2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ay canım hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al yavrularını kucagına güzel haberini bekliyorum. Habersiz bırakma olurmu

sende bebeklerinde sağ Salim kurtulun inşallah güzel haberlerinizi bekliyor olacağız

Evet vitamin kullanıyorum ama kan degerlerime baktırcam yarın kontrolüm var doktorum dicem

Sağ sağlim kucaniza alırsınız ins ne güzel sona gelmissiniz inş bizde görürüz

8 haftalıkken bakılmıstı hersey normal demislerdi daha sonra baktirmadim
B12, folik,ferritin,hemoglabin,tsh bunları aile hekimliginde yaptırabilir sin.Değerler değişmiştir özellikle hemoglobin ikiz olunca da haliyle.
Hemoglobin A1c değerine baktirirsan sana geçmiş üç aylık şeker değerini verir her haftada aclik şekerini arti toklugu ölçtürürsen takip ettiğinden şeker yüklemesi yaptırmayabilirsin
tercih senin tabi.
Ben böyle takip ettim şükür şeker çıkmadı yükleme de yaptırmadım. ki babaannede şeker hastalığı vardı babamda da sınır da idi.

Hadi hayırlısı ☺ Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklari. Ne güzel bebeklerine kavuşacaksın.Darısı bizlere inşallah

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla bebeklerine kavuşursun inşallah.

Bende gün sayıyorum
Şafak 11
Ben dün kontrole gittim kızlar kiloları düzelmis 2270 kg biri 2180 kg digeri kiz erkegin onune gecmis 100 gr kucuktu gecen hafta cok uzhlmustum 30 ar grm almislar diye yanlis olcmustu saniyorum idrar yollari icinde nurol şase 1 toz verdi onu ictim idrarın rengi açıldı az bi gunde 5 6 litre suya devam sular biraz azalmis demisti ben havuç küru yapiyorum karpuz yiyorum armut ve hindistan cevizi suyuda iyi geliyormus arastrdim kizlar pek bisey degsmemis ama gecen hafta kizin suyu azalihor demisti simdi erkege dedi ya karstrdi ya da bizimkiler ikiz yaptgkm kur tekinde yaradi

Ne güzel hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim bebeklerinle Ne mutlu sana

Maşallah kiloları güzel minnaklarin
Bana da geçen ay birinin suyu fazla erken doğuma sebep olur demişti iki hafta sonra suları güzel dedi.bir dahaki muayeneye düzelir dert etme arkadaşım inşallah.Benim de mantar için kullandığım fitil iyi gelmedi ama zaten doğum yaklaştı problem yapmıcam erteledim.
Tek korkum ayak bilegim halen ödem var ve yürüyemiyorum doktor da seni doğumdan sonra yurutecegim nasıl olacak dedi bilmiyorum emeklerim herhalde gebelikten dolayı fizik tedavi de ilaç vermedi

Hayirli dogumlar canim . Allah sag Salim kavuştursun . Haberlerini heyecanla bekliyoruz..

bilegindeki odeme ne yapaarsan yap geçmiyormu canm bende sisiyor yastikla yuksege kaldiriyorum ayagimi iniyor bi kac saate ben batikon sürüyorum genital bolgeye temizligi icin surekli kuru tutmata calisiyorum mantar olmadn diyede cok zor biliyorum zor oluyor

nymph26 canım doğdu mu kuzucukların? Hoşgeldiler inşallah. Sağlığınız yerindedir umarım, iyi haberlerini bekliyoruz.

Oodem
Üç hafta oldu ama geçmedi.buz uyguluyorum sargı sariyorum olmuyor koltuk degnegi olmadan daha dehşet agriyo üstüne bastigimda hayırlısı bu acılar gunahlarimizin kefareti olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…