2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Park yataktan sasmayin bayanlar tahtalar kullanisli degil heleki ikuzler 1yastan sonra bir uyuyor dugeri utanijsa o kardesi uyansin diye besigi salla babam salla ,uzaga tatile gidincede park besik iyi.ilj 4ay beraber yatirdim sonra ayirdim.ikizlerim 3 yasinda

Maşallah size ne güzel büyümüşsünüz..İlkin tek park yatak düşünüyorum bende,sonra çiftleyecegiz inşallah..Bakalım tabi şartlar ne gösterecek..Belki sallanmak isteyecekler durumlar tamamen değişecek..

kardelen384 canım sen baby cotton fotoları istemiştin anca gönderebiliyorum, benimkiler bu şekilde :)
Sen naptın neye karar verdin?

Huzurla, sağlıkla kullan inş cnm. Duvar kağıdın da güzel olmuş.
Ertelemek zorunda kaldim. Böbrek sıkıntım var, bu hafta stent taktiracagim. Erken doğum riski var, Allah korusun.

Ertelemek zorunda kaldim. Böbrek sıkıntım var, bu hafta stent taktiracagim. Erken doğum riski var, Allah korusun.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Aynı sıkıntıyı yaşayan bazı arkadaşlar oldu 2018 mart anneleri topiğinde ama bebekler için bi sıkıntı olmadı. Sen gönlünü ferah tut her şey güzel olsun inşallah..

Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı hepimize nasip etsin inşallah

Arkadaşlar hepinize merhaba yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz. Benimde kasılmalarim var bı kaç gündür kasılma olurken aynı anda kalbim hızlı hızlı carpiyo ve ateş basiyo. Sizde de var mı böyle durumlar

Kızlar mobilyam geldi silecegim biri burda sirkeli vanilyalı su ile mi sildim demişti benmi yanlış hatırlıyorum.fazla koku yok ama tamamen çıkması için. Silip,yerleştirenler ne ile sildi aceba.

Nasıl olmuş kızlar amigurimi bebeğim bi gözlerimiz eksik onuda alıp takarsak bitecek
Cok guzel olmus canim bende merak sardim biz yarin 5 aylik oluyoruz kizlara oynamasi icin sapli cingirak yapicam hangi ipten kullandin dogum yapmadan yapmanda iyi olmus zor ama guzel gunler bekliyor sizleri. karnimda tasimak daha zordu simdi sukrediyorum halime minnoslarimin gulusu bakisi herseye bedel rabbim hepimizin yardimcisi olsun kasilmalar gerilmeler hep oluyor mumkun oldukca karninizi nemli tutun bebek yagi yada zeytin yagi surun

Maaşallah siz büyütmüşsünüz bile darısı bize inşallah. Rabbim büyütürken kolaylığınıda versin inşallah. İp olarak nako pırlanta kullandım. Gazallında var sanırım. Bebişlerini öp yerime.

Canım kaça aldın birde kaça kaç bende aramakla meşgulüm. Babymallde çok pahalıydı.birde internetten mi aldın.
Canım mobilyaları çilek’ten aldım büyüyebilen beşikler 80*180 boyutunda, içlerine yarı ortopedik orta sertlikte yataklarını aldım, bir de yatakların altındaki büyük çekmecelerden birinin içinde dadı yatağı var( hasta filan olurlarla odalarında yatabilmem için). Toplamda 3.300 verdim
Prego cosmos 76*110 park yatağı babymallden aldım 649 tl idi. Netten almadım bunları canım.

Ah olmaz mııııı... o kasılmalar ateş basmalar kalp çarpıntısı saç köklerine kadar terlemeler kasılma arttıkça nefes alamamalar daha neler neler...

Evet canımm bende de oluyor öyle brde sanki boğazıma birşey tıkanmış gibi hissediyorum dün doktoruma sordum son haftalarda çok normal dedi

Yalnız değilmişim demekki :)

Evet canımm bende de oluyor öyle brde sanki boğazıma birşey tıkanmış gibi hissediyorum dün doktoruma sordum son haftalarda çok normal dedi
Evet nefesi daraliyo insanın. Bende bı doktora sorayım diyodum tabi yük arttıkça oluyo artık böyle şeyler demekki. Önceden sadece kasiliyodu şimdi bunlar eklenince bı korktum.

Arkadaşlar benim kafama bir şey takıldı şimdi hastane çıkışı seti alırken ikizler için aynı setten iki tane mi alıyorsunuz yoksa farklı desenler mi seçiyorsunuz benim iki erkek için aynı almam mı gerekir? Çok kararsızım.

Benimde iki erkek bazılarıni aynı aldım bazılarını farklı. Senin tercihine kalmış nasıl giydirmek istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…