- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.441
ciğer geliştirici iğne yapıp oksijene bağladılar canım solunum sıkıntısı vardıAmin sagol cnm. Kiloları iyi maşallah 37. Hafada az deyil niye kaldılarki küvezde. Allah sana bagışlasın. Maşallah
Kızlar 34 haftaya girmiş olanlar. Durumlarınız nasıl benim karnım sanki yarılacak çok şisim. Oturup kalkmak yatmak yürümek nefes almak cok zor ve acı verici. Karnım taş gibi kıpırdayamaz oldum. Sizler nasıl oldunuz. Bu arada ben 48 le hamile kaldım 14 kilo aldım.
Kızlar gün içinde karnım çok sertleşiyor ağrılı dr a gittiğimde bi sorun görülmüyor suları normal rahimağzı uzunluğu iyi deniyor ben yinede endişeliyim
Canım benimde aynı durum çok sık olmaya basladi. Hatta dün acilde nstye bağladılar çok gereksizce.ağrı falan yoktu halbuki.Kızlar gün içinde karnım çok sertleşiyor ağrılı dr a gittiğimde bi sorun görülmüyor suları normal rahimağzı uzunluğu iyi deniyor ben yinede endişeliyim
Canim gozunaydin,sag salim bebeklerine kavus inşallah,uzun zamandir okuyordum mesajlarini,hatta dogumunda dua ettim sana,Allah anali babali büyütsün..ciğer geliştirici iğne yapıp oksijene bağladılar canım solunum sıkıntısı vardı
Topiğimize hoşgeldin :) Çıktım hastaneden, bebekler için ciğer geliştirici iğne yapıldı 24 saat arayla iki doz şeklinde.. İlaçlarla kasılma durdurma için yükleme yapıldı, serum takviyesi verildi. 48 saat ilaç verilmesine rağmen Kasılmalar yine de durmadı. Ama rahim ağzında çok şükür açılma olmadığı için taburcu ettiler. Daha yüksek dozda ilaç veremeyeceklerini söylediler..jeliboni yanılmıyorsam hastanede yatıyordun,ne durumdasın?
Hoşbuldum teşekkür ederim.Çok şükür inşallah zamanlıca kavusuruz kızımıza da oglumuza da.Sevindim,rahim agzında acılma olmaması cok iyi.Biraz daha sıkarlar umarım dişlerini minnoşlar.Hep yatışta mısın peki?Günlük işlerini halledebilior musun?Topiğimize hoşgeldin :) Çıktım hastaneden, bebekler için ciğer geliştirici iğne yapıldı 24 saat arayla iki doz şeklinde.. İlaçlarla kasılma durdurma için yükleme yapıldı, serum takviyesi verildi. 48 saat ilaç verilmesine rağmen Kasılmalar yine de durmadı. Ama rahim ağzında çok şükür açılma olmadığı için taburcu ettiler. Daha yüksek dozda ilaç veremeyeceklerini söylediler..
bendeki durum böyle, umarım hepimiz sağsalim vakti zamanında kavuşuruz yavrularımıza :) senin minnoşlar da hayırlı uğurlu olsun bi kız bi erkek maşallah.. :)
Kasılmalar hayatımı epey etkiliyor şuan, uzun süre ayakta kalamıyorum hemen yoruluyorum, bel ağrım da çok oluyor, o yüzden genelde uzanma modundayım. Günlük işleri de yapmıyorum eşim yardımcı oluyor, annem yemek gönderiyor.. bir şekilde idare ediyorum anlayacağın :)Hoşbuldum teşekkür ederim.Çok şükür inşallah zamanlıca kavusuruz kızımıza da oglumuza da.Sevindim,rahim agzında acılma olmaması cok iyi.Biraz daha sıkarlar umarım dişlerini minnoşlar.Hep yatışta mısın peki?Günlük işlerini halledebilior musun?
Canım sallanma özelliği var mı?Çok kullanışlı kenardaki çekmeceler falan hoşuma gitti.Park yatak düşünüyorduk ama suan bi acaba dedim:)kardelen384 canım sen baby cotton fotoları istemiştin anca gönderebiliyorum, benimkiler bu şekilde :)
Sen naptın neye karar verdin?
Ayrıca güle güle kullansınlar,sağlıkla uyusunlar içinde inşallah..kardelen384 canım sen baby cotton fotoları istemiştin anca gönderebiliyorum, benimkiler bu şekilde :)
Sen naptın neye karar verdin?
Canım sallanma özelliği var mı?Çok kullanışlı kenardaki çekmeceler falan hoşuma gitti.Park yatak düşünüyorduk ama suan bi acaba dedim:)
Teşekkürler canım :)Ayrıca güle güle kullansınlar,sağlıkla uyusunlar içinde inşallah..
Türk standartlarına göre bizim bebeler gayet sallanmayı severler gibime geliyor:)))Ben de aynı şekilde yapacagım,ilk beş altı ay odamızda birlikte uyusunlar,daha sonra ayrı beşiklerde kendi odalarında yatarlar inşallah.Teşekkürler canım :)
Sallanma özelliği yok, Çilek mobilyadan aldım ve avrupa standartları gereği sallanma özelliği kullanmıyorlar. Doğduktan sonra yatakodamda yatırmak için bi park yatak aldım prego cosmos, ikisini beraber yatırmayı düşünüyorum ilk 5-6 ay. Sonra odalarına geçiricem inşallah :)
Oncelikle herkese merhaba..uzun zamandir takip ediyordum sizleri herbirinize ayri ayri dua ediyorum sürekli saglikla kavusalim yavrularımıza diye..bende gecen hafta aynı sikayetleri yasadim ve bir kac damla kahve leke gelmisti sabah kalktığımda.cok korktum hemen doktora gittim nst bagladilar ufak ufak kasilmalar var dedi ve karnim cok sertti rahim boyum biraz kisalmisti 2ye yaklasmisti 3 gun hastanede yattim ve artik doğuma kadar evde istirahat modundayim genelde yatıyorum..sizlerde dikkat edin ihmal etmeyin olur muKızlar gün içinde karnım çok sertleşiyor ağrılı dr a gittiğimde bi sorun görülmüyor suları normal rahimağzı uzunluğu iyi deniyor ben yinede endişeliyim
Çok geçmiş olsun.Benim de karnım inanılmaz sertleşiyor,iki hafta önce kontrolumuz vardı söyledim doktora,her şey yolundaymış korkma dedi,yerleri daralıyor artık ondan kaynaklanıyor dedi,sürekli tetikteyim ama akıntı kanama vs.yok çok şükür ama dediğim gibi tetikteyim her an.Oncelikle herkese merhaba..uzun zamandir takip ediyordum sizleri herbirinize ayri ayri dua ediyorum sürekli saglikla kavusalim yavrularımıza diye..bende gecen hafta aynı sikayetleri yasadim ve bir kac damla kahve leke gelmisti sabah kalktığımda.cok korktum hemen doktora gittim nst bagladilar ufak ufak kasilmalar var dedi ve karnim cok sertti rahim boyum biraz kisalmisti 2ye yaklasmisti 3 gun hastanede yattim ve artik doğuma kadar evde istirahat modundayim genelde yatıyorum..sizlerde dikkat edin ihmal etmeyin olur mu
Orası kesin tabiTürk standartlarına göre bizim bebeler gayet sallanmayı severler gibime geliyor:)))Ben de aynı şekilde yapacagım,ilk beş altı ay odamızda birlikte uyusunlar,daha sonra ayrı beşiklerde kendi odalarında yatarlar inşallah.
Aynen öyle.Önce denemek lazım.Her bebeğin huyu kesinlikle aynı olmuyor.Orası kesin tabi
Yine de serbest uyutmaya alıştırırız inşallah, sallama işine hiç bulaşmak istemiyorum açıkçası.. bakalım bebeklerin yapısına göre de değişebilecek bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?