2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ay maşallah kızlarına çok kalmıcaklar kavışcanız yakında
şimdi orda biberon mu veriyorlar
Senin sezeryan yeri nasıl oldu acıyor mu

Canımm inşallah bu hafta bitmeden miniklerinle evine dönersin rabbim onlara sağlık şifa versin

Iyi daha iyi olmak icin ordalar,sana daha saglikli gelmek için,oyle düşün rahatla,birkac gun sonra kavusup bir omur ayrilmayacaksiniz inşallah,buyuk bir geçiti atlattin sen sanslisin kizlarin gelene kadar toparlanmis da olacaksin ne guzel.Karnin ne durumda merak ediyorum ameliyattan sonra küçüldu mu baya hafifledin mi?

Inanki sesinden,kokusundan bile ayirt ediyorsun benimkiler tekyumurta ben bile karistirmiyorum
Benimkiler de tek yumurta ikizi ve ayırt edememekten çok korkuyorum. İkisini ayırt edecek bişeye ihtiyaç duydunuz mu en başlarda? Bileklik vs takmama gerek var mı acaba? Hastanede filan sürekli karıştırırım diye korkuyorum insanlar hangisinin hangisi olduğunu anlamayıp sinir krizi geçiriyomuş

kardelen384 canım geçmiş olsun şimdiden, Alşah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuş inşallah bebişler de sağlıkla gelişimlerine devam etsinler. Anestezi nasıl olacak genel mi verecekler?

cennet35 az kalmış yavrularına kavuşmana canım çok sevindim, hem sen de bu süreçte kendini biraz toplamış olursun dikiş yerin iyileşir daha altif bakabilirsin bebişlerine :)

Canım çok az kaldı inşallah kavuşacaksın bitti birşey kalmadı.

cennet35 cnm çoğu bitti azı kaldı...ne mutlu sana darısı başımıza inşallah
Daha şimdiden sezeryan yerim sızlıyorileride nasıl olacak endişeliyim..

Aaa yok artik sinir krizi mi tek yumurtada olsa inanki belli oluyor ayiriyorsun annesin komsular yabancilar vb anlamiyor tabi ama ben biliyordum aglamasi bile farkli kilolardanda cok belliydi bizim 500 gram farkla dogdular

Relax olun hanimlar tadini cikarin bolbol kucaklayin ve emzirin ama emzik sart unutmayin.sacma sapan lazim olmayacak seylere 1ton para vermeyin gogus kalkani,yan yatma mideri ,vb suan aklima gelmiyor

Aaa yok artik sinir krizi mi tek yumurtada olsa inanki belli oluyor ayiriyorsun annesin komsular yabancilar vb anlamiyor tabi ama ben biliyordum aglamasi bile farkli kilolardanda cok belliydi bizim 500 gram farkla dogdular
Hadi inşallah bakalım:) bizimkilerin arasında da 300 gr var şimdilik, ayırt edebiliriz umarım :)

Nasıl olmuş kızlar amigurimi bebeğim bi gözlerimiz eksik onuda alıp takarsak bitecek

cok guzel olmuss tıpe bakkk :)))) cok şirinn en sevdıklerı bebelerı olur bence:)

canım az kaldı ne guzel atlattınız dusunsene haftasınundan ıtıbaren omur boyu senınleler :))))) inşallah... saglıkları sıhatlerı yerınde olsun bız bunlarada dayanırız napalım

A cnm aynı zamanlarda transfer olmuştuk diymi. Gittigin doktorlar süper hocalar. Sen üzülme güven bence kistim var diye 34 te alırız dendi. Bende hastane deyiştirdim. Çok şükür bak 34 bitmek üzere sen dikkat et hareketlerine sol yana yat en azından daha rahat beslenirler akın akışını saglarsın. Küvezde dahamı iyi beslencekler sanki ne kadar kalsa iyi sen hocaları dinle. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…