- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.181
Canımm ilk önce inşallah hayırlı doğum yaşarsın doktorum banada 15şubata gün verdi Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm kalbimle dua edeceğim eşin inşallah yanına gelir ve sen bu duygu yoğunluğunu onunla paylaşırsın
Maşallah bebişlerine, sana da kocaman maşallah kendine de bebişlerine de iyi bakmışsın Allah'ın izniyle, hayırlı doğumlar olsun inşallah Allah biZe de böylesini nasip etsin inşallah. Doğuma gelince daha erken ama doktor genel anestezi ile sezaryen dedi bakalım, son günlerin tadını çıkarın, sevgiler.. kocaman da nazar boncuğu size..
Tombuldut Canım eşinin görevinden dolayı zaten hep aklıma geldikçe dua ediyorum.rabbim sana güç versin.hakkınızda hayırlı olanı versin.kavuşun inşallah
Senin tek yumurta ikizi ya ondan:))ay harika yaa:))iyi olmanıza sevindimtahminimden güzel canım şimdilik tek sıkıntı gece uykusu yok ve herseyi aynı anda istiyolar :)
Maşallah çok iyi ya süper anne. İyi bakmışssın bebişlere. Valla ben epidural çok istedim kızımda epidural oldu bebeyi aldıktan sonra heycanlandım tabi sakinleştirici vurdular. Güle oynaya cıktım. İyi bir anestezi uzmanıysa şaşmayın derim ne agrı ne sızı. Zaten heycan ignesiyle dünya umrunda olmuyor. Ama bu sefer olmıycak riskli diye. Genel olacak benimde Allah izin verirse perşembeye sezaryanım. Dualarımızı eksik etmeyin.sellaam teyzelerrbiz dogum tarıhımızı bugun aldık öncelıkle bebişlerime benı sıkıntıya sokmadıkları ıcın kocaman maşallah dıyorum
Allah nasıp ederse 14 şubatta dogacaklar
saglıkları ıyı gozukuyor umarım doguncada aynı sekılde olurlar.maşallah kılolarıda 2450+2800.. dogum gunlerıne kadarda kılo alırlar inşallah.
simdi size sunu sorucam genel anestezımı yaptıracaksınız epiduralmı?
benı korkular sardı bıraz ufaktan. bıyandan korkarım komple uyutsunlar istiyorum bir yandanda dogum anlarını ılk ben gormek ıstıyorum ? bılemedım
buarada dogduklarında 37+4 olmus olacaklar
Şimdiden hayırlı doğumlar, sağlıkla doğsunlar büyüsünler inşallah, ne güzel duygular bunlar rabbim kolaylık versin, siz Doğum haberi verdikçe ben heyecanlanıyorumMaşallah çok iyi ya süper anne. İyi bakmışssın bebişlere. Valla ben epidural çok istedim kızımda epidural oldu bebeyi aldıktan sonra heycanlandım tabi sakinleştirici vurdular. Güle oynaya cıktım. İyi bir anestezi uzmanıysa şaşmayın derim ne agrı ne sızı. Zaten heycan ignesiyle dünya umrunda olmuyor. Ama bu sefer olmıycak riskli diye. Genel olacak benimde Allah izin verirse perşembeye sezaryanım. Dualarımızı eksik etmeyin.
Yine hormonlarim girdi bak devreyekızlar o bu degıl korkuyu heyecanı herseyı bır kenara bıraktım..... bılenler bılır aranızda. esım surıyede malum... bugun konustuk ıste normalde babalık ıznı var ama sanırım gelememe durumuda var. hamılesınız Allah rızası ıcın dua edin hayırlısıyla oda gelebılsın. zaten herseyı tek basıma yasadım ılk gebelıgım ılk heycanlarım heveslerım hep eksık kaldı. maddi acıdan degıl ama manevı acıdan cok yokluk ıcınde kaldım. tekmelerını bıle daha bıkez olsun hıssetmeden gıtti esım. sımdı doguma gelmezse bukadar guclu olamam bukadarını sanırım kolay kaldıramam. dusunsenıze tek basıma kalıcam dırek lohusa depresyonuna zemın ;( nolur dua edın lafta kalamasın dualarınızı gercekten ıstıyorum
Allah razı olsun sizlerde. Kimin bu yolda ne muradı varsa Allah hayırlısıyla nasip etsin.Şimdiden hayırlı doğumlar, sağlıkla doğsunlar büyüsünler inşallah, ne güzel duygular bunlar rabbim kolaylık versin, siz Doğum haberi verdikçe ben heyecanlanıyorumAllah'a emanet.
Maşallah çok iyi ya süper anne. İyi bakmışssın bebişlere. Valla ben epidural çok istedim kızımda epidural oldu bebeyi aldıktan sonra heycanlandım tabi sakinleştirici vurdular. Güle oynaya cıktım. İyi bir anestezi uzmanıysa şaşmayın derim ne agrı ne sızı. Zaten heycan ignesiyle dünya umrunda olmuyor. Ama bu sefer olmıycak riskli diye. Genel olacak benimde Allah izin verirse perşembeye sezaryanım. Dualarımızı eksik etmeyin.
Canımm ilk önce inşallah hayırlı doğum yaşarsın doktorum banada 15şubata gün verdi Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm kalbimle dua edeceğim eşin inşallah yanına gelir ve sen bu duygu yoğunluğunu onunla paylaşırsın
canm ayni haftalarda bende de olmustu bol su icersen geciyor annem tansiyon hastasi tansiyonumz kucuk kucuk oynuyo ani hareketlerde bol su ictim gecti 3 gun surmustu benimdeGünaydın kızlar...tansiyonum normal olduğu halde iki gündür baş dönmesi yaşıyorum..özellikle gece yatarken soldan sağa dönerken vs gün içinde de böyle bir sersem gibiyim bir fikri olan var mı?
azcık dinlensen gecicektir ignen ve jellerin varsa korkma arkadasim biseycik olmaz insallah bizim bebeklerimiz cok güclu zaten anneleri gibi doktorun dediyse vardir bir bildigi guzel dusuncanım cevabın için çok teşekkür ederim. bende crinone jel kullanıyorum(1 ay kullanmam lazımmış sabah akşam). birde proluton depot iğne vuruldum. doktorum zaten perinatoloji uzmanı ama randevum 28 şubat söyledim şikayetlerimi randevu gününden önce gelme dedi zaten kanama oldugunda aradım acile gitmemi söyledi gittim bakıldı bebeklerin kalp atışları var dediler acilde doktorum bunu üzerine crinone jel kullanmamı (1 ay kullanmam lazımmış sabah akşam). birde proluton depot iğne vurulmamı söyledi geleyim dedim hiç gerek yok zaman ve para kaybı sen randevu gününde gel dedi o zamana kadar dinlen dedi.yapılacak bişey yok ikiz gebelikler için normal durum dedi. ama içim içimi yiyor ve baya ağrım var kasıklarımda nasıl geçecek randevu günüm bilmiyorum 3 gün dinlendim bugün tekrar iş başındayım
Ne güzel bugunlere boyle gelmen insallah babalari elini tutar o guzel aninda yanind olur üzülme bebeklerin saglikli olsunlar inşallah öncelikle babalarida cok istiyordur gelmeyi hangi baba o anı kaçirmak isterki am sen icini tut.kızlar o bu degıl korkuyu heyecanı herseyı bır kenara bıraktım..... bılenler bılır aranızda. esım surıyede malum... bugun konustuk ıste normalde babalık ıznı var ama sanırım gelememe durumuda var. hamılesınız Allah rızası ıcın dua edin hayırlısıyla oda gelebılsın. zaten herseyı tek basıma yasadım ılk gebelıgım ılk heycanlarım heveslerım hep eksık kaldı. maddi acıdan degıl ama manevı acıdan cok yokluk ıcınde kaldım. tekmelerını bıle daha bıkez olsun hıssetmeden gıtti esım. sımdı doguma gelmezse bukadar guclu olamam bukadarını sanırım kolay kaldıramam. dusunsenıze tek basıma kalıcam dırek lohusa depresyonuna zemın ;( nolur dua edın lafta kalamasın dualarınızı gercekten ıstıyorum
Bende bebislerimde sizin icin dua ediyo olacagız hepNe güzel bugunlere boyle gelmen insallah babalari elini tutar o guzel aninda yanind olur üzülme bebeklerin saglikli olsunlar inşallah öncelikle babalarida cok istiyordur gelmeyi hangi baba o anı kaçirmak isterki am sen icini tut.
Tombuldut
Mrckrc
Pembehelvam sonra bende mi siraara da olan ve atladigim var mi?
Maşallah çok iyi ya süper anne. İyi bakmışssın bebişlere. Valla ben epidural çok istedim kızımda epidural oldu bebeyi aldıktan sonra heycanlandım tabi sakinleştirici vurdular. Güle oynaya cıktım. İyi bir anestezi uzmanıysa şaşmayın derim ne agrı ne sızı. Zaten heycan ignesiyle dünya umrunda olmuyor. Ama bu sefer olmıycak riskli diye. Genel olacak benimde Allah izin verirse perşembeye sezaryanım. Dualarımızı eksik etmeyin.
Tombuldut canim esin gelebilir insallah. Doguma yanliz girmezsi. Allah tum asker ve asker ailelerin yardımcısı olsun. Dualarimdasin insallah
Yine hormonlarim girdi bak devreyeinşallah gelecek esin bende dua edecegim sana.Ama lütfen öncelikle tek duan sağlıkla bebeklerini kucağına almak olsun.
Tombuldut insaAllah gelebilir kuzum yanina.. 3 gün dahi olsa gelebilsin koklayabilsin oda evlatlarini cok cok dua edicem canim.. hatta insaAllah fetih suresini okucam bugün..
Tombuldut
Mrckrc
Pembehelvam sonra bende mi siraara da olan ve atladigim var mi?
Ne güzel bugunlere boyle gelmen insallah babalari elini tutar o guzel aninda yanind olur üzülme bebeklerin saglikli olsunlar inşallah öncelikle babalarida cok istiyordur gelmeyi hangi baba o anı kaçirmak isterki am sen icini tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?