- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.501
Ay maşallah kızlarına çok kalmıcaklar kavışcanız yakındakızlar hastaneden geldim kızlarımı gördüm çok şükür iyiler bu hafta sonuna doğru cikabilirlermis inşallah sağlıkla kucaklarim onları görünce kucağıma alamamak üzüyor ama sağlıklı olsunlar gerisi boş
Canımm inşallah bu hafta bitmeden miniklerinle evine dönersin rabbim onlara sağlık şifa versinkızlar hastaneden geldim kızlarımı gördüm çok şükür iyiler bu hafta sonuna doğru cikabilirlermis inşallah sağlıkla kucaklarim onları görünce kucağıma alamamak üzüyor ama sağlıklı olsunlar gerisi boş
evet canım ilk 2 gün damar yolundan beslendiler şimdi biberonla besleniyorlar sezaryen yerim ağrıyo yarın bandı açacak doktorAy maşallah kızlarına çok kalmıcaklar kavışcanız yakında
şimdi orda biberon mu veriyorlar
Senin sezeryan yeri nasıl oldu acıyor mu
inşallah canım aminCanımm inşallah bu hafta bitmeden miniklerinle evine dönersin rabbim onlara sağlık şifa versin
Inanki sesinden,kokusundan bile ayirt ediyorsun benimkiler tekyumurta ben bile karistirmiyorumBen ikisini birbirine karıştırmaktan çok korkuyorum da, herkes çok benzemezler desede ben iki bebek 1 yaşına gelene kadar her gün birini diğeri sanıp karıştırırım diyorum.
Iyi daha iyi olmak icin ordalar,sana daha saglikli gelmek için,oyle düşün rahatla,birkac gun sonra kavusup bir omur ayrilmayacaksiniz inşallah,buyuk bir geçiti atlattin sen sanslisin kizlarin gelene kadar toparlanmis da olacaksin ne guzel.Karnin ne durumda merak ediyorum ameliyattan sonra küçüldu mu baya hafifledin mi?kızlar hastaneden geldim kızlarımı gördüm çok şükür iyiler bu hafta sonuna doğru cikabilirlermis inşallah sağlıkla kucaklarim onları görünce kucağıma alamamak üzüyor ama sağlıklı olsunlar gerisi boş
Benimkiler de tek yumurta ikizi ve ayırt edememekten çok korkuyorum. İkisini ayırt edecek bişeye ihtiyaç duydunuz mu en başlarda? Bileklik vs takmama gerek var mı acaba? Hastanede filan sürekli karıştırırım diye korkuyorum insanlar hangisinin hangisi olduğunu anlamayıp sinir krizi geçiriyomuşInanki sesinden,kokusundan bile ayirt ediyorsun benimkiler tekyumurta ben bile karistirmiyorum
Canım çok az kaldı inşallah kavuşacaksın bitti birşey kalmadı.kızlar hastaneden geldim kızlarımı gördüm çok şükür iyiler bu hafta sonuna doğru cikabilirlermis inşallah sağlıkla kucaklarim onları görünce kucağıma alamamak üzüyor ama sağlıklı olsunlar gerisi boş
Aaa yok artik sinir krizi mi tek yumurtada olsa inanki belli oluyor ayiriyorsun annesin komsular yabancilar vb anlamiyor tabi ama ben biliyordum aglamasi bile farkli kilolardanda cok belliydi bizim 500 gram farkla dogdularBenimkiler de tek yumurta ikizi ve ayırt edememekten çok korkuyorum. İkisini ayırt edecek bişeye ihtiyaç duydunuz mu en başlarda? Bileklik vs takmama gerek var mı acaba? Hastanede filan sürekli karıştırırım diye korkuyorum insanlar hangisinin hangisi olduğunu anlamayıp sinir krizi geçiriyomuş
Hadi inşallah bakalım:) bizimkilerin arasında da 300 gr var şimdilik, ayırt edebiliriz umarım :)Aaa yok artik sinir krizi mi tek yumurtada olsa inanki belli oluyor ayiriyorsun annesin komsular yabancilar vb anlamiyor tabi ama ben biliyordum aglamasi bile farkli kilolardanda cok belliydi bizim 500 gram farkla dogdular
Cinsiyetler ayni olsa da sanirim aynı giydirmezdim,farkli alirdim her şeylerini.Ben hiç aynı kıyafet almıyorum
Bende aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum. Çünkü kız kardeşimle aramda 1 yaş var annem hep ikiz gibi giydirirdi çok sıkılmıştım.Cinsiyetler ayni olsa da sanirim aynı giydirmezdim,farkli alirdim her şeylerini.
Nasıl olmuş kızlar amigurimi bebeğim bi gözlerimiz eksik onuda alıp takarsak bitecek
kızlar hastaneden geldim kızlarımı gördüm çok şükür iyiler bu hafta sonuna doğru cikabilirlermis inşallah sağlıkla kucaklarim onları görünce kucağıma alamamak üzüyor ama sağlıklı olsunlar gerisi boş
Kızlar 33+0 ım çift yumurta ikizleri kızlara hamileyim, biri 1100, diğeri 1350gr, plesentalarında problem var beslenme kanallarında ve kan damarlarında o yüzden kiloları geri biri 28 haftayla diğeri 30 haftayla uyumluburadaki dr um alıp küvezde besleme taraftarıydı ama ben istanbula Prof. Dr Recep has ve Prof dr Cem batukan’a gittim ikiside korkulacak birşey olmadığını sıkı takip altında 2-3 hafta daha ilerleyebileceğimizi bu arada sadece tansiyonuma, çocukların hareketlerine ve nst de kalp atışlarını takip ederek ilerleyebilirsin ama 36. Haftayı geçme dedi. Sizlerde korkmayın maşallah hepinizin bebeklerinin kiloları benimkilerden iyi gönlünüzü ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?