2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O beklemek ağlamak nasıl bur duygu çok iyi bilirim 2 yıl göremedim O çift çizgiyi.
O 2 çizgi o kadar mutlu ediyor ki insanı helede istiyorsan Allah im sağlıklı sıhhatli bir sekilde kucagina
Almayı sonra hemen zayiflamayi fit bir anne ve bebek olmayı nasip etsin arkadaşım

benım kınde yazıyor cnm ama senın kını bılmem kı ben basladım cevız yemeye hergun yıyorum artık balık ta yemeye baslıcam valla heyecan basıyor ıcımı ah bı cuma gelse de gıtsem dıye
Bana da doktorum balık ye ama haftada 2 den fazla yeme dedi.
Her seyın fazlasi zarar dikkat edelim.
Her gün bir bardak süt içelim

Kızlar bugün doktora gittim, yumurtalarımdan biri kiste dönüşmüş. Tam 6cm. Aşırı ağrım vardı, ondan oluyormuş galiba. Çok korkuttu beni... Hcg değerim kanda yükselişi iyi çok şükür, 217 çıktı, iki gün önce 70ti. Fakat bu kist yüzünden hastaneden eve gelen kadar ağladım. Bebeğime zarar vermez inşallah... 2yıla yakın tedavi gördüm, bekledim bebeğimin gelmesini. Şimdi de Rabbime emanet... İnşallah kendi kendine kaybolur gider bu kist. Dualarınızı bekliyorum...

Hos geldin aramiza Bebegini saglikla kucagina almani dilerim.

Canim insallah kendi kaybolur. Doktorun ne dedi peki?

Canim insallah kendi kaybolur. Doktorun ne dedi peki?
Sıkı takip edeceğiz dedi. İki günde bir gideceğim doktora. Kendi kendine kaybolabilir de, büyüyecek mi küçülecek mi bakacağız. Duruma göre kontrolü haftada bire çıkarabiliriz ilerleyen zamanda. Şimdilik çok dikkat edeceğiz, eğer ağrının şiddeti dayanılamayacak noktaya gelirse, ateş ve kusma ya da kanama olursa hemen gel kontrole çünkü küçük de olsa patlama ihtimali var dedi.

Bir de moralini çok yüksek tut dedi...

bazı kıstler dogumda kayboluyormus cnm

benım kınde yazıyor cnm ama senın kını bılmem kı ben basladım cevız yemeye hergun yıyorum artık balık ta yemeye baslıcam valla heyecan basıyor ıcımı ah bı cuma gelse de gıtsem dıye
Baktım şimdi 4W4d - 4 mm yazıyor bende başladım ceviz yemeye canım :)

Moral cok onemli tabi canim. Hep olumlu dusunmeye calis. Insallah en kolay sekilde atlatirsin bu durumu.

rabbım gonlune gore versın cnm saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın dedın gıbı herseyın vaktı var vakıt gelmeden hıc bırsey olmuyor

Hos geldin aramiza Bebegini saglikla kucagina almani dilerim.

Herkese çok teşekkür ederim. Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin

Kizlar liste oluştursak nasil olur. Ne dersiniz

Bencede süper olur :)

Bide folic asiti değiştirdi dr bu daha kapsamlı bunu iç dedi ilacın adı regenesis max

Bana da doktorum balık ye ama haftada 2 den fazla yeme dedi.
Her seyın fazlasi zarar dikkat edelim.
Her gün bir bardak süt içelim
Evet cnm haftada 2 kez dedi dr da zaten ben balık süt tüketemiyorum başka şeylerden takviye yapıcam artık

Canım benim ilk oğlumda da vardı kist hamileyken dr o kist bebeği besler gibi birşey demişti oğlum büyüdükçede kayboldu zaten korkulacak birşey değil neden kendini üzüyorsun

Cok sevndm darısı bana inş canm ne belirtin vardı senin :)

Kasiklarim kıpır kıpırdı. Minik minik kramplar giriyordu. Kokulara inanılmaz hassasiyetim başladı. Mide bulantimm yok ama iştahım çok arttı. Bide yerleşme kanamam oldu regl zannettim ama değilmiş. Daha regl olmadan gittim kan testi yaptırdım 12.30 cıktı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım 265 cıktı sonra da bebisi gördük 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyacakmışız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…