- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
İnşallah bebeğine sağlıcakla kavuşursun canımMrb arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz. 3 defa kimyasal geçirdim. En sonuncu 6 ay önce oldu ondan sonra olmamıştı artık tedavi için başvurma kararı aldım. İlk mesajlardan itibaren grubu takip ediyorum bende yazcam bigün diye hevesleniydm. Yalnız adetime 1 hafta kala lekelenme şeklinde kanama başlyınca umudu kestim. Daha öncede böyle oluyodu adet günü kanama başlıyordu. Bugün sabah yaptığım gebelik testinde belli belirsiz bi çizgi olunca kan verdim.11 çıktı. Hem mutlu oldum Hem çok stresliyim. Çok takip ettim burayı çok dua ettim. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.duanıza çok ihtiyacım var.
Hayırlı olsun canım benim ki gibi olursa önümüzdeki hafta keseyi gorursun56 dı 405 olmuş içim rahatladı valla
Hayırlı olsun cnm sende önümüzde ki hafta keseyi görürsün ins56 dı 405 olmuş içim rahatladı valla
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin hepimizin kucakladı dolsunMrb arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz. 3 defa kimyasal geçirdim. En sonuncu 6 ay önce oldu ondan sonra olmamıştı artık tedavi için başvurma kararı aldım. İlk mesajlardan itibaren grubu takip ediyorum bende yazcam bigün diye hevesleniydm. Yalnız adetime 1 hafta kala lekelenme şeklinde kanama başlyınca umudu kestim. Daha öncede böyle oluyodu adet günü kanama başlıyordu. Bugün sabah yaptığım gebelik testinde belli belirsiz bi çizgi olunca kan verdim.11 çıktı. Hem mutlu oldum Hem çok stresliyim. Çok takip ettim burayı çok dua ettim. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.duanıza çok ihtiyacım var.
Hamis adaylarina bakiyordum totem yapiyordum kendimcemasallah hafizancok iyi.aslinda bi kac mesaj attim sadece oraya.genelde konuyu okuyordum
demek bende vardim bu totemdeHamis adaylarina bakiyordum totem yapiyordum kendimcebu ay hamile kalacaklar listesi. Adin aklimda kalmis :) hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallahh
Aminn canim aminn. Hamileler listesine ekletmemissin kendini :)demek bende vardim bu totemdecok sevindim.amin canim insallah hepimiz hayirli saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.
Evet cnm haftaya perçembe gidicem sonraki haftada kalp atışı duyulur sanırım oğlumla gitmeyi düşünüyorum oda dinlesin :))Hayırlı olsun cnm sende önümüzde ki hafta keseyi görürsün ins
ben beta dan bır hafta sonra keseyı gordum cnm ondan sonra 2 hafta sonra ya verdı doktor randevu nısan 11 o zaman kalp atıslarını da goruruz ben keyeı gormeye oglumla gıttım doktora dıyor hane benım kardesım nerde doktor resmı ona verdı kardesın kısa dogucak dedıEvet cnm haftaya perçembe gidicem sonraki haftada kalp atışı duyulur sanırım oğlumla gitmeyi düşünüyorum oda dinlesin :))
Sevinmiştir ne kadar güzel :) çok şükür rabbimeben beta dan bır hafta sonra keseyı gordum cnm ondan sonra 2 hafta sonra ya verdı doktor randevu nısan 11 o zaman kalp atıslarını da goruruz ben keyeı gormeye oglumla gıttım doktora dıyor hane benım kardesım nerde doktor resmı ona verdı kardesın kısa dogucak dedı
Aynen canim bende de oyle. Suan acim baya ama yiyesim de yok iki gun annemlerdeydim baya yedim sonra rahatsiz oldum eveyken 1 haftadir actim yiyemiyordumBakarim birazdan topige.orada en cok benimle batlari ayni olanlari takip ediyordum ogrenen olmusmu.nasil belirtileri var.kendimi mukayese ede ede psikolojim bozulmustu.bu arada cok acim ama canim bisey yemek istemiyor midem dolu gibi sendede boyle seyler varmi digum tarihlerimiz ayniymis(yine mukayeseye basladim )
Allahım sana da hayırlı bir evlat nasip etsin canım.birdaha kötü şeyler yaşatmasın.Mrb arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz. 3 defa kimyasal geçirdim. En sonuncu 6 ay önce oldu ondan sonra olmamıştı artık tedavi için başvurma kararı aldım. İlk mesajlardan itibaren grubu takip ediyorum bende yazcam bigün diye hevesleniydm. Yalnız adetime 1 hafta kala lekelenme şeklinde kanama başlyınca umudu kestim. Daha öncede böyle oluyodu adet günü kanama başlıyordu. Bugün sabah yaptığım gebelik testinde belli belirsiz bi çizgi olunca kan verdim.11 çıktı. Hem mutlu oldum Hem çok stresliyim. Çok takip ettim burayı çok dua ettim. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.duanıza çok ihtiyacım var.
sevınmezmı herkeze fotografı gosterıyor bu benım kardesım dıye darısı sızın basınızaSevinmiştir ne kadar güzel :) çok şükür rabbime
amin insallah canim.uzulme insallah gonlunden tam olarak ne zaman geciyorsa o zaman olsun tam hazir hissettiginde bekletmeden versin Rabbim.Merhaba kızlar,
Teste gerek kalmadan adetim sabah erkenden merhaba dedi bana. Hayırlısını diledim Rabbim ' den hayırlısı böyleymiş demek ki
Allah hamiş olanlarınıza kucağında görmeyi nasip etsin, olmayanlara da hayırlısı ile tez vakitte bebek nasip etsin
Ben bir süre ara vericem. Şuan beynim bunun daha mantıklı olacağını söylüyor. Hayırlı zamanda nasip eder inşallah Rabbim
amin insallah canim.uzulme insallah gonlunden tam olarak ne zaman geciyorsa o zaman olsun tam hazir hissettiginde bekletmeden versin Rabbim.
rabbım sana hayırlı vakıtte nasıp etsın cnmMerhaba kızlar,
Teste gerek kalmadan adetim sabah erkenden merhaba dedi bana. Hayırlısını diledim Rabbim ' den hayırlısı böyleymiş demek ki
Allah hamiş olanlarınıza kucağında görmeyi nasip etsin, olmayanlara da hayırlısı ile tez vakitte bebek nasip etsin
Ben bir süre ara vericem. Şuan beynim bunun daha mantıklı olacağını söylüyor. Hayırlı zamanda nasip eder inşallah Rabbim
Siz soylemissiniz hemen ne guzel.bu ucuncu bebegim insallah nasip olursa buyuk kkizim 9 yasinda surekli yalvariyor bi kardesim olsun diye cunku diger kardesinin bebekligini bilmiyor aralari dort yas.bebeklere cok ozeniyor.ama simdilik soylemeyelim diye karar aldik uc ay dolana kadar.cunku basimdan iki dusuk gecti.Allah korusun bisey olsa umitlendirmek uzmek istemiyorum.hem biraz daha ilerlerse ne zman dogacak dogsun artik diye basimi yemezlersevınmezmı herkeze fotografı gosterıyor bu benım kardesım dıye darısı sızın basınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?