2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benim 2 yaşında kızım var. İlk 3,5 ayım bol bulantılı, öğürmeli , kusmalı parti şeklindeydi
Allah bağışlasın canim. Ya kız olduğun da ilk aylar bulantı olur erkek de rahat gibi başlar dediler de bende cinsiyetini merak ettiğim için kendi kendime çıkarımlar da bulunuyorum tabi en önemlisi sağlıklı olması

Benim 4 yaşında oğlum var inşallah bu 2 olacak oğlumda aynı sizin gibi geçti 4-5 kilo vermiştim hatta :) inşallah bunda olmaz

İnşallah, sağlıkla sıhhatle doğsun kuzun

O konuda pek birşey diyemicim Birgün oğlum olurda bulantım olmazsa test etti onayladı dersiniz
Ama bişi diyim ki kız evlat birtane yaa

İnşallah, sağlıkla sıhhatle doğsun kuzun

O konuda pek birşey diyemicim Birgün oğlum olurda bulantım olmazsa test etti onayladı dersiniz
Ama bişi diyim ki kız evlat birtane yaa

Aminnn inşallah canım bende eşimde kız bekliyoruz ama bakalım :) sağlıklı sıhatli olsun gerçi cinsiyet önemli değil ama gönül istiyor bi kız bi oğlan :)

baya ılgınc cnm 3 haftalıkken gormesı baya baya ılgın cunku bıldıgım kadarı ıle 3 haftalıkken daha kese olusmuyor bıle bı yanlıslık var bu ıste ama gene de sen bılırsın dedım gıbı ben pek o sole demıs bu bole demıs bakmıyorum allah nasıp ederse bu ıkıncı olucak ılk oglum da da bu sekılde ılerle me oldu bende ama bana sorarsan baska bır doktora da gıt derım senın ıcın cnm bu arada son adet tarıhın neydı

Aminnn inşallah canım bende eşimde kız bekliyoruz ama bakalım :) sağlıklı sıhatli olsun gerçi cinsiyet önemli değil ama gönül istiyor bi kız bi oğlan :)
Canım sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin. Doğum tarihini 9 a vermiş. senle Bat larımız 1 gün aralıklı olmalı

Bu arada ilk hamileliğini yaşayan arkadaşlara önerim ; yediklerinize çok dikkat edin lütfen. Düşüğü tetikleyen bazı besinler var maydonoz gibi. Aşırı tüketimi tehlikeli.. Onları bir okumanızı öneririm size.

Canım sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin. Doğum tarihini 9 a vermiş. senle Bat larımız 1 gün aralıklı olmalı
27 de öğrendim ovilasyon testi yaptım bu ay 23 günü koyu çıktı gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar yaptım tekrar 2 çizgi çıkınca kan verdim cnm 4 marttı bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…