- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.261
Ay canım hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al yavrularını kucagına güzel haberini bekliyorum. Habersiz bırakma olurmuKızlar hayırlısıyla yarın öğlen sezeryan için randevu aldım dua edin olur mu inşallah sağsalim yavrucanlarıma kavuşurum hem heyecan hem korku var. Duygularım karmakarışık. İnşallah bu geceyide sorunsuz atlatırız.bugün pilimin tamamen bittiğini hissediyorum
sende bebeklerinde sağ Salim kurtulun inşallah güzel haberlerinizi bekliyor olacağızKızlar hayırlısıyla yarın öğlen sezeryan için randevu aldım dua edin olur mu inşallah sağsalim yavrucanlarıma kavuşurum hem heyecan hem korku var. Duygularım karmakarışık. İnşallah bu geceyide sorunsuz atlatırız.bugün pilimin tamamen bittiğini hissediyorum
Evet vitamin kullanıyorum ama kan degerlerime baktırcam yarın kontrolüm var doktorum dicemEn acilinden kan ve hormon testi yaptırmalısınız..bebekler büyüdükçe vücudun ihtiyaçları artıyor..kan değerleri tiroid değerleri çok önemli ayrıca vitaminler de öyle omega3 d vitamini b12 bunlarda iyi durumda olmalı ki sizde kendinizi iyi hissedebilin
Sağ sağlim kucaniza alırsınız ins ne güzel sona gelmissiniz inş bizde görürüzKızlar hayırlısıyla yarın öğlen sezeryan için randevu aldım dua edin olur mu inşallah sağsalim yavrucanlarıma kavuşurum hem heyecan hem korku var. Duygularım karmakarışık. İnşallah bu geceyide sorunsuz atlatırız.bugün pilimin tamamen bittiğini hissediyorum
B12, folik,ferritin,hemoglabin,tsh bunları aile hekimliginde yaptırabilir sin.Değerler değişmiştir özellikle hemoglobin ikiz olunca da haliyle.8 haftalıkken bakılmıstı hersey normal demislerdi daha sonra baktirmadim
Hadi hayırlısı ☺ Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklari. Ne güzel bebeklerine kavuşacaksın.Darısı bizlere inşallahKızlar hayırlısıyla yarın öğlen sezeryan için randevu aldım dua edin olur mu inşallah sağsalim yavrucanlarıma kavuşurum hem heyecan hem korku var. Duygularım karmakarışık. İnşallah bu geceyide sorunsuz atlatırız.bugün pilimin tamamen bittiğini hissediyorum
Kızlar hayırlısıyla yarın öğlen sezeryan için randevu aldım dua edin olur mu inşallah sağsalim yavrucanlarıma kavuşurum hem heyecan hem korku var. Duygularım karmakarışık. İnşallah bu geceyide sorunsuz atlatırız.bugün pilimin tamamen bittiğini hissediyorum
Ben dün kontrole gittim kızlar kiloları düzelmis 2270 kg biri 2180 kg digeri kiz erkegin onune gecmis 100 gr kucuktu gecen hafta cok uzhlmustum 30 ar grm almislar diye yanlis olcmustu saniyorum idrar yollari icinde nurol şase 1 toz verdi onu ictim idrarın rengi açıldı az bi gunde 5 6 litre suya devam sular biraz azalmis demisti ben havuç küru yapiyorum karpuz yiyorum armut ve hindistan cevizi suyuda iyi geliyormus arastrdim kizlar pek bisey degsmemis ama gecen hafta kizin suyu azalihor demisti simdi erkege dedi ya karstrdi ya da bizimkiler ikiz yaptgkm kur tekinde yaradiBende gün sayıyorum
Şafak 11
Ne güzel hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim bebeklerinle Ne mutlu sanaKızlar hayırlısıyla yarın öğlen sezeryan için randevu aldım dua edin olur mu inşallah sağsalim yavrucanlarıma kavuşurum hem heyecan hem korku var. Duygularım karmakarışık. İnşallah bu geceyide sorunsuz atlatırız.bugün pilimin tamamen bittiğini hissediyorum
Maşallah kiloları güzel minnaklarinBen dün kontrole gittim kızlar kiloları düzelmis 2270 kg biri 2180 kg digeri kiz erkegin onune gecmis 100 gr kucuktu gecen hafta cok uzhlmustum 30 ar grm almislar diye yanlis olcmustu saniyorum idrar yollari icinde nurol şase 1 toz verdi onu ictim idrarın rengi açıldı az bi gunde 5 6 litre suya devam sular biraz azalmis demisti ben havuç küru yapiyorum karpuz yiyorum armut ve hindistan cevizi suyuda iyi geliyormus arastrdim kizlar pek bisey degsmemis ama gecen hafta kizin suyu azalihor demisti simdi erkege dedi ya karstrdi ya da bizimkiler ikiz yaptgkm kur tekinde yaradi
Kızlar hayırlısıyla yarın öğlen sezeryan için randevu aldım dua edin olur mu inşallah sağsalim yavrucanlarıma kavuşurum hem heyecan hem korku var. Duygularım karmakarışık. İnşallah bu geceyide sorunsuz atlatırız.bugün pilimin tamamen bittiğini hissediyorum
bilegindeki odeme ne yapaarsan yap geçmiyormu canm bende sisiyor yastikla yuksege kaldiriyorum ayagimi iniyor bi kac saate ben batikon sürüyorum genital bolgeye temizligi icin surekli kuru tutmata calisiyorum mantar olmadn diyede cok zor biliyorum zor oluyorMaşallah kiloları güzel minnaklarin
Bana da geçen ay birinin suyu fazla erken doğuma sebep olur demişti iki hafta sonra suları güzel dedi.bir dahaki muayeneye düzelir dert etme arkadaşım inşallah.Benim de mantar için kullandığım fitil iyi gelmedi ama zaten doğum yaklaştı problem yapmıcam erteledim.
Tek korkum ayak bilegim halen ödem var ve yürüyemiyorum doktor da seni doğumdan sonra yurutecegim nasıl olacak dedibilmiyorum emeklerim herhalde gebelikten dolayı fizik tedavi de ilaç vermedi
Canın orda kalıyor dimi?İçin paramparça oluyor,Allah evlatlarımıza sağlık versin.Gözün aydın canım insinşal kızına da kavusursun hemencecik. Ah ne zormuş kuvezde öyle kuş gibi nefes alırken görmek benim de oğlumun biri kuvezde kan sekeri düşük
İnşallah canım benim dua edinKızına da en kısa sürede kavuş inşallah arkadaşımGüzel günler sizinle olsun inşallah
Oodembilegindeki odeme ne yapaarsan yap geçmiyormu canm bende sisiyor yastikla yuksege kaldiriyorum ayagimi iniyor bi kac saate ben batikon sürüyorum genital bolgeye temizligi icin surekli kuru tutmata calisiyorum mantar olmadn diyede cok zor biliyorum zor oluyor
Üç hafta oldu ama geçmedi.buz uyguluyorum sargı sariyorum olmuyor koltuk degnegi olmadan daha dehşet agriyo üstüne bastigimda hayırlısı bu acılar gunahlarimizin kefareti olsun inşallahbilegindeki odeme ne yapaarsan yap geçmiyormu canm bende sisiyor yastikla yuksege kaldiriyorum ayagimi iniyor bi kac saate ben batikon sürüyorum genital bolgeye temizligi icin surekli kuru tutmata calisiyorum mantar olmadn diyede cok zor biliyorum zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?