- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Bir baskana ihtiyacimiz varBencede süper olur :)
Bide folic asiti değiştirdi dr bu daha kapsamlı bunu iç dedi ilacın adı regenesis max
Evet cnm haftada 2 kez dedi dr da zaten ben balık süt tüketemiyorum başka şeylerden takviye yapıcam artık
Canım benim ilk oğlumda da vardı kist hamileyken dr o kist bebeği besler gibi birşey demişti oğlum büyüdükçede kayboldu zaten korkulacak birşey değil neden kendini üzüyorsun
vaktı olan bırısı olsun baskan arkadaslar ben calsıyorum o yuzden pek ılgılenemem o yuzden talıp olmuyorumBir baskana ihtiyacimiz var
Bende daha bebisi gormedigim icin bir sey diyemiyorum. Bir gonullu cikar muhakkakvaktı olan bırısı olsun baskan arkadaslar ben calsıyorum o yuzden pek ılgılenemem o yuzden talıp olmuyorum
gönlünü ferah tut sağlıkla gelişsin kuzun inşallahSıkı takip edeceğiz dedi. İki günde bir gideceğim doktora. Kendi kendine kaybolabilir de, büyüyecek mi küçülecek mi bakacağız. Duruma göre kontrolü haftada bire çıkarabiliriz ilerleyen zamanda. Şimdilik çok dikkat edeceğiz, eğer ağrının şiddeti dayanılamayacak noktaya gelirse, ateş ve kusma ya da kanama olursa hemen gel kontrole çünkü küçük de olsa patlama ihtimali var dedi.
Bir de moralini çok yüksek tut dedi...
gozun aydın cnm sevındım senın adınadr haber geldi artık kan verme 21 nisanda dr git dedi kontrol için dedi
çok şükür artık kendime burda dr bulmam gerekecek
olsun cnm bıldıgım kadar ıle daha kımse bebıs gormedı sadece kese gorenler varBende daha bebisi gormedigim icin bir sey diyemiyorum. Bir gonullu cikar muhakkak
allah razı olsun arkadaşım seninde ikinci evladın sanırımgozun aydın cnm sevındım senın adına
sen dönem annesi olarak doğum tarihin 1 aralıkta olarak sana yakışır canımBir baskana ihtiyacimiz var
Canm aynıyız benmde öle oldu biliyomusun bir hafta önceden pembemsi iki danla kanamam oldu Daha adete 6 gün var beklyrm bakalm bende iştah artması var ama mide bulantsı yık o grç olmuyor muKasiklarim kıpır kıpırdı. Minik minik kramplar giriyordu. Kokulara inanılmaz hassasiyetim başladı. Mide bulantimm yok ama iştahım çok arttı. Bide yerleşme kanamam oldu regl zannettim ama değilmiş. Daha regl olmadan gittim kan testi yaptırdım 12.30 cıktı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım 265 cıktı sonra da bebisi gördük 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyacakmışız inşallah :)
kızlar ben de bu ara bas agrısı basladı ve asırı uyku halım var gece boyunca uyuyp uyanıyorum kafam hıc kalkmıyor sureklı uykum var ılk defa dun aksam karnım acıkarak uyandım kı yatarken gayet guzel yemıstım bır uyandım karnım acıkmıs
sagol cnm evet benım de 2 olucak kısmet olursa benım de ılkı sezeryan ama ıns ıkıncı normal olur dıyorum dogum yapalı 4 seneyı gectı eger bu da sezeryan olursa sanırım kasım ortası veya sonuna dogru olur benım deallah razı olsun arkadaşım seninde ikinci evladın sanırım
berim ikinci allah sağlıkla kucağımızda göstersin inşallah kuzuları
bende kasım sonu doğum yapabilirim çünkü ilki sezeryan benim
Kuzum tesekkur ederim boyle dusundugun icin❤sen dönem annesi olarak doğum tarihin 1 aralıkta olarak sana yakışır canım
senin ilki sezeryan mı normal mi
inşallah kalp atışını duyacaksın allahın izniyle
Kuzum tesekkur ederim boyle dusundugun icin❤
Benim ilk bebegim ya da bebeklerim olacak. 2 tane transfer edildi.
1,5 sene once dusuk yaptim. O yuzden biraz temkinli olmak istiyorum. Kalp atisini duyama kadar icim rahat etmeyecek. Insallah duyariz hepimiz.
Insallah 2. de olur canim. Allah baska acı gostermesin.aaa ben senin ikinci kuzun sanıyordum allah sağlıkla kucağına göstersin arkadaşım
seni çok iyi anlıyorum geçen sene mart ayında bende kayıp yaşadım allah bu sene mart ayında yeniden nasip etti şükürler olsun
sagol cnm evet benım de 2 olucak kısmet olursa benım de ılkı sezeryan ama ıns ıkıncı normal olur dıyorum dogum yapalı 4 seneyı gectı eger bu da sezeryan olursa sanırım kasım ortası veya sonuna dogru olur benım de
inşallah arkadaşım sağlıklaInsallah 2. de olur canim. Allah baska acı gostermesin.
Ben muhtemelen Kasim sonu gibi dogum yaparim gibi geliyor. Hayirlisi tabi.
Ayy benim de çok kolay uykum geliyor ama yeme konusunda azıcık fazla yesem hazımsızlık yaşıyorum çok rahatsızlık yapıyor. Gerçi daha bulantım yok.
Bir de şunu farkettim; 1 haftadır düzenli olarak gece tuvalet için uyanıyorum, normalde sabaha kadar uyanmam kolay kolay.
Başka da bir belirti yok şimdilik. Geçen hafta kasık ağrılarım çoktu, bugün yok gibi.
dedım gıbı sezeryan olursa benım de kasım ortası veya sonuna dogru olur rabbımden bırsye olmaz sasezeryan sonrası normal doğum yaptıran az dr oluyor onu bulman gerek
ben kendi adıma sezeryan düşünürüm yeniden 1 aralık gibi alınır eğer kalp atışı duyarda sağlıkla gelirsek o zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?