo farki. Doktor daha ölçmeden anladi biri kicuk gozukuyo dedi. Cok da saglikli besleniyorum niye boyle oldu anlam veremiyorum.
aynı günde sayılırız :) benım altta kı bebegım de pek oynamıyrdu. su bır kac gundur baya hareketlendı nedenseSağlıkla alın kucağına za bebislerinizi doğum yapanlarda güzel ömürleri olsun bebislerinizin darısı vaktinde bizim basimiza bende 28+6 hamileyim ben bir bebegimin hareketlerini hissediyorum ama aşağıda olan bebegimin hareketini gUzel hissedemiyor um benim gibi olan varmi yerleri dar ondan olabilirmi
Maşallah ne güzelmiş kiloları, benim de ilk gebeliğim yaş 35. İğne henüz söylemedi Dr ben de sormadım ama ağrı bende de var büyüyorlar normaldir herhalde Dr tek gebeliğe göre uyarlanmış rahimde ikiz taşıyorsun yaşadığın ağrılar çok normal şimdiden sonra sertleşme olursa sıkıntı olur diyor, en önemlisi dinlenmek, Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimizeAmin inşallah. Evet sanırım yorgunluklarımın acısısı yeni çıkıyor. Yaşım da az değil, 35 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Demek bu haftalarda ağrı normal desenize. E tabi bebeklerde en son 1100 gr kadar olmuşlardı. Hafife alınacak gibi değil. Dinlenicez bol bol. Gerisi Allahın taktiri.
amin canım amin gercekten oyleCanın orda kalıyor dimi?İçin paramparça oluyor,Allah evlatlarımıza sağlık versin.
Benim hamileligimin son zamanlarinda oldu önce kanama acıma oldu sonra kocaman meme oldu orda doktor fitil ve krem verdi ama ben fitili kullanamadim kremi kullandım acı ve kanama geçti ama diğer sikinti hala duruyoKızlar hemoroid şikayeti olan ya da konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...
Benimde birden çıktı çok kötü ağrım var kanama yok hamile iken kullanmanın sakıncası yoksa kremin ismini verebilir misinBenim hamileligimin son zamanlarinda oldu önce kanama acıma oldu sonra kocaman meme oldu orda doktor fitil ve krem verdi ama ben fitili kullanamadim kremi kullandım acı ve kanama geçti ama diğer sikinti hala duruyo
Ben çok yoğun yaşadım, resmen ağlıyordum artık oturamıyordum afedersin gaz çıkarırken bile acı çekiyordum, taş gibiydi dışkı kalınlığı cabası 3-4 günde bir üstelik, şişlik kanama beterdi, şükür 2 haftadır iyiyim kanama kalmadı sertlik de geçti. Çok detaylı yazdım ama bunun ne büyük dert olduğunu iyi bildiğim için. İnat ettim ilaç kullanmadım 2lt su içiyordum 3'e çıkardım, kahvaltıdan önce geceden bir bardak suya koyduğum 2-3 kuru kayısı suyunu içtim kaysısını da yedim, yarım saat sonra kahvaltı yaptım, meyve olarak elma ve armut yumuşatıyor hergün yemeğe başladım, tüm yemeklerimi salatalarımı zeytinyağı ile yapmaya başladım yumurta peynir üstüne bile gezdirdim hep, gece yatmadan buradaki arkadaşların tavsiyesi ile 1 kase ev yoğurdu yedim. Şişen yere de sadece zeytinyağı sürdüm. Çok şükür rahatladım kanama tamamen bitti normale dönüyorum. Allah kurtardı hat safhadaydım, düzeldiysem herkes de düzelir inan. Allah yardımcın olsun.Kızlar hemoroid şikayeti olan ya da konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?