- 12 Aralık 2017
- 143
- 101
- 18
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.741
S sedoshhh123 canim sagol. Herkesin gebeligi ayni degil. Korkma sen iyi düşüncanm cok cok uzuldum bende 28 haftadayim cok korktum. allah verir sabrini insallah digerine guzel saglikli bir omur olsun
Allah’ın takdiri bu zamana kadar elinden geleni yaptın sabırla bekledin kontrollerine gittin .İnşallah bundan sonra herşeyin su gibi yolunda gitsinBugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim
5520 idi iki kese göründü..sonra 8.hafta gittik bebekleri gördük ve kalp atışlarını duydukCanım 5.haftada beta kaçtı benim 4+3 üm beta 2429 geldi cok korkuryorum inş gözükür cuma günü.
Anladım canım darısı benim basıma inş.5520 idi iki kese göründü..sonra 8.hafta gittik bebekleri gördük ve kalp atışlarını duyduk
Amin hayırlısı inşallahAnladım canım darısı benim basıma inş.
Allah’ın takdiri bu zamana kadar elinden geleni yaptın sabırla bekledin kontrollerine gittin .İnşallah bundan sonra herşeyin su gibi yolunda gitsin
Teşekkür ederim canimİkinci gebeliğim 17/18 gibi hissetmeye başladım..ilk gebeliklerde 22 ye kadar olabiliyor
Icin rahatladi canım adet tarihimi baz alayım o zaman çok teşekkür ederim canimhep ilerde cikiyor zaten canm.o gelisimlerin haftaya gore ilerde oldugunu saglikli olduklarini gosteriyor biz yinede adst tarihi ya da transfer tarihi eger tedavi ise
Allah sabır versin canım Ne denir insan bilemiyorArkadaslar hepiniz sagolun. Dualariniz yeter. 28. Haftamda boyle bir kayip cok üzdü beniDiger bebegim ve yakin takipteyiz. Nst usg tansiyon bebek hareketleri. Erken dogum olmasin diye. Tek bebek yasiyorsa bile süreç ikiz gebelik gibi. Ne kadar uzun süre kalabilir bilmiyorum. Dualariniz da unutmayin. Hepiniz dualarimdasiniz
Canım biraz değişik geldi geçen perşembeden bu yana 400 gr dan fazla geldi. Bakalım önümüzdeki hafta kendi gittiğim doktorum ne diyecek. Ciğer geliştirici iğne falanda yapılmadı.Maşallah canım kiloları iyi evet biraz açılmış ara bu konuda sen ne yapabilirsinki
Canım biraz değişik geldi geçen perşembeden bu yana 400 gr dan fazla geldi. Bakalım önümüzdeki hafta kendi gittiğim doktorum ne diyecek. Ciğer geliştirici iğne falanda yapılmadı.Maşallah canım kiloları iyi evet biraz açılmış ara bu konuda sen ne yapabilirsinki
O igne illa bu haftalarda yapilacak diye bir sey yok canim icin rahat olsun.Benim de doktorum risk gormuyorum o yuzden yapmayacagim cunku ignenin yan etkileri fazla gerek yok dedi.Ayrica icin rahat olsun gerçekten buyuk bir fark yok bak dogum yapan arkadaslara birebir soyledikleri gibi asla cikmiyor doğunca.Canım biraz değişik geldi geçen perşembeden bu yana 400 gr dan fazla geldi. Bakalım önümüzdeki hafta kendi gittiğim doktorum ne diyecek. Ciğer geliştirici iğne falanda yapılmadı.
Nasılsınız bebekleriniz nasıl?Allah sabır versin canım Ne denir insan bilemiyorRabbim geride kalan bebeğine sağlıklı uzun ömür versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Canım içimde rahat ama yinede olumsuz birşey duyunca yinede insan bi aceba deyip sorguluyor.rabbim inşallah sağlıcakla aldığımız günleride görürüzde rahatlarız.sonlara yaklaştıkça heyecan, korku hepsi bir anda yaşanıyor...O igne illa bu haftalarda yapilacak diye bir sey yok canim icin rahat olsun.Benim de doktorum risk gormuyorum o yuzden yapmayacagim cunku ignenin yan etkileri fazla gerek yok dedi.Ayrica icin rahat olsun gerçekten buyuk bir fark yok bak dogum yapan arkadaslara birebir soyledikleri gibi asla cikmiyor doğunca.
Cok iyi anliyorum seni ayni telaslari yasiyorum:)Ama icim rahat Rabbime guveniyorum her sey yolunda olacak diyorum.Telkin et kendini bol bol iyiyi çağır.Her sey guzel olacak inşallah.Canım içimde rahat ama yinede olumsuz birşey duyunca yinede insan bi aceba deyip sorguluyor.rabbim inşallah sağlıcakla aldığımız günleride görürüzde rahatlarız.sonlara yaklaştıkça heyecan, korku hepsi bir anda yaşanıyor...
Inşallah canım başıma gelebileceklerede hazırlıklıyım ama tabiki ilk önce iyi sonuçlara hazırlanıyorum.gerisini Allah bilir.Cok iyi anliyorum seni ayni telaslari yasiyorum:)Ama icim rahat Rabbime guveniyorum her sey yolunda olacak diyorum.Telkin et kendini bol bol iyiyi çağır.Her sey guzel olacak inşallah.
Kızlar geçen hafta kendi doktorum yoktu ölçümlerde kızım 1300 oğluş 1600 dü biraz ara açılmıştı.bugün özel bir yere gittim doktor kızın 1400 erkeğin 2000 olduğunu söyledi araları fazla açılmış buna dikkat edin dedi kendi doktorunla en kısa zamanda görüş dedi.
Evet canım biraz kafa karışıklığı oldu.haftaya kontrolüm ozamana kadar birşey yaşamazsam bekleyecegim bakalım belimde ve karnımın alt kısmında sancı var bi kaç gündür sıklaştı hayırlısı Allahtan.bu arada senin kaçıncı haftandasınCanim cihaz farkida cok etkiliyo bu sayilari.. kendimden biliyorum.. ayni sekilde hemen hemen bende fark yasadim kendi doktorumla
Perinatologumda.. biri üniversite hastanesi digeride özel diyelim.. bence en sagliklisi kendi doktorundan tekrar ölcümlere baktirmak.. insaAllah sknti yoktur canim..
iki farkli yere gidince bazen insanin kafasi karisabiliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?