2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnşallah bebeğine sağlıcakla kavuşursun canım

Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin hepimizin kucakladı dolsun

Hamis adaylarina bakiyordum totem yapiyordum kendimce bu ay hamile kalacaklar listesi. Adin aklimda kalmis :) hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallahh
demek bende vardim bu totemdecok sevindim.amin canim insallah hepimiz hayirli saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.

Bakarim birazdan topige.orada en cok benimle batlari ayni olanlari takip ediyordum ogrenen olmusmu.nasil belirtileri var.kendimi mukayese ede ede psikolojim bozulmustu.bu arada cok acim ama canim bisey yemek istemiyor midem dolu gibi sendede boyle seyler varmi digum tarihlerimiz ayniymis(yine mukayeseye basladim)

Evet cnm haftaya perçembe gidicem sonraki haftada kalp atışı duyulur sanırım oğlumla gitmeyi düşünüyorum oda dinlesin :))
ben beta dan bır hafta sonra keseyı gordum cnm ondan sonra 2 hafta sonra ya verdı doktor randevu nısan 11 o zaman kalp atıslarını da goruruz ben keyeı gormeye oglumla gıttım doktora dıyor hane benım kardesım nerde doktor resmı ona verdı kardesın kısa dogucak dedı

Sevinmiştir ne kadar güzel :) çok şükür rabbime

Aynen canim bende de oyle. Suan acim baya ama yiyesim de yok iki gun annemlerdeydim baya yedim sonra rahatsiz oldum eveyken 1 haftadir actim yiyemiyordum

Allahım sana da hayırlı bir evlat nasip etsin canım.birdaha kötü şeyler yaşatmasın.

Merhaba kızlar,
Teste gerek kalmadan adetim sabah erkenden merhaba dedi bana. Hayırlısını diledim Rabbim ' den hayırlısı böyleymiş demek ki
Allah hamiş olanlarınıza kucağında görmeyi nasip etsin, olmayanlara da hayırlısı ile tez vakitte bebek nasip etsin
Ben bir süre ara vericem. Şuan beynim bunun daha mantıklı olacağını söylüyor. Hayırlı zamanda nasip eder inşallah Rabbim

amin insallah canim.uzulme insallah gonlunden tam olarak ne zaman geciyorsa o zaman olsun tam hazir hissettiginde bekletmeden versin Rabbim.

rabbım sana hayırlı vakıtte nasıp etsın cnm

sevınmezmı herkeze fotografı gosterıyor bu benım kardesım dıye darısı sızın basınıza
Siz soylemissiniz hemen ne guzel.bu ucuncu bebegim insallah nasip olursa buyuk kkizim 9 yasinda surekli yalvariyor bi kardesim olsun diye cunku diger kardesinin bebekligini bilmiyor aralari dort yas.bebeklere cok ozeniyor.ama simdilik soylemeyelim diye karar aldik uc ay dolana kadar.cunku basimdan iki dusuk gecti.Allah korusun bisey olsa umitlendirmek uzmek istemiyorum.hem biraz daha ilerlerse ne zman dogacak dogsun artik diye basimi yemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…