- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.281
Sizin tek yumurta ikizi mi o yüzdendir belki benim çift yumurta ikizi aralarında 150 gr. fark var.Kizlar ya bebeklerimin arasindaki fark 15 gr di sadece. Dun kontrolumuz vardi 2 haftada baya acilmis. Nerdeyse 90 gr olmus. 23.haftadayiz. Dahada acilir mi sizce ? Doktor tranfuzyon yok ama haftaya bidaha gelin kontrol edicem dedi. Cok moralim bozuldu
Evet tek yumurta. Hem de monokoryonik monoamniyotik. Tek plesanta tek keseSizin tek yumurta ikizi mi o yüzdendir belki benim çift yumurta ikizi aralarında 150 gr. fark var.
26. haftadayım ama benim tek yumurta ikizleriyle ilgili pek bilgim yok inşallah eşit ilerlerler sağlıkla kucağına alırsın.Evet tek yumurta. Hem de monokoryonik monoamniyotik. Tek plesanta tek kesedaha fazla acilirsa bebeklere bise olcak diye o kadar korkuyorumki... siz kacinci haftadasiniz ?
Amin insallah. Siz de saglikla alirsiniz insallah kucaginiza. Allah hepimizin yardimcisi olsun.26. haftadayım ama benim tek yumurta ikizleriyle ilgili pek bilgim yok inşallah eşit ilerlerler sağlıkla kucağına alırsın.
Evet tek yumurta. Hem de monokoryonik monoamniyotik. Tek plesanta tek kesedaha fazla acilirsa bebeklere bise olcak diye o kadar korkuyorumki... siz kacinci haftadasiniz ?
Siz bana daha oncede baska sordugum bi soruyla ilgili cvp vermistiniz. Cok tesekkur ederim :) doktorda bana 37 ye kadar bekleriz erken dogmazlarsa dedi ama bana o kadar uzak geliyoki o gunler. Siz masallah yaklasmissiniz sona ne guzel. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Biz de de yok transfuzyon. Ne olur ne olmaz diye artik her hafta gidicez kontrole. Demek tek yumurta ikizlerinde bu durum hep yasaniyor.endişe etmeyin, benim de tek yumurta ikizi ve 200 grama kadar çıktı fark. recep has hoca'nın takibindeyim ve transfüzyon yok. gelişme durmadığı sürece sorun olmadığını söylüyor. çok şükür ve maşallah ki bugüne kadar gelebildik.
sıkı takiple ve allah'ın izniyle bir şey olmayacaktır bebeklerinize. doğum için hedefimiz 32 hafta bizim. zaten tek yumurta ikizlerinde genelde 34 hafta çok nadir 36 hafta dediler.
bir de sizin 23. hafta epeyce iyi. bizim 19. haftada başlamıştı. doktor 24. haftanın kritik olduğunu söylemişti. maşallah siz zaten 24. haftaya gelmişsiniz sayılır.
Ay ben 32.haftadasiniz sandim pardon. Hedefimiz 32 demissiniz. Suan kacsiniz ?endişe etmeyin, benim de tek yumurta ikizi ve 200 grama kadar çıktı fark. recep has hoca'nın takibindeyim ve transfüzyon yok. gelişme durmadığı sürece sorun olmadığını söylüyor. çok şükür ve maşallah ki bugüne kadar gelebildik.
sıkı takiple ve allah'ın izniyle bir şey olmayacaktır bebeklerinize. doğum için hedefimiz 32 hafta bizim. zaten tek yumurta ikizlerinde genelde 34 hafta çok nadir 36 hafta dediler.
bir de sizin 23. hafta epeyce iyi. bizim 19. haftada başlamıştı. doktor 24. haftanın kritik olduğunu söylemişti. maşallah siz zaten 24. haftaya gelmişsiniz sayılır.
Merhaba arkadaşlar. İsim konusunda nettim ama aklim baska isme kayıyor . Kız ALYA erkek BARIŞ (barış ismini oğlum istedi ikiletmedim tamam dedim ama . Ben ) AREL ismini çok begendim. Oğlumu üzmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyim.(bababızda oğlundan yana)
Ay ben 32.haftadasiniz sandim pardon. Hedefimiz 32 demissiniz. Suan kacsiniz ?
Evet ortalama 1 ay var. Birbirimizi takipte kalalim o zaman :) sizin benden once olucak dogumunuz cok sey sorarim ben size :) bu arada sizin diamniyotik miydi ?ben 27. haftadayım. çok fazla da yok yani sizinle aramızda.
Helal olsun hadi bakalım sağlıkla gelsin mini miniler Rabbim sanada sağlık versin süt versin Allah im sağlıkla kavustursunKızlar hakkınızı helal edin doğuma gidiyorum
Allah bi avazda kurtarsın çok iyi dayandın bu haftalara geldin HELAL sana .Sağlıkla git sağlıkla gelKızlar hakkınızı helal edin doğuma gidiyorum
Biz aynı haftadayız senle bana drum ciğergeliştirici için 32 hafta dedi ama tabi bügün bigünü tutmuyo nasıl çalıştın bravo bu zamana kadar ben çok ağırlaştım hele büyüme zamanları çok zor alt karından ağrı çok hissediyorum çünkü oğlan aşağı dayanmış Allah kurtarsın hepimizi hayırlısıylaHerkese merhabalar. Aranıza yeni katılıyorum ama aslında aylardır geriden takipteyim sizi. 27+6 haftalık ikizlere gebeyim. İkisinin de cinsiyeti kız. Çalışıyordum 10 gün öncesine kadar. Bu nedenle sizi sadece arada açıp okumakla yetindim. Bu ikinci haftam evdeyim. Doktorum rapor yazıyor ve doğum iznine kadar da raporlu olucam. Aslında bu haftalara kadar hiç bir gün bile aksatmadan işime gittim geldim. Ama son zamanlarda alt karnıma ağrı girmeye başladı. Bu sebeple erkenden evdeyim. Ve artık evde bile biraz ayakta kalınca ağrım oluyor. Sanırım işin zor kısmı şimdi başlıyor. Hafta sonu ciğer geliştirici iğnemi oldum. Sanırım erken doğum riskim var. Doktorum çok endişelendirmemek için fazla açıklama yapmadı ama ben böyle hissediyorum. Benim haftalarımda olup iğneden olan ve alt karnında ağrılar hisseden arkadaşlar var mı? Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Benimde kafam takık bizde ara 200 gr Dr çok kale almadı çünkü galiba göbek çevresi ölçümünün standardı daha kesinmişKizlar ya bebeklerimin arasindaki fark 15 gr di sadece. Dun kontrolumuz vardi 2 haftada baya acilmis. Nerdeyse 90 gr olmus. 23.haftadayiz. Dahada acilir mi sizce ? Doktor tranfuzyon yok ama haftaya bidaha gelin kontrol edicem dedi. Cok moralim bozuldu
Sanirim ikizlerde cok buyuk farklar olmadigi surece normal karsilaniyo. Ama benimkilerin bariz belliydi kilo farki. Doktor daha ölçmeden anladi biri kicuk gozukuyo dedi. Cok da saglikli besleniyorum niye boyle oldu anlam veremiyorum.Benimde kafam takık bizde ara 200 gr Dr çok kale almadı çünkü galiba göbek çevresi ölçümünün standardı daha kesinmiş
Kızlar hakkınızı helal edin doğuma gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?