- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.301
Kızlar hakkınızı helal edin doğuma gidiyorum
Allah kolaylık versin inşallah arkadaşımKızlar hakkınızı helal edin doğuma gidiyorum
Bugün kontrol vardı gene bebeklerin ikiside erkek biraz moralim bozuldu ama yeni bir doktor keşfettim ikiz tecrübesi olan ve daha önce doğum yaptırdığı ikizleri küveze sokmadan evine gönderen bir doktor. En azından bu bizi mutlu etti ama ister istemez içimde bir kırgınlık var
Amin inşallah. Evet sanırım yorgunluklarımın acısısı yeni çıkıyor. Yaşım da az değil, 35 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Demek bu haftalarda ağrı normal desenize. E tabi bebeklerde en son 1100 gr kadar olmuşlardı. Hafife alınacak gibi değil. Dinlenicez bol bol. Gerisi Allahın taktiri.Biz aynı haftadayız senle bana drum ciğergeliştirici için 32 hafta dedi ama tabi bügün bigünü tutmuyo nasıl çalıştın bravo bu zamana kadar ben çok ağırlaştım hele büyüme zamanları çok zor alt karından ağrı çok hissediyorum çünkü oğlan aşağı dayanmış Allah kurtarsın hepimizi hayırlısıyla
Herkes öyle diyor ama ister istemez içimde bir burukluk var enerjim çekilmiş gibi oldu birdenBenim de iki erkek. Cok isterdim kiz olsun. Kismet böyleymiş . Allah hayirli evlat etsin. Kizimiz gibi olacak gelinler versin ins
Kizlar ya bebeklerimin arasindaki fark 15 gr di sadece. Dun kontrolumuz vardi 2 haftada baya acilmis. Nerdeyse 90 gr olmus. 23.haftadayiz. Dahada acilir mi sizce ? Doktor tranfuzyon yok ama haftaya bidaha gelin kontrol edicem dedi. Cok moralim bozuldu
Herkes öyle diyor ama ister istemez içimde bir burukluk var enerjim çekilmiş gibi oldu birden
O da sıkıntılıydı bizim. Herseyleri normaldi son son kalbinde bi parlaklik goruldu bitanesinin. Onemsiz bisi dedi doktor ama yinede moralimiz bozuldu. Bu hafta gittigimizde de kilo farkini ogrendik. Dediginiz gibi insanin doktora gidesi gelmiyor kotu bisey duymamak icin .Bende tek yumurta ikizlerime hamileyim . Monokoryonik diamniyotik . Benimde korkularim olduğu oluyor . Umarım sizin durumunuz da normaldir . Inanın muayeneye bile fazla gitmek istemiyorum can sıkıcı birşey duymaktan korktuğum için . Ayrıntılı ultrason sonucunuz nasıldı?
kucağıma alıyorum ya da emziriyorum canımİkisi bir ağladığında Ne yapıyorsun canım
hadi bakalım sağlıkla gelsin meleklerin canımKizlar 12 nisana dogum tarihi aldim. Geri sayim basladi
sağlıkla gelsin kuzular haber ver canım bizedeKızlar hakkınızı helal edin doğuma gidiyorum
bozma moralini canım çok büyük fark olmadığı sürece normal benimkilerde hep 100 gr fark oluyodu doğumda biri 2500 biri 2260 gr doğduKizlar ya bebeklerimin arasindaki fark 15 gr di sadece. Dun kontrolumuz vardi 2 haftada baya acilmis. Nerdeyse 90 gr olmus. 23.haftadayiz. Dahada acilir mi sizce ? Doktor tranfuzyon yok ama haftaya bidaha gelin kontrol edicem dedi. Cok moralim bozuldu
Onlarda üzülmüşlerdir kesin hissetmemeleri mümkün değildir baya çöktüm kaldım kendimi toparlamam lazım elimden gelen birşey yok herşekilde kabulümüzdü tabiki ama insan işte sürekli birşeyler istiyorBebeklerin hisseder annesi. Üzme onlari. Oglanlar anneye düşkün olur hem
Anladim canim cok tesekkur ederim :)bozma moralini canım çok büyük fark olmadığı sürece normal benimkilerde hep 100 gr fark oluyodu doğumda biri 2500 biri 2260 gr doğdu
Benimde iki oğlan :) ilk cocuklarim oldugu icin icim kipir kipir. Sizin baska cocugunuzda mi var ?Onlarda üzülmüşlerdir kesin hissetmemeleri mümkün değildir baya çöktüm kaldım kendimi toparlamam lazım elimden gelen birşey yok herşekilde kabulümüzdü tabiki ama insan işte sürekli birşeyler istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?