2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bugün kontrolum vardı geçen haftadan sonra bebekler hiç kilo almamış çok moralim bozuldu :/

Bugün kontrolum vardı geçen haftadan sonra bebekler hiç kilo almamış çok moralim bozuldu :/

Moral.bozma guzleim bize.bi faydası yok
Bizim oğlanlardan biri ac gozlu cikti. Sipa kardeşinin yerinede buyumus. Insallah gececek. Besleneye dikkat edelim duzleir insallah.

İnşallah düzelir canım üzüldüm gerçekten umarım bu hafta biraz kilo alırlar

Anlıyorum seni cok iyi hemde. Aklimda hep acabalr var. Ama güveniyorum bebeklerime toparlatacklar. Hafya.olarak benden daha ilerdesin bu senin avantaj. Bil bol duave dinlenme gececk insallah

suan resmen aglıyorum ne uyku kaldı ne rahatlık...... çatı agrım ayrı göbegımı tasıyamıyorum devasa birşey oldu eşimde yok tükendim artık enerrjımın gucumun bittiğini hissediyorum
Ah canım, kolay mı hiç tabii ki çok zor, hormonlar zaten değişik ne kadar güçlüysen bu günlere gelmişsin demek, ağla rahatlarsın çok az kalmış sık dişini, o kadar kıymetli o kadar kutsal ki bu zorluklar, bende bazen erken olmasina rağmen nefesim daralıyor çabucak yoruluyorum durduk yerde ağlıyorum sonra diyorum ki binlerce şükür rabbime bebeklerim sağlıklı olsun razıyım sende böylesin eminim, korusun sizi rabbim.

Anlıyorum seni cok iyi hemde. Aklimda hep acabalr var. Ama güveniyorum bebeklerime toparlatacklar. Hafya.olarak benden daha ilerdesin bu senin avantaj. Bil bol duave dinlenme gececk insallah
İnşallah canım bol bol dua ediyorum herşey Allahtan rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı yazılar yazsın

Allah yardimcin ilsun guzelim. Bak guzel 35.oldun. az kaldi senden de iyi.haberler almamiza. Az daha.sabir. o minnaklari kucagina alinca unutacaksin herseyi

canım benımde oyle olmustu ama bıdakı haftasına fazlasıyla aldılar sıkma canını

kızlar tesekkür ederim bugun hastaneye geldım herseylerı cok normal sıvıları plesentaları kıloları.... yalnız ben 34+2 bılıyordum 33+4 müş meğerse. zaten gec döllenme vardı bıde ultrason aletı yanlıs olcmus butun hamılelerın haftasını. ona sınır oldum. dogum yaklastı dedıkce 1 hafta gerıye gittk. tarıhler karısmıs. suan 33+4 haftalıgız ve kıloları 2173 ve 2155 ilk hedefımıze ulastık. sımdı 37+0 hedef

Bende aynıyım ya 34 haftalık diye gittim 33 oldu 35 te son konturol olacak 36 içinde gün verecek 1 haftam yalan oldu.

Benim sağ kasığım belime ve rahim ağzına vuruyor sancı şeklinde normalmi
Hareket etme zamanında oldukları için olabilirmi 19 haftalik olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…