Ben bu başlığı açtıktan sonra başladim. Dilerim hayırlısı olur. Nerede yaptirmayi düşünüyorsunuz ????Merhaba benim tup bebek mecaram 30 ocakta baslicak insallah
Hakkinda hayirlisi olsun cnm insallah bu denemende sonuca ulasirsin ne zaman basliyorsunBen Antalyada yaşiyorum. Istanbuldan bülent tırasla gorustum. Sonra ankaraya geldim Recai pabucçu ile görüştüm. Centrium Tüp Bebek Merkezinde Recai hoca ile baslamaya karar verdim. Hayırlisi olur inşallah
2. Denemem olacak o sebeple bu sefer iyi araştirdim. Medipol mega göztepede sanirim oranin da adini duymustum. Ama istanbul bana cok.eziyetli olacakti...
Gozun aydın CNm çok sevindim darisi bizim basimiza bebisin hep seninle olsun inşallah bizlerede dua et benimde pazartesi tranferim olacak insallahAntalya memorial hastanesi Mehmet öztürkmen sayesinde İlk deneme
Bugün sonuç pozitif inşallah artar ve tutunur
Rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah
Şiddetle tavsiye ederim
Gozun aydın CNm çok sevindim darisi bizim basimiza bebisin hep seninle olsun inşallah bizlerede dua et benimde pazartesi tranferim olacak insallah
Merhaba ben yurtdışında yaşıyorum ve istanbul Bahçeci Fulya tüpbebek merkezinde tedavi gördüm ve şimdi de 13 haftalık hamileyim, 8 sene önce ilk çocuğumdada orda tedavi olmuştum tavsiye ederim.Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle dilerim 2018 yılı tüm bebeklerine kavuşmak isteyen annelerin senesi olsun :)) Bu yıl tüp bebek konulu açılmış bir başlık olduğunu göremediğim için bu başlığı açtım. Buradan başarılı yada başarısız tüp bebek deneyimlerimizi, çocuk sahibi olma deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım, fikir verelim istedim. Ben şuan 2. Tüp bebek denemem için başarılı bir merkez arayışı içindeyim. Antalyada yaşıyorum fakat diğer illere de gidebilirim, yeterki sonuç olumlu olsun. Sizin önerebileceğiniz merkezler ya da doktorlar kimler ve nereler ? olumlu yada olumsuz önerileriniz benim için çok önemli arkadaşlar ?
Hayırlı olsun Dolunay Despinan, sana babasına ailesine hayırlı bir bebiş olsun inşallah, eminim hissediyordur, ne kadar sevgiyle heyecanla beklendiğini ve sizi yanlız bırakmayacaktır. Bende çok umutlandım hem kendi adıma sizin yazınızdan. Ocak ayında başladım tüp bebeğe ve 2 gün önce başarısız sonuçla yüzleştim. Bir şekilde devam etmek durumundayız, hayata karşı yeniden umutlanmalıyız. Sen artık mutlu sondasın kıymetini bil, artık güzel kızında sana destek olacak eminim, dilerim en kısa zamanda kuzucuğunu kucağına alır, doya doya koklarsın canım :))) Darısı bizlerin başına inşallahEn buyuk deneyimim: Dolunay Despina... benimkini gördum simdi yatip dinlenicem o sirada yaziyorum.. BENIM KI..dun ilk defa gordum..minik..beyaz..ya da pembe mi ya..bilmiyorum..aglamaktan gozlerim sis goremiyorum aslinda.. Doğum yaptim 32 hafta ... evet cok ufagiz teyzeleri.. evet kuvezdeyiz... evet 3 gun once suyum geldi gece 1 de apar topar hastaneye gittik..zaten hastanedeydim rahim agzimdan oturu biliyosunuz, eve yeni cikmistim..suyum geldi..mustecep hocami aradim, benden önce hastaneye varmisti :) inanilmaz.. korktum agladim.. mustecep bey hep sakinlestrdi tamam zeycan..tamam canim diyerek uyuttular beni.. sezaryenle dogurdum.. minik dolunayim 2000 gr. Kilosu iyi hatta haftasina gore cok iyi dediler.. Kuvezde.. dogurdugmdan beri ilk defa bugun gordum uzaktan..agladim agladim sevindim agladim.. sutum yok ..evet talihsizlik oldu evet hala korkuyorum..dikislerim fena..ama doktrlar tamam merak etme oluyor boyle seyler canavar gibi kizin endiselenme sadece biraz buyumesi gerek dediler.. bekliyorum. Yarin taburcu olcam.. kizim hastanede kalicak.. napalim Rabbim bi sinavdan geciriyo 10 yildir oldugu gibi.. Allah ne derse o.. kizimi kucagima aldigimda resim aticam teyzelerine hele kizim bir iyi olsun buyusunde teyzeleri.. bahceciye anabankodaki kizlara asiye hemsireye arka taraftaki hemsire emineye aysele kader hemsireyeeee mustecep hocamaaaa yuzlerce kez tesekkur etsem az.. kafeteryadaki emel hanima..herkese herkeseeee... 1 yildir benimle ugrasiyolar.. hergunnn herguun aradim bir kere terslemedilerr.. kendimi hep yanlarinda ailemin yaninda hissettim.. 3 gun oldu kader defalarca kez aradi asiye aradi..ne ditim Allah razi olsun. Mustecep bey sabah aksam yanimda.. kizimm beni birakmaa kizimm diye yalvariyorumm ..bu sinavi da atlaticam biliyorum hersey iyi olacak insallahhh.. hersey iyi olacakk hepimizin dualari kabul olacakk... sizlerle paylasmak istedim... 10 yil...onlarca doktor.. 7 deneme.. 1 ölü dogum... ve bahcecide ilk denemem... genetk qyiklama serum tedavisi ve iste benim hikayem..pamuk kizim dolunay despina....
.
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle dilerim 2018 yılı tüm bebeklerine kavuşmak isteyen annelerin senesi olsun :)) Bu yıl tüp bebek konulu açılmış bir başlık olduğunu göremediğim için bu başlığı açtım. Buradan başarılı yada başarısız tüp bebek deneyimlerimizi, çocuk sahibi olma deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım, fikir verelim istedim. Ben şuan 2. Tüp bebek denemem için başarılı bir merkez arayışı içindeyim. Antalyada yaşıyorum fakat diğer illere de gidebilirim, yeterki sonuç olumlu olsun. Sizin önerebileceğiniz merkezler ya da doktorlar kimler ve nereler ? olumlu yada olumsuz önerileriniz benim için çok önemli arkadaşlar ?[/QU
Merhaba ben 38 yaşındayım 9 yıldır bebek özlemi çekiyorduk, normal yoldan gebelik olsun istedik ama bir türlü olmadı. 2 yıl boyunca kararsız bir şekilde tüp bebek düşündük durduk merkez doktor araştırdık, çok şükür ki çok şanslıydık, pek umutlanmamaya çalıştık ilk denemede ama ilk denememde gebe kaldımMerhaba Arkadaşlar,
Öncelikle dilerim 2018 yılı tüm bebeklerine kavuşmak isteyen annelerin senesi olsun :)) Bu yıl tüp bebek konulu açılmış bir başlık olduğunu göremediğim için bu başlığı açtım. Buradan başarılı yada başarısız tüp bebek deneyimlerimizi, çocuk sahibi olma deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım, fikir verelim istedim. Ben şuan 2. Tüp bebek denemem için başarılı bir merkez arayışı içindeyim. Antalyada yaşıyorum fakat diğer illere de gidebilirim, yeterki sonuç olumlu olsun. Sizin önerebileceğiniz merkezler ya da doktorlar kimler ve nereler ? olumlu yada olumsuz önerileriniz benim için çok önemli arkadaşlar ?. Şuanda 9. Haftadayız. Bir doktor arkadaşınızın tavsiyesiyle Fulya Bahçeci de Dr. Müstecep Kavrut a gittik. İyi ki de kendisi ile bu yola girdik. Pozitif ve ilgili bir doktor. Doktorluğunun yanında çok babacan ve iyi bir insan, bu süreçte psikolojik olarak kendini iyi ve rahat hissetmek çok önemli, ben doktorumun sayesinde her randevuda çok iyi hissettim kendimi, her soruma açıklayıcı yanıt aldım. Ayrıca merkez in embriyoloji kısmıda çok iyi, yumurta toplama işlemi sonrası neredeyse her gün arayıp bilgi verdiler. Bahçeci nin Embriyoloji laboratuarının çok iyi olduğunu duymuştum o çok önemli, yumurta toplamadan sonra transfere kadar ki süreç çok hassas. Bu kısım embriyologlara ve labaratuvar koşullarına bağlı. Umarım biraz faydası olmuştur bu yazımın, benim kafam çok karışmıştı doktor araştırırken doğru yer ve doktor çok çok önemli. Umarım fayda sağlamışmışımdır. Tüm isteyenlerin bebeklerine zorlanmadan kavuşmasını diliyorum.