2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

kızlarım doğdu kuvezdeler dua edin kızlar
Rabbim yardımcıları olsun, en kısa zamanda kavusun inşallah. Tedbir amaçlı mi konuyor kuveze? İnşallah bir sıkıntı yoktur. Tüm grup senin doğumunu heycanla, sevinçle bekledi. Rabbim tüm güzel insanların dualarını kabul etsin bu bereketli günde. Sağlıkla çabucak kavusun inşallah.

Kızlar vücudum dökülüyor iki gündür boğazım şiş öksürükten sol tarafım ağrıyor artık gece kan ter içinde uyanıyorum. En azından öksürüğü geçirecek bir önerisi olan varmı.yavrucaklara birşey olmasından korkuyorum.belimde ağrıyor.acile gitmem gerekirmi sizce

Canim bo haftadir okrusuk var bende. Corva ve ihlamur iciyorum. Doktora hastayim dedim guldu gecti. Icin rahat etsin istiyorsan git tabiki ama.buyuk ihtimllle ilac vermezler. Yat dinlen bol bol

Önemli olan atesinin fazla yükselmemesi canim.. buna dikkat et.. öksürük hapsurma gibi seyler zararli degil endiselenme canim.. hatta hasta olunca bebeklerin direcinde artio anne karninda.. tabi hastalik ii bisey diyemicem ama :) oluncada kötü bisey degil :) tavuk veya tarhana corbasi.. bol kiwi ve portakal mandalin..
ama baktin hic iyi deilsin... doktoruna gitmende fayda var.. sen anlarsin zten..

Canim bo haftadir okrusuk var bende. Corva ve ihlamur iciyorum. Doktora hastayim dedim guldu gecti. Icin rahat etsin istiyorsan git tabiki ama.buyuk ihtimllle ilac vermezler. Yat dinlen bol bol
Ihlamurda içtim hiç fayda etmedi.pekmez içtim boğazım tahriş olmuş iyice o bile yakıyor. Bakalım dayanamazsan öyle gidecegim

Allahtan ateşim yok canım onun için gitmiyorum hastaneye. Dua edin biran önce toparlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…