- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.481
Ben ikisini birbirine karıştırmaktan çok korkuyorum da, herkes çok benzemezler desede ben iki bebek 1 yaşına gelene kadar her gün birini diğeri sanıp karıştırırım diyorum.Benimde iki erkek bazılarıni aynı aldım bazılarını farklı. Senin tercihine kalmış nasıl giydirmek istersen
':) tabi o da var tek yumurtaysa sende haklısın. Bazılarıni farklı alırsın illaki bı yerden ayırt edersin diye düşünüyorum. Emzik falan alirlarsa askilarini farklı yaparsınBen ikisini birbirine karıştırmaktan çok korkuyorum da, herkes çok benzemezler desede ben iki bebek 1 yaşına gelene kadar her gün birini diğeri sanıp karıştırırım diyorum.
Allah yardımcınız olsun inşallahhYarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Aslında tek yumurta değil ama ben dikkatsizim kendimden korkuyorum karıştırırım diye':) tabi o da var tek yumurtaysa sende haklısın. Bazılarıni farklı alırsın illaki bı yerden ayırt edersin diye düşünüyorum. Emzik falan alirlarsa askilarini farklı yaparsın
Rabbim şifa versin inşallah Allahim sağlıkla sıhhatle bebeklerinize kavustursunYarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Fıkra gibi hep aynısını yedirip yikiyomusuz ama bizim bi kız bi erkek karistirmazsin bence anne dikkati ayirirsinBen ikisini birbirine karıştırmaktan çok korkuyorum da, herkes çok benzemezler desede ben iki bebek 1 yaşına gelene kadar her gün birini diğeri sanıp karıştırırım diyorum.
İnşallah ayırabilirim valla korkuyorum.Fıkra gibi hep aynısını yedirip yikiyomusuz ama bizim bi kız bi erkek karistirmazsin bence anne dikkati ayirirsin
Canım geçmiş olsun Allah şifa versinYarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
Canım ben hepsini farklı aldım aynı giydirmek bana anlamlı gelmiyor diye öyle tercih ettimArkadaşlar benim kafama bir şey takıldı şimdi hastane çıkışı seti alırken ikizler için aynı setten iki tane mi alıyorsunuz yoksa farklı desenler mi seçiyorsunuz benim iki erkek için aynı almam mı gerekir? Çok kararsızım.
Bende insanlar hastanede garipser mi diye düşünmüştüm ama ayrı almayı düşünüyorum bende.Canım ben hepsini farklı aldım aynı giydirmek bana anlamlı gelmiyor diye öyle tercih ettim
İnşallah ayırabilirim valla korkuyorum.
Benim kizlarimda cift yumurta ama birbirlerinin aynisilar bende benzemez diyordum ama herkes diyor sana yanlis soylemisler bunlar tek yumurta gibi diyorlar hastanede karistirdigim cok oldu resimlerde bile ayirt edemiyorumAslında tek yumurta değil ama ben dikkatsizim kendimden korkuyorum karıştırırım diye
Benim kuzenlerim aynı yumurta ikizi ve kocaman oldular artık. Ben asla isimleriyle çağıramıyorum. Tamamen aynılar. Ama Teyzem her zaman hangisi biliyor. Hiç endişelenme bence :)
Benim kizlarimda cift yumurta ama birbirlerinin aynisilar bende benzemez diyordum ama herkes diyor sana yanlis soylemisler bunlar tek yumurta gibi diyorlar hastanede karistirdigim cok oldu resimlerde bile ayirt edemiyorum
Kolaylıklar canım, Allah yardımcın olsun.Yarin sabah stent taktiracagim. Dualarınızı esirgemeyin
allah razı olsun canım bende hepinize dua ettim inşallah herkes sağlıkla kucaklasin bebekleriniCanim gozunaydin,sag salim bebeklerine kavus inşallah,uzun zamandir okuyordum mesajlarini,hatta dogumunda dua ettim sana,Allah anali babali büyütsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?