- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.681
Yakin zamanda test yaptirmadiysan bi sağlık ocagina git canim idrar testi kan testi falan ver bakilsin enfeksiyon var mi yok mu icin de rahat eder hem.jeliboni inşallah sağlıkla atlatırsın doğumunu haberlerini bekliyoruz.
Kızlarrr benim bugün sürekli tuvalete gitme ihtiyacım var birazda sızım var sistit gibiyim sanki aslında bolda su içiyorum ama niye böle ki Acaba sizde de var mı bu durum
Ya ayni korku bende de var. Böyle kaygilanmak istemiyorum ama oluyor işteKızlar bende biraz sonra kontrolüm var ultrasonlada bakacaklar en son 3 hafta önce gitmiştim çok heyecanlıyım, bide bende hep bir korku var sanki gittiğimde bana birisinin kalbi durmuş diyecekler diye ödüm kopuyor, sizdede böyle oluyormu? Allahım hepimize yardım etsin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet canım bende çok yaşıyordum 4.5 aya kadar sonra yavaş yavaş geçti.Kızlar bende biraz sonra kontrolüm var ultrasonlada bakacaklar en son 3 hafta önce gitmiştim çok heyecanlıyım, bide bende hep bir korku var sanki gittiğimde bana birisinin kalbi durmuş diyecekler diye ödüm kopuyor, sizdede böyle oluyormu? Allahım hepimize yardım etsin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
12-13. Haftada belli oluyor aslında canm bir dahaki gidişinde netleşirŞimdi geldim kontrolden çok şükür ikiside iyiymiş İnsan ister istemez kaygılanıyor. Bir tanesinin kız olabileceğini söyledi doktor ama diğeri anlaşılamadı, sizinkilerin cinsiyeti kaç haftalıkta belli oldu?
Bizim de bugn kontrol vardı çok ağrılarım vardı nstde sancı çıkmadı şükür. 1250-1370 gr 41 cm dedi drumuz
Sağol canm birazda üşütmüşüm dün banyoda karnım hep taş gibiydiGecmis olsun canim.. artik agrilar normal oluyo.. cünkü rahim bayagi bi büyüdü ve yükte agirlasti artik.. düzenli olmayan agrilar sorun degil.. ama yinede tabi tedbirini alicaksin..masaAllah yavrularina..
Kocaman bir maşallah size.Böyle konus canimi ye:)))Cok olumlusun cok pozitifsin allah yuzunuze baksin,gerçekten adiniza cok sevindim hele yavrularinin kuvoze girmemesine cok cok sevindim.Esin gelemiyormus canin sag olsun sag salik evine donsun de bir sekilde fotolarla falan telafi edersiniz bugunleri inşallah.Yani ultrasonla ne kadar fark var kilolarinda???Canim ya sen yinede herkeslere soyleme akillilar falan diye cok cok oku ben nazardan korkarim
Bi de spinalden sonra cok agrin oluyormus dogru mu??
MasaAllah 2 sehzade annesi olucaksin insaAllah.. son haftalarcok sükür iyi gidiyo canim.. ben bu haftalari görmek icin cok dua ettim o yüzden simdi isyan etmek haksizlik olur... herseye katlaniyorsun yeterki vaktinde gelsin yavrular... insaAllah sende 37-38 leri saglicakla hic problemsiz görürsün...
Hahahah.. bu anida burda dursun.. cok güldüm o günü... Allah iyiligini versin...
amin insaAllah hepimizin hayirli saglikli dogumlari olur...
Wuuuuuwwww masaAllah tombisim.. adina cok sevindim.. insaAllah hep böyle pürüzsüz gider.. bak Allah sana ne kadar cok yardim ediyor..
Esin yok yaninda ama saglikli ve uysal tosbiklerin senin yaninda teselli oluyorlar... insaAllah bi süpriz yapipta gelir esinde :)
Bol uykulu sütlü günleriniz olsun..
Canım okurken çok duygulandım maşallah sana. Gerçekten pozitifliğin enerjin mesajından hissediliyo darısı bize inşallah nasıl bu kadar güçlü olabiliyosun eşin yokken. Eşin çok şanslı bu kadar anlayışlı ve dayanıklı olduğun için
Tombuldut çok sevindim sizin adınıza allah daim etsin mutluluğunuzu maşallah darısı başımıza inşallah
amın tesekkur ederım inşallah başına :)
Canım güzel haberlerine çok sevindim... Bebişlerini öp yerime
öperim canım cok tesekkur ederm:)
Maşallah maşallah canm inşallah eşinde bi süpriz yapıp gelebilir aklı hep sizdedir onun da. Böyle iyi mesajları okumak çok iyi geliyor banada sağlıkla büyüsünler inşallah
aynen 10 dakıkada bi goruntulu arıyor zavallım onun durumu daha zor . ben en azından opup kokluyorum. bakalım artık hayırlısı. :)
Kocaman kocaman maşallah size, oh ne güzel ne mutlu, Allah güzel haberlerini eksik etmesin hiç
Allah razı olsun canm inşallahhh
Hay ağzın bal yesin Rabbim sağlık sıhhat versin esinede tez zamanda kavuş inşallah bugün bebek görmeye gittim arkadasa maşallah nasıl bakcan ne yapcan biz bi bebeğe iki kişi bakıyoruz sen ne yapcan en iyisi iki bakıcı Tut anca yeter felan filan bu emzirme işi için önceden mi krem kullanmaya başladın mi sen arkadaşım darısı bize inşallahselam güzel anneleer :) ufaktan haber edeyım dedım sizede. biz evimizdeyız cok sükür. mesajlarınıza tek tek dönemedim. kımler ne alemde kımler dogurdu veya az gunu kaldı:) bana biri özet gecıversın:)
bizim kılolar gene yanlış cıkmıs 2300-2500 dogmuslar:) zaten soylemıstım kuvoze gırmedık. eşim gelemedı sanırım gelemeyecekte. ama herkes okadar cabaladıkı bızım ıcın odamızın süsleri fotograflar yanımda oldu herkes. eşim de sürpriz yaptı odamı ben gelmeden agzına kadar çiçeklerle güllerle balonlarla doldurtmuş
uzaktanda olsa bu suprızı hosuma gitti
spinal dogum yaptım bebelerın heranına sahıt oldum. ayrıca maşallah sütümde yetıyor ıkısınede. ve benı yormuyorlar eger boyle olursa valla 10 tane cocuk bakarım ben:)
sakın sızı korkutanları dınlemeyın sütün yetmez dıyenlere ay cok yorulcan mahvolcan diyenlere aldanmayın hepsi halt yemiş :)
Bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim
Allah kalan bebegine ve sana saglik versin canim,Allah yardimcin olsun,cok uzulme cunku icindeki diger mucizeye lazimsin..Mevlam neylerse guzel eyler..Bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim
Rabbim yardımcın olsun canım ne denir bilmiyorum. Rabbimin bir bildiği vardır rabbim diğer bebeğine sağlıklı uzun ömür versin inşallahBugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim
Allah yardımcın olsun sabır versin, diyecek birşey bulamıyorum yiyecek ekmeği yokmuş rabbim doğacak bebeğine sağlık versin inşallahBugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim
Allah sana sabır vesin yavrunada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah umarım herşey yolunda giderBugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?