- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.341
Moralini bozma. Bazen ölcumlerde hata olabiliyor. Kac haftalik oldun canim sen.Bugün kontrolum vardı geçen haftadan sonra bebekler hiç kilo almamış çok moralim bozuldu :/
Bugün kontrolum vardı geçen haftadan sonra bebekler hiç kilo almamış çok moralim bozuldu :/
Allah sana bagışlasın çok şükür dogdular bundan sonrası daha güzel olacak işallah.kızlarım doğdu kuvezdeler dua edin kızlar
İnşallah ölçümlerde hata vardır canım 33.haftanın içindeyim artıkkMoralini bozma. Bazen ölcumlerde hata olabiliyor. Kac haftalik oldun canim sen.
İnşallah düzelir canım üzüldüm gerçekten umarım bu hafta biraz kilo alırlarMoral.bozma guzleim bize.bi faydası yok
Bizim oğlanlardan biri ac gozlu cikti. Sipa kardeşinin yerinede buyumus. Insallah gececek. Besleneye dikkat edelim duzleir insallah.
İnşallah düzelir canım üzüldüm gerçekten umarım bu hafta biraz kilo alırlar
Ah canım, kolay mı hiç tabii ki çok zor, hormonlar zaten değişik ne kadar güçlüysen bu günlere gelmişsin demek, ağla rahatlarsın çok az kalmış sık dişini, o kadar kıymetli o kadar kutsal ki bu zorluklar, bende bazen erken olmasina rağmen nefesim daralıyor çabucak yoruluyorum durduk yerde ağlıyorum sonra diyorum ki binlerce şükür rabbime bebeklerim sağlıklı olsun razıyım sende böylesin eminim, korusun sizi rabbim.suan resmen aglıyorumne uyku kaldı ne rahatlık...... çatı agrım ayrı göbegımı tasıyamıyorum devasa birşey oldu eşimde yok tükendim artık enerrjımın gucumun bittiğini hissediyorum
Gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah, dualarımız sizinlekızlarım doğdu kuvezdeler dua edin kızlar
İnşallah canım bol bol dua ediyorum herşey Allahtan rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı yazılar yazsınAnlıyorum seni cok iyi hemde. Aklimda hep acabalr var. Ama güveniyorum bebeklerime toparlatacklar. Hafya.olarak benden daha ilerdesin bu senin avantaj. Bil bol duave dinlenme gececk insallah
Canım gerçekten zor bu dönemde eş en büyük destek,ama olsun şükür sonlara yaklaşıyoruz artık çok az daha sabır göstermrmiz gerekiyor sonra eminim bunların hepsini unutacağız,arada gidip bebişlerin eşyalarını sev ben moralim bozulunca öyle yapıyorum
Allah yardimcin ilsun guzelim. Bak guzel 35.oldun. az kaldi senden de iyi.haberler almamiza. Az daha.sabir. o minnaklari kucagina alinca unutacaksin herseyi
Bugün kontrolum vardı geçen haftadan sonra bebekler hiç kilo almamış çok moralim bozuldu :/
Ah canım, kolay mı hiç tabii ki çok zor, hormonlar zaten değişik ne kadar güçlüysen bu günlere gelmişsin demek, ağla rahatlarsın çok az kalmış sık dişini, o kadar kıymetli o kadar kutsal ki bu zorluklar, bende bazen erken olmasina rağmen nefesim daralıyor çabucak yoruluyorum durduk yerde ağlıyorum sonra diyorum ki binlerce şükür rabbime bebeklerim sağlıklı olsun razıyım sende böylesin eminim, korusun sizi rabbim.
Canım ben almadım direk 1 numara aldım eğer ki erken doğar yada küçük olurlarsa ihtiyaç halinde alırım diye düşündüm alıpta kullanamamaktansaKizlar 0 numara yani prematire bebek bezi aldiniz mi sizce gerek var mi?
Kaç kilo olmuşlar ki cnmİnşallah ölçümlerde hata vardır canım 33.haftanın içindeyim artıkk
Bende aynıyım ya 34 haftalık diye gittim 33 oldu 35 te son konturol olacak 36 içinde gün verecek 1 haftam yalan oldu.canım benımde oyle olmustu ama bıdakı haftasına fazlasıyla aldılar sıkma canını
kızlar tesekkür ederim bugun hastaneye geldım herseylerı cok normal sıvıları plesentaları kıloları.... yalnız ben 34+2 bılıyordum 33+4 müş meğerse. zaten gec döllenme vardı bıde ultrason aletı yanlıs olcmus butun hamılelerın haftasını. ona sınır oldum. dogum yaklastı dedıkce 1 hafta gerıye gittk. tarıhler karısmıs. suan 33+4 haftalıgız ve kıloları 2173 ve 2155 ilk hedefımıze ulastık. sımdı 37+0 hedef
cennet35 canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtları güzel olsun. Bizlere de 37 lere ulaşabilmeyi nasip eylesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?