2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Allah razı olsun rabbım kımseye zor ımtıhanlar vermesın. sizlerede hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah

Maşallah çok iyi ya süper anne. İyi bakmışssın bebişlere. Valla ben epidural çok istedim kızımda epidural oldu bebeyi aldıktan sonra heycanlandım tabi sakinleştirici vurdular. Güle oynaya cıktım. İyi bir anestezi uzmanıysa şaşmayın derim ne agrı ne sızı. Zaten heycan ignesiyle dünya umrunda olmuyor. Ama bu sefer olmıycak riskli diye. Genel olacak benimde Allah izin verirse perşembeye sezaryanım. Dualarımızı eksik etmeyin.

Şimdiden hayırlı doğumlar, sağlıkla doğsunlar büyüsünler inşallah, ne güzel duygular bunlar rabbim kolaylık versin, siz Doğum haberi verdikçe ben heyecanlanıyorum Allah'a emanet.

Yine hormonlarim girdi bak devreyeinşallah gelecek esin bende dua edecegim sana.Ama lütfen öncelikle tek duan sağlıkla bebeklerini kucağına almak olsun.

Canim belli oldumu senin kesin persembe mi? Hayirlisiyla al insaAllah kucagina.. bizleride dualarinda unutma lütfen.. insaAllah küvezede koymazlar yavrularini.. kucagina verirler hemen inaAllah.. epidural olucaksin dimi..

Canim insaAllah sende hayirlisiyla saglikla kavus.. o tarihte tam kac haftalik oluyosun?

Günaydın kızlar...tansiyonum normal olduğu halde iki gündür baş dönmesi yaşıyorum..özellikle gece yatarken soldan sağa dönerken vs gün içinde de böyle bir sersem gibiyim bir fikri olan var mı?
canm ayni haftalarda bende de olmustu bol su icersen geciyor annem tansiyon hastasi tansiyonumz kucuk kucuk oynuyo ani hareketlerde bol su ictim gecti 3 gun surmustu benimde

azcık dinlensen gecicektir ignen ve jellerin varsa korkma arkadasim biseycik olmaz insallah bizim bebeklerimiz cok güclu zaten anneleri gibi doktorun dediyse vardir bir bildigi guzel dusun

Ne güzel bugunlere boyle gelmen insallah babalari elini tutar o guzel aninda yanind olur üzülme bebeklerin saglikli olsunlar inşallah öncelikle babalarida cok istiyordur gelmeyi hangi baba o anı kaçirmak isterki am sen icini tut.

Ne güzel bugunlere boyle gelmen insallah babalari elini tutar o guzel aninda yanind olur üzülme bebeklerin saglikli olsunlar inşallah öncelikle babalarida cok istiyordur gelmeyi hangi baba o anı kaçirmak isterki am sen icini tut.
Bende bebislerimde sizin icin dua ediyo olacagız hep

yok ya sımdı senın yazını okuyunca bı vazgecer gıbı oldum bulundugum sehrde bı tek devlet hastanesı var ve acıkcası guvenmıyorum pek fazla... cesaretı bıkenara koydum guvenım yok cunku bazı kotu olaylarıyla mımlenmıs bı hastane. en ıyısı sanırım genel anestezı. esımde yanımda olmazsa zaten pek guclu olacagımı sanmıyroum. Allah yardımcın olsun canım dua edıcem sanada

Tombuldut canim esin gelebilir insallah. Doguma yanliz girmezsi. Allah tum asker ve asker ailelerin yardımcısı olsun. Dualarimdasin insallah

Allah razı olsun canım ınsallah

Yine hormonlarim girdi bak devreyeinşallah gelecek esin bende dua edecegim sana.Ama lütfen öncelikle tek duan sağlıkla bebeklerini kucağına almak olsun.

tabıkı en oncelıklı ıstegım bebeklerın saglıklı dogması Allah razı olsun canım valla duadan baska guzel ne varkı zaten bıze ıyı gelen. cok sagol

Tombuldut insaAllah gelebilir kuzum yanina.. 3 gün dahi olsa gelebilsin koklayabilsin oda evlatlarini cok cok dua edicem canim.. hatta insaAllah fetih suresini okucam bugün..

inşallah canım inşallah ya Allah razı olsun rabbım kabul etsın inşallah cok sagol

Tombuldut
Mrckrc
Pembehelvam sonra bende mi sira ara da olan ve atladigim var mi?

Y yagmurcuk80 da var. benden once dogumu galıba

İnşallah canım eger hakkımızda hayırlısıysa gelsin dua edıyorum bende sureklı rabbım kımseyı mahrum etmesın bu duygulardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…