- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Benim kasik ve bel ağrılarım oluyorA
Ara ara kasik agrilarinizda mi olmuyor:)
Bende suan hamile oldugumu bir tek ordan anliyorum canim:) ama bir onceki gece 04.30 da mide bulantisiyla uyandim bir daha olmadi ins olmazBenim kasik ve bel ağrılarım oluyor
Sen doğum yaptin mi canım cinsiyeti ne bebeğinin acaba :) ay umarım hiç olmaz böylesi hamilelik çok güzel
Tatlı ağrılar ama :)Bende suan hamile oldugumu bir tek ordan anliyorum canim:) ama bir onceki gece 04.30 da mide bulantisiyla uyandim bir daha olmadi ins olmaz
Benim 4 yaşında oğlum var inşallah bu 2 olacak oğlumda aynı sizin gibi geçti 4-5 kilo vermiştim hatta :) inşallah bunda olmazCanım benim 2 yaşında kızım var. İlk 3,5 ayım bol bulantılı, öğürmeli , kusmalı parti şeklindeydi
Allah bağışlasın canim. Ya kız olduğun da ilk aylar bulantı olur erkek de rahat gibi başlar dediler de bende cinsiyetini merak ettiğim için kendi kendime çıkarımlar da bulunuyorum tabi en önemlisi sağlıklı olmasıCanım benim 2 yaşında kızım var. İlk 3,5 ayım bol bulantılı, öğürmeli , kusmalı parti şeklindeydi
A
Benim kasik ve bel ağrılarım oluyor
Tatlı ağrılar ama :)
Evet kesinlikle hafif hafif hissettiriyor:) kizlar bol bol ceviz yiyin ilk haftalar cok faydaliymis icinde cok fazla folik asit varmisTatlı ağrılar ama :)
Benim 4 yaşında oğlum var inşallah bu 2 olacak oğlumda aynı sizin gibi geçti 4-5 kilo vermiştim hatta :) inşallah bunda olmaz
Allah bağışlasın canim. Ya kız olduğun da ilk aylar bulantı olur erkek de rahat gibi başlar dediler de bende cinsiyetini merak ettiğim için kendi kendime çıkarımlar da bulunuyorum tabi en önemlisi sağlıklı olması
İnşallah, sağlıkla sıhhatle doğsun kuzun
O konuda pek birşey diyemicimBirgün oğlum olurda bulantım olmazsa test etti onayladı dersiniz
Ama bişi diyim ki kız evlat birtane yaa
A
baya ılgınc cnm 3 haftalıkken gormesı baya baya ılgın cunku bıldıgım kadarı ıle 3 haftalıkken daha kese olusmuyor bıle bı yanlıslık var bu ıste ama gene de sen bılırsın dedım gıbı ben pek o sole demıs bu bole demıs bakmıyorum allah nasıp ederse bu ıkıncı olucak ılk oglum da da bu sekılde ılerle me oldu bende ama bana sorarsan baska bır doktora da gıt derım senın ıcın cnm bu arada son adet tarıhın neydıValla ultrasonla karnımda baktığında da gördü üç haftalıkken hiç inanasım gelmedi.Bu hafta girdiğimde de aa hiç gelişmemiş mi dört haftalık yedi milim dedı.cumarteıs tam netleştirelim inşallah sana bir de tarih belirleyelim dedi.
6. haftadan sonra diyorlar ama inşallah aramayız. Şuan herşey çok güzel mahşallah bize :)Bugunlerimizi aramasak bari
Canım sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin. Doğum tarihini 9 a vermiş. senle Bat larımız 1 gün aralıklı olmalıAminnn inşallah canım bende eşimde kız bekliyoruz ama bakalım :) sağlıklı sıhatli olsun gerçi cinsiyet önemli değil ama gönül istiyor bi kız bi oğlan :)
Ceviz / Çiğ badem,fındık çok yiyin çok sağlıklıEvet kesinlikle hafif hafif hissettiriyor:) kizlar bol bol ceviz yiyin ilk haftalar cok faydaliymis icinde cok fazla folik asit varmis
27 de öğrendim ovilasyon testi yaptım bu ay 23 günü koyu çıktı gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar yaptım tekrar 2 çizgi çıkınca kan verdim cnm 4 marttı batCanım sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin. Doğum tarihini 9 a vermiş. senle Bat larımız 1 gün aralıklı olmalı
27 de öğrendim ovilasyon testi yaptım bu ay 23 günü koyu çıktı gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar yaptım tekrar 2 çizgi çıkınca kan verdim cnm 4 marttı bat
bat 4 martsa cnm sen nasıl 4 haftalık hamıle oluyorsun27 de öğrendim ovilasyon testi yaptım bu ay 23 günü koyu çıktı gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar yaptım tekrar 2 çizgi çıkınca kan verdim cnm 4 marttı bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?