2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yakin zamanda test yaptirmadiysan bi sağlık ocagina git canim idrar testi kan testi falan ver bakilsin enfeksiyon var mi yok mu icin de rahat eder hem.

Ya ayni korku bende de var. Böyle kaygilanmak istemiyorum ama oluyor işte

Evet canım bende çok yaşıyordum 4.5 aya kadar sonra yavaş yavaş geçti.

Şimdi geldim kontrolden çok şükür ikiside iyiymiş İnsan ister istemez kaygılanıyor. Bir tanesinin kız olabileceğini söyledi doktor ama diğeri anlaşılamadı, sizinkilerin cinsiyeti kaç haftalıkta belli oldu?

12-13. Haftada belli oluyor aslında canm bir dahaki gidişinde netleşir

Bizim de bugn kontrol vardı çok ağrılarım vardı nstde sancı çıkmadı şükür. 1250-1370 gr 41 cm dedi drumuz

Gecmis olsun canim.. artik agrilar normal oluyo.. cünkü rahim bayagi bi büyüdü ve yükte agirlasti artik.. düzenli olmayan agrilar sorun degil.. ama yinede tabi tedbirini alicaksin..masaAllah yavrularina..

Gecmis olsun canim.. artik agrilar normal oluyo.. cünkü rahim bayagi bi büyüdü ve yükte agirlasti artik.. düzenli olmayan agrilar sorun degil.. ama yinede tabi tedbirini alicaksin..masaAllah yavrularina..
Sağol canm birazda üşütmüşüm dün banyoda karnım hep taş gibiydi cidden artık zorlaştı iyice ağrımayan yerimiz yok

sagol canım cok tesekkur ederım boyle olumlu olmasam emınım sutumde olmazdı. darısı ınsallah sizlerin basına. ultrason farkı biri 300 gram eksık cıktı biri 200 gram eksık cıktı... ayrıca kımseye soylemıyorum herkese oluyorum yorgunluktan sutumde yetmıyor dıyorum :))) pis fesatlar Allah gozlerden uzak etsın.

Bi de spinalden sonra cok agrin oluyormus dogru mu??

korkutmak ıstemıyorum belkı kısıden kısıye degısen bır durumdur ama benım amelıyat yerım ve ıgne oldugum sırtım cıddı derecede agrıdı agladım ust uste agrı kesıcı yaptırdım saatını beklemeden. ama oda gecıyor ertesı gune o derece agrı kalmıyor. ben

inşalla pembısım darısı senınde basına :) aynen bızde oyle dusunduk annemle hanı esım yoktu ama işlerim okadar hızlı okadar kolay ılerledıkı rabbımın hedıyesıydı bana cok sukur. Allah sızınde yardımcınız olsun.:)

ben aslında esım doguma gelmezse depresyona gırerim mahvolurum dıyordum...ama dedıgım gıbı işlerim rast gitti bebekler kuvoze gırmedı. bu benım ıcın cok buyuk tesellıydı. en azından bebelerım yanımda oldu:) darısı sızlerın basına

Hay ağzın bal yesin Rabbim sağlık sıhhat versin esinede tez zamanda kavuş inşallah bugün bebek görmeye gittim arkadasa maşallah nasıl bakcan ne yapcan biz bi bebeğe iki kişi bakıyoruz sen ne yapcan en iyisi iki bakıcı Tut anca yeter felan filan bu emzirme işi için önceden mi krem kullanmaya başladın mi sen arkadaşım darısı bize inşallah

Bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim

Canim benim... bugün inanirmisin aklimdangectin bi yazayim dedim..
ne desem bos Allahim sana cokca sabir versin... hamileligin insaAllah pürüzsüz devam eder.. nasil olur bilmem ama Allah yardim
Etsin..

Bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim
Rabbim yardımcın olsun canım ne denir bilmiyorum. Rabbimin bir bildiği vardır rabbim diğer bebeğine sağlıklı uzun ömür versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…