2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kahverengi lekelenmeler bebek yerleşirken de oluyor. Moralini bozma ayaklarını uzat dinlen bol bol. Bir de suyu az içiyorsan biraz arttır.

Ilk olacak Allah nasip ederse canim. Insallah duyarim. Degerim dusuk basladi ama sonradan yukselmis. 10. gün 61 13. gün 170 di 17. gün yani cuma gunu 912 olmuştu. Allah herkese nasip etsin insallah.

A anneveoglusu değerim dün 170 çıktı ondan önce 69. Ama benim hep böyle oluyor yüzden tahmin edebiliyorum. Tabi rabbimden Ümit kesilmez ama ne yapıyım bilmiyorum. 4.bu. 2 yıl oldu.Çok umutluydum bu sefer progestrn aspirin falan başlamıştı doktor. Yarın bakcaz Allah herkesin yardımcısı olsun zor bi süreç

canım senın son adet tarıhı neydı sanırım senınle bırlıkteyız bızı de onumuzde kı hafta carsamba ıcın cagırdılar ama ben dayanamayıp cuma gıtmeyı dusunuyorum ıns duyarım
Canim sat 24 Şubat benim. Senin 1 hafta büyük sanirim. 6+2 de gitmiş olacagim doktora.

Ilk olacak Allah nasip ederse canim. Insallah duyarim. Degerim dusuk basladi ama sonradan yukselmis. 10. gün 61 13. gün 170 di 17. gün yani cuma gunu 912 olmuştu. Allah herkese nasip etsin insallah.
İnşallah cnm.Benimkine benziyo degerler banada nasip olurmu bilmiyorum evlat kokusu. Çok duygusalım bugün

69 dan 170 iyi ama arkadaşım o zaman sen benim yerimde olsan karaları bağlarsın o zaman 58-112-250 oldu
inşallah yarın yini iki katı yükselme görürsün canım

benimde 11. gün 58 13. gün 112 15. gün 250 oldu bakalım nasip zaman ne gösterecek
allah hayırlısını nasip etsin cümlemiz için

İnşallah cnm.Benimkine benziyo degerler banada nasip olurmu bilmiyorum evlat kokusu. Çok duygusalım bugün
Canim degerin iyi artmis karamsar olma bence. Yarinda iyi haberlerini alacagiz insallah. Içini ferah tut sen.

Haklisin dogru. Acaba birimize devretse nasıl olur.
@efenin_annesi_ canim senin için sorun olmazsa gönüllü birine devretsen olur mu ?

olur tabi seve seve ama nasıl devrediliyor bilmiyorum ki :))
bunu ancak MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yapabilir canim.

Rüyamda bebeğinin hareketlerini hissediyordum kendi kendime de şaşırıyorum ne kadar erken hissettim diye
cok guzel bi ruya canim.ne guzel.keske bende gorebilsem.ozlemisim karnimdaki o hissi.onu hissetmekte ayri mutluluk degilmi

Herkese merhaba :)

Yıllardır ne zaman kafam bir şeye takılsa açar buralara bakarım. Ve 3 gündür bu başlığı okuyorum.. Sanırım artık üye olma zamanım geldi dedim ve ilk mesajımı yazıyorum :)

Ben 1,5 yıllık evliyim ve 8-9 aydır çocuk istiyoruz. Rabbim bu ay bize bu heyecanı nasip etti, inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.
17-18 Mart haftasonu hep çocuklu arkadaşlarımızla vakit geçirdik. Orada koşuşturan anneleri gördüm ve pazar akşamı eve geldiğimde kendimi o kadar regl olacak gibi hissediyordum ki bu sefer de olmadı dedim. O karın ağrısı, o gerginlik, eşime sataşmalar.. Bir de ben gerçekten çok kilolu bir bayanım, obez sınıfına giriyorum. Kendi kendime dedim, sanki bebeğin olsa bakabilecek misin, o anneler gibi peşinden koşabilecek misin bu vücutla.. Çok ağladım o gece. Eşim beni sakinleştirmeye çalıştı, destek oldu. Sabah alarm ertelemeye doyamayan ben normalden 2 saat önce uyanıp giyindim ve yürüyüşe çıktım. Birkaç gün sonra sabah yürüyüşünden ziyade akşam yürüyüşünün bana fayda ettiğini bildiğimden rutinimi haftada en az 3 sefer olacak şekilde akşama çektim. Un, şeker ve paketli gıdayı keserek haftada 1 kerelik izin bıraktım kendime. Zaten Karatay'ın kitabını okumuştum, elimden geldiğince onu uygulamaya çalıştım ve şimdiden 2,5 kilo gitti bile. 1 hafta sonra reglimin 3 gün gecikmesiyle heyecandan uyuyamaz hale geldim ve cumartesi test yaptım.. O sonucu görünce çok mutlu olacağımı biliyordum ama bu kadar aklımın duracağını kestiremezdim. İki deneyimli arkadaşıma danıştım ve birkaç gün bekleyip doktora gitmemi söylediler, bende 1 hafta sonra doktora göründüm.

Tarih ve değerlerimi de buraya not edeyim belki birine referans olur:

sat: 21 Şubat
bat: 21 Mart

24 mart hcg: 23
29 mart hcg: 75
31 mart hcg: 420

Son adet tarihimle kan değerlerim arasında çok uyum yok gibi ama ben geç döllenmeden şüpheleniyorum, ne dersiniz? Cumartesi doktor kontrolüm var, soracağım zaten. 29 Mart'ta gittiğimde ultrasonda ufak bir nokta gördü, muhtemelen kese bu olacak ama erken gelmişsin dedi. Umarım bu hafta güzel haberlerle döneriz.
Biraz uzun yazdım ama yıllardır başka başka dertlerle burayı ziyaret etmiş biri olarak belki benim gibi birine bir faydam olur. Eğer bu satırları arada bir umut kırıntısı bulmak için hızlı hızlı okuyanlar varsa bilsinler ki her şeyin bir zamanı var ve dualarını eksik etmeyip gönüllerini ferah tutsunlar.

Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarım sizlerle :)

cok guzel bır duygu ya rabbım kalp atısını gormeyı de nasıp etsın cnm kac mm dı kesecık neler soledı doktorun kısmet olursa bende cuma gıdıcem bakalım bende kalp atısı gorebılecekmıyım

Mm söylemedi cnm ölçtü haftasıyla uyumlu dedi günde 3 -4 tane ceviz ye dedi çiğ ete dokunma çiğ et salam sosis yeme dedi haftada 2 kere iyi pişmiş ızgara da et balık ye dedi .. bu ultrason kağıdında yazarmı mm si

rabbım gonlune gore versın cnm saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın dedın gıbı herseyın vaktı var vakıt gelmeden hıc bırsey olmuyor

benım kınde yazıyor cnm ama senın kını bılmem kı ben basladım cevız yemeye hergun yıyorum artık balık ta yemeye baslıcam valla heyecan basıyor ıcımı ah bı cuma gelse de gıtsem dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…