How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O zaman bir gönullü lazim :KK66:
Canim eger vaktin varsa sen olabilirsin.senin icinde uygunsa tabi.

Herkese merhaba :)

Yıllardır ne zaman kafam bir şeye takılsa açar buralara bakarım. Ve 3 gündür bu başlığı okuyorum.. Sanırım artık üye olma zamanım geldi dedim ve ilk mesajımı yazıyorum :)

Ben 1,5 yıllık evliyim ve 8-9 aydır çocuk istiyoruz. Rabbim bu ay bize bu heyecanı nasip etti, inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.
17-18 Mart haftasonu hep çocuklu arkadaşlarımızla vakit geçirdik. Orada koşuşturan anneleri gördüm ve pazar akşamı eve geldiğimde kendimi o kadar regl olacak gibi hissediyordum ki bu sefer de olmadı dedim. O karın ağrısı, o gerginlik, eşime sataşmalar.. Bir de ben gerçekten çok kilolu bir bayanım, obez sınıfına giriyorum. Kendi kendime dedim, sanki bebeğin olsa bakabilecek misin, o anneler gibi peşinden koşabilecek misin bu vücutla.. Çok ağladım o gece. Eşim beni sakinleştirmeye çalıştı, destek oldu. Sabah alarm ertelemeye doyamayan ben normalden 2 saat önce uyanıp giyindim ve yürüyüşe çıktım. Birkaç gün sonra sabah yürüyüşünden ziyade akşam yürüyüşünün bana fayda ettiğini bildiğimden rutinimi haftada en az 3 sefer olacak şekilde akşama çektim. Un, şeker ve paketli gıdayı keserek haftada 1 kerelik izin bıraktım kendime. Zaten Karatay'ın kitabını okumuştum, elimden geldiğince onu uygulamaya çalıştım ve şimdiden 2,5 kilo gitti bile. 1 hafta sonra reglimin 3 gün gecikmesiyle heyecandan uyuyamaz hale geldim ve cumartesi test yaptım.. O sonucu görünce çok mutlu olacağımı biliyordum ama bu kadar aklımın duracağını kestiremezdim. İki deneyimli arkadaşıma danıştım ve birkaç gün bekleyip doktora gitmemi söylediler, bende 1 hafta sonra doktora göründüm.

Tarih ve değerlerimi de buraya not edeyim belki birine referans olur:

sat: 21 Şubat
bat: 21 Mart

24 mart hcg: 23
29 mart hcg: 75
31 mart hcg: 420

Son adet tarihimle kan değerlerim arasında çok uyum yok gibi ama ben geç döllenmeden şüpheleniyorum, ne dersiniz? Cumartesi doktor kontrolüm var, soracağım zaten. 29 Mart'ta gittiğimde ultrasonda ufak bir nokta gördü, muhtemelen kese bu olacak ama erken gelmişsin dedi. Umarım bu hafta güzel haberlerle döneriz.
Biraz uzun yazdım ama yıllardır başka başka dertlerle burayı ziyaret etmiş biri olarak belki benim gibi birine bir faydam olur. Eğer bu satırları arada bir umut kırıntısı bulmak için hızlı hızlı okuyanlar varsa bilsinler ki her şeyin bir zamanı var ve dualarını eksik etmeyip gönüllerini ferah tutsunlar.

Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarım sizlerle :)
canim evet herseyin bir vakti var.Rabbim saglicakla kavustursun yavruna annesi.

ıns canım eger cuma gıdersem keseyı gordukten sonra 10 gun gecmıs olucak ama haftaya carsamba gıdersem 15 gun gecmıs olucak heralde mınıgımı artık gorururm ve ıns kalp atıslarınıda
Duyarsın canım ❤️❤️ O günleri sabırsızlıkla bekliyorum kalp atışını duyuncada cinsiyet olayı zor bekleniyor sonrası çok çabuk geçiyor zaten komşumuzun bebeği oldu ona birşeyler alayım dedim bebek reyonuna bi gittim aman allahım ne güzel şeyler var öyle :) bayıldım. Cinsiyeti öğrenince alırım artık dayanamam :)

allah razı olsun arkadaşım seninde ikinci evladın sanırım
berim ikinci allah sağlıkla kucağımızda göstersin inşallah kuzuları

bende kasım sonu doğum yapabilirim çünkü ilki sezeryan benim
Benimde ilki sezeryan büyük ihtimalle kasım 25 ten sonra alır dr :)

inşallah arkadaşım sağlıkla
ben ailelere haber vermedim kalp atışını bekliyorum oğlanada söylemedik
Benim ailem biliyor. Ayni sehirde degiliz. Transfer sonrasi gelip yaninda kaldilar. Bir de kayinvalidem biliyor. Bizde baskalarina soyleme taraftari degiliz. Insallah gonul rahatligi ile herkese soyleriz bu guzel haberi.

Hadi gozun aydin. Benim ilk kontrolumu tup bebek doktorum yapacak. Sonrasi icin yeni bir doktora ihtiyacim olacak benimde.
aynı şehirde değilim ben tüp bebek drumla ondan burda bakacağım
inşallah kalp atışı duyarızda sağlıkla ve sevinçle güzel haber veririz herkese

Kızlar şimdi doktordan geldik.Kesem o doktorda on gün önce 5.80 m di şimdi 17 mm olmuş.Tahmini beş haftalık dedi ve bebişi gördük arpa tanesi kadarmış 2 m dedi kalp atışını beklemiyorduk ama onu da duyduk sadce yavaş atıyor o da çok küçük olduğu içindir iki hafta sonra kontrole gel dedi çok mutlu oldum ya çok şükür.Dİğer doktor kesenin şekli bozukmuş dedi sordum özellikle Yok gayet düzgün sesi.Her doktor farklı bir şey söylüyor olumsuz bir şey duyunca moralinizi bozmayın başka bir doktora gitmek en mantıklısı.

Kızlar şimdi doktordan geldik.Kesem o doktorda on gün önce 5.80 m di şimdi 17 mm olmuş.Tahmini beş haftalık dedi ve bebişi gördük arpa tanesi kadarmış 2 m dedi kalp atışını beklemiyorduk ama onu da duyduk sadce yavaş atıyor o da çok küçük olduğu içindir iki hafta sonra kontrole gel dedi çok mutlu oldum ya çok şükür.Dİğer doktor kesenin şekli bozukmuş dedi sordum özellikle Yok gayet düzgün sesi.Her doktor farklı bir şey söylüyor olumsuz bir şey duyunca moralinizi bozmayın başka bir doktora gitmek en mantıklısı.
maşallah maşallah arkadaşım allah tamamına erdirsin kaç haftalıksınız

Ayy maşallah canım, okurken çok duygulandım. Tebrik ederim ne güzel kalbini de duymuşsunuz bebişin :KK36:

Ne guzel masallah:nazar: Darisi hepimize:dua:

Back