- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Bilmiyorum ki canım ya kese kesin görünür ama kalp atışı için erken bence. Benide cuma kalp atışı için çağırdı. Erken geldi banada ama bilemedim.Canim sen keseyi gördün mü. Benim de dün 6. Haftaya giriş yapti beşinci hafta doldu ama doktor beni salıya çağırdı kese için. Kanda öğrendikten on gün sonra femisti salıya denk geliyor. Baktım da senden iki gün ileriyim acaba saki gittigimde kalp atisi duyma ihtimalim var mı ki diye düşündüm
Beni erken çağırmış o zaman bakalim duyabilcekmiyiz. Vardır bi bildiği herhalde ya6+1gozukuyor adet tarihine göre cnm keseyi gördümde 5+5ti doktor 2 hafta sonra gel dedi
Keskeee ya dimiAy ne güzel ya 5 5 de de duyulsa kalp atışı
Kesinlikle rahatlarızKeskeee ya dimi10. Haftaya kadar rahat değiliz walla. 3 ayı bi doldursakta rahatlasak
Oturarak çalışıyorum ondan oluyor sanırım sırt üstü uzanınca rahatlıyorum ofise yastık götürmek şart olduBenim ilk te hiç olmadi bunda çok kotu
İnşallaj canımGörürsün ins cnm herkezin bir olmuyormuş belki daha erken görürsün
Ne kadar güzel sizde erken yumurtlama olmuş sanırım :)Merhaba kızlar
Bizde bugün kesemizi gördük şükürler olsun...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı,hayırlı evlatlar
Bugün gebelik öncesinde kullandığım miyositol a veda ettim ve folicUs Plus folik aside geçtim
İki hafta sonra tekrar kontrole gidicez inşallah hamileliklerimizi sağlıkla ve sıhhatle tamamlar yavrularımıza kavuşuruz
Hayırlı olsun cnmMerhaba kızlar
Bizde bugün kesemizi gördük şükürler olsun...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı,hayırlı evlatlar
Bugün gebelik öncesinde kullandığım miyositol a veda ettim ve folicUs Plus folik aside geçtim
İki hafta sonra tekrar kontrole gidicez inşallah hamileliklerimizi sağlıkla ve sıhhatle tamamlar yavrularımıza kavuşuruz
Bende keseyi gormeye giderken belki kalp atışını duyarım dedim ama alesef sadece keseyi gördük sanirim çok sabirsisiz doktorlar nasıl diyorsa ole çıkıyor cunkubenim doktor tam bekledim gibi keremiz gözüktü dedi 2hafya sonra kalp atışları için gelirsin dedinBilmiyorum ki canım ya kese kesin görünür ama kalp atışı için erken bence. Benide cuma kalp atışı için çağırdı. Erken geldi banada ama bilemedim.duyamazsan sıkıntı yapma çok erken daha.
Bazı doktorlar keseyi gördük ten 10 gün sonra yatırıyor bazı si 2 hafta cnm heralde garanti olsun diye sen keseyi gördük de kaç mm diBeni erken çağırmış o zaman bakalim duyabilcekmiyiz. Vardır bi bildiği herhalde ya
Aynen doktorlar anliyo yani ona göre çağırıyorlar. Sen keseyi gormeye ne zaman gitmistin.Ay benden önceki bayanın bebeğinin kalp atışlarını dinledim nasıl güzel yaBende keseyi gormeye giderken belki kalp atışını duyarım dedim ama alesef sadece keseyi gördük sanirim çok sabirsisiz doktorlar nasıl diyorsa ole çıkıyor cunkubenim doktor tam bekledim gibi keremiz gözüktü dedi 2hafya sonra kalp atışları için gelirsin dedin
9 mm dedi. Rahmin ortasına yerleşmiş. Haftaya gelirsin kalp atışına bakarız dedi. Erken geldi banada duymazsam hiç takmam zaten. Şansımızı denicez bakalim.Bazı doktorlar keseyi gördük ten 10 gün sonra yatırıyor bazı si 2 hafta cnm heralde garanti olsun diye sen keseyi gördük de kaç mm di
Ayın 18 de ilk kan verdim yani adetine 1 gün kala 83 cikti ayın 21 de 466 cikti ayın 28 keseyi gördük cnm 8mm di kese işte 2 hafta sonra da gel kalo atışını duyarız dedi darısı bizlere cnmAynen doktorlar anliyo yani ona göre çağırıyorlar. Sen keseyi gormeye ne zaman gitmistin.Ay benden önceki bayanın bebeğinin kalp atışlarını dinledim nasıl güzel yainşallah bizde en kısa sürede duyarız.
Ben cuma bi gideyim duyulursa sende git canım. 2 hafta zor dayanır insan. Sabırsız anneyiz biz :) saglikla olsun bebislerimiz.Ayın 18 de ilk kan verdim yani adetine 1 gün kala 83 cikti ayın 21 de 466 cikti ayın 28 keseyi gördük cnm 8mm di kese işte 2 hafta sonra da gel kalo atışını duyarız dedi darısı bizlere cnm
Ya bildiğim kadarı ile kese günde 1 veya 1 .5 kar büyüyormuş kese 23 mm olduğunda kalp atışları duruluyormuş eğer 1 kat büyürse tam benim kontrol gününde 23 mm olucak doktorlar hesaplıyor olması gereken tarihi cnm belki benim kide cuma gözükür ama sanirim doktor garanti olsun diye çarşambaya verdi birde bütün randevularım çarşamba olduğu için belki onu da o yüzden çarşambaya verdi9 mm dedi. Rahmin ortasına yerleşmiş. Haftaya gelirsin kalp atışına bakarız dedi. Erken geldi banada duymazsam hiç takmam zaten. Şansımızı denicez bakalim.
Senin adet tarihin neydi cnm valla ben pek düşünemeye calisiyorum gün sanıyorum sen bir git olmazsa bende giderim cnmBen cuma bi gideyim duyulursa sende git canım. 2 hafta zor dayanır insan. Sabırsız anneyiz biz :) saglikla olsun bebislerimiz.
Ya belkide musaitlik durumuna göre vermiş olabilir. Veyada garanti olsun diye dediğin gibi . Aman duyalım da. Beklemek gerekirse bekliycez zaten erken öğrendik bekliyoruz kaç haftadır . Sağlıklı olmaları önemli olan.Ya bildiğim kadarı ile kese günde 1 veya 1 .5 kar büyüyormuş kese 23 mm olduğunda kalp atışları duruluyormuş eğer 1 kat büyürse tam benim kontrol gününde 23 mm olucak doktorlar hesaplıyor olması gereken tarihi cnm belki benim kide cuma gözükür ama sanirim doktor garanti olsun diye çarşambaya verdi birde bütün randevularım çarşamba olduğu için belki onu da o yüzden çarşambaya verdi
Sat 25 Şubat, bat 21 Mart. Aynen bende saymıyorum artık keseyi gördüm biraz rahatladım.Senin adet tarihin neydi cnm valla ben pek düşünemeye calisiyorum gün sanıyorum sen bir git olmazsa bende giderim cnm
Annemler hep dersi adet 15 gün geçecek ondan sonra bebek olup olmadi anlaşılır olr ader 1 gün geçince anlaşılmaz derdi bunda da aynısını dedi gerçekten de 15 20 güne bebek gozukuyorYa belkide musaitlik durumuna göre vermiş olabilir. Veyada garanti olsun diye dediğin gibi . Aman duyalım da. Beklemek gerekirse bekliycez zaten erken öğrendik bekliyoruz kaç haftadır . Sağlıklı olmaları önemli olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?