- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.181
Allah bir çırpıda doğum yapmayı nasip etsin inşallah.Arkadaşlar yarın sabah 9 da hastanede olucam nasipse çok heyecanliyim oğullarıma sağ saglim kavuşmak nasip olur insallah hayırlısıyla. Darısı başınıza inşallah
Sağlıkla git sağlıkla gel inşallah Allah bi avazda kurtarsın,ne güzel bugünleri de gördün zamanında geliyorlar ben mutlu sana darısı bizlerin başınaArkadaşlar yarın sabah 9 da hastanede olucam nasipse çok heyecanliyim oğullarıma sağ saglim kavuşmak nasip olur insallah hayırlısıyla. Darısı başınıza inşallah
inşallah herşey yoluna girecektir,kuzularına en yakın zamanda kavuşursunİnsallah dediğin gibi olur arkadaşım,solunum sıkıntılari var ondan dolayı kuvozdeler.
Arkadaşlar yarın sabah 9 da hastanede olucam nasipse çok heyecanliyim oğullarıma sağ saglim kavuşmak nasip olur insallah hayırlısıyla. Darısı başınıza inşallah
Arkadaşlar yarın sabah 9 da hastanede olucam nasipse çok heyecanliyim oğullarıma sağ saglim kavuşmak nasip olur insallah hayırlısıyla. Darısı başınıza inşallah
Canım gözün aydın kurtardın çok şükür ama hiç bilgi vermemişsin bebişlerin kilosu filan nasıl insan merak ediyoArkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok şükür iyiyiz uçumuzde benim biraz kanaman ve dikişler acıyo biraz bebislerim yanımda darısı sizlere insallah
Maşallah subhanallah, Allah analı babalı sağlıklı iyi günlerde büyütsün, bir an evvel vücudun kendini toparlasın inşallah, böylesi darısı başımıza.Arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok şükür iyiyiz uçumuzde benim biraz kanaman ve dikişler acıyo biraz bebislerim yanımda darısı sizlere insallah
Sağol canım 2650 2250 dogdukadCanım gözün aydın kurtardın çok şükür ama hiç bilgi vermemişsin bebişlerin kilosu filan nasıl insan merak ediyo
Maşallah üçünüzüde kanama diyince içim hopladı,drunu muhakkak uyar çok önemli biri devamlı kontrol etsin seni asla boş bırakmasınArkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok şükür iyiyiz uçumuzde benim biraz kanaman ve dikişler acıyo biraz bebislerim yanımda darısı sizlere insallah
Allah analı büyütsün gözünüz aydın tekrar ne güzel bebeklerin yanında darısı başımıza biran önce toparlanırsın inşallahArkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok şükür iyiyiz uçumuzde benim biraz kanaman ve dikişler acıyo biraz bebislerim yanımda darısı sizlere insallah
doguma hazrlik sancilarina benziyor canm tarifin uyusma bendede ara ara onemli olan sk olmaması bazen kafalarida olabiliyor ama agriyi bilmiyorum 20.haftadan itibaren baslarmis kasilmalar doktoruna sor istersen nst ye bagliyorlarıkı aksamdır karın ağrısı cekıyorum. karnımın ustu uyuşuyor adet ağrısı gıbı agrı gırıyor normal mıdır. doktorada gıtmedım
Maşallah rabbim anneli babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin Sende biran önce toparlanırsın inş. Darısı bütün hamilelerin başinaArkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok şükür iyiyiz uçumuzde benim biraz kanaman ve dikişler acıyo biraz bebislerim yanımda darısı sizlere insallah
Maşallah Rabbim Anali babalı büyütsun inşallah ucunuzede bol sağlık diliyorumArkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok şükür iyiyiz uçumuzde benim biraz kanaman ve dikişler acıyo biraz bebislerim yanımda darısı sizlere insallah
hiç bozma moralini ,diyet vercek büyük ihtimal oda sana sağlıklı bi hamilelik geçirtir bende de ilk hamileliğimde vardı endokrinle diyete devam ettim bişeycik olmadı metformin kullanıyorum şimdi oğlandada kullandığım halde vardı meyve ve tatlı yasaktı devamlı ölçüm yapıyorum 70 e düşünce pasta ye diyodu dr:))evelallah şurda zaten ne kaldı doğurmamıza sorunsuz geçip giderKızlar bugün şeker testi yaptırdım 50lik glukoz bir saat sonra 196 çıktıendokrine gideceğim moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?