2018 Ağustos ayında Tüp Bebek düşünenler

Tedaviye hangi merkezde planlıyorsunuz

• Maslak Acıbadem

OY: 5 11,1%
  • Memorial

OY: 3 6,7%
  • Amerikan Hastanesi

OY: 3 6,7%
  • Brüksel Tüp Bebek Merkezi

OY: 1 2,2%
  • Bahçeci

OY: 14 31,1%
  • Diğer

OY: 19 42,2%

• Ankete Katılan
    45

Thelittleprince

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
1.067
1.674
Arkadaşlar merhaba, Ağustos ayında Tüp bebek tedavisi planlayanlar olarak burada buluşalım mı?
Tedavi sürecinde psikolojik ve fiziksel olarak yıpranıyoruz.
Gerek endişelerimiz,gerekse aldığımız hormon takviyeleri, iğneler vs.
Bilgilerimizi, tecrübelerimizi, endişelerimizi, yapmamız ya da yapmamamız gerekenleri paylaşıp fikir alışverişi yapabileceğimiz bir konu açmak istedim.
Kısmet olursa ben 2.tüp bebek tedavisi için Ağustos ayını düşünüyorum.
Benim gibi tedaviye başlayacak olanlara kolaylıklar diliyorum...
Dilerim her birimiz çok yorulmadan o güzel haberi alır, sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz....
Dilerim her birimiz "Anne" oluruz...

Merhaba arkadaşım, benim de sanırım Ağustos ayında ilk transferim gerçekleşecek. Aylardan beri okumadiğim yazı kalmamıştır tüp bebek ile alakalı, ben almanya-da yaşıyorum belki süreç Türkiye ye göre daha başkadır , kâğıtlarımızı doldurduk sanırım bu aya değil önümüzdeki ay yetisecek. 3 başarisiz aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiyoruz ... çok korkuyorum :KK43:

berlin8982 berlin8982 merhaba, tedavi süreciniz şimdiden hayırlı olsun...
Yurtdışında da çok farklı değildir sanıyorum tedavi süreci.
İlk tedavimde benimde korkularım vardı, bilinmezlikler vs.
Elbette herşey çok kolay değil ama büyütülecek kadar da değil.
Korkma bence, heyecanlanman çok nırmal ama :KK66:

Arkadaşlar merhaba, Ağustos ayında Tüp bebek tedavisi planlayanlar olarak burada buluşalım mı?
Bilgilerimizi, tecrübelerimizi, endişelerimizi, yapmamız ya da yapmamamız gerekenleri paylaşıp fikir alışverişi yapabileceğimiz bir konu açmak istedim.
Dilerim her birimiz çok yorulmadan o güzel haberi alır, sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz....
Mrh canm Rabbim herkesin yardımcısı olsun insallh..ben kısmetse bu ay başlamayı düşünüyorum..ankara gazidr.. Sen nerde yaptircan..benim 3.tup bebk olcak kismetse..ilkinden oglum var şükürler olsun..2.den ikizlere hamile kaldim ama kaybettim..simdi kismet bakalim

Mrh canm Rabbim herkesin yardımcısı olsun insallh..ben kısmetse bu ay başlamayı düşünüyorum..ankara gazidr.. Sen nerde yaptircan..benim 3.tup bebk olcak kismetse..ilkinden oglum var şükürler olsun..2.den ikizlere hamile kaldim ama kaybettim..simdi kismet bakalim
Arkadaşım merhaba, tedavin hayırlı olsun...
Ben İstanbul'da yaşıyorum... Henüz nerede tedavi göreceğimi netleştiremedim, Maslak Acıbadem ağır basıyor gibi, hayırlısı neresi ve hangi doktor olacaksa o olur inşallah...
Ne güzel bir evladınız varmış, kaybınız için de üzüldüm...Benimde ilk tüp bebek tedavimden bir düşüğüm oldu :KK61:
Dilerim yeni tedavilerimiz her birimiz için hayırla sonuçlanır.

merhaba canım
Allah nasip ederse yarın ve cuma günü ön görüşme yapacağım bir kaç merkezle
çikolata kisti var bende 2 yıldır 2. çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyor
tüp bebek dışında her yöntemi denedik
bayram ertesine planlıyoruz inşallah bakalım dr lar ne diyecek
hepimizin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah rabbim :dua:

Arkadaşım merhaba, tedavin hayırlı olsun...
Ben İstanbul'da yaşıyorum... Henüz nerede tedavi göreceğimi netleştiremedim, Maslak Acıbadem ağır basıyor gibi, hayırlısı neresi ve hangi doktor olacaksa o olur inşallah...
Ne güzel bir evladınız varmış, kaybınız için de üzüldüm...Benimde ilk tüp bebek tedavimden bir düşüğüm oldu :KK61:
Dilerim yeni tedavilerimiz her birimiz için hayırla sonuçlanır.
Aminn canm insallh..senin düşügun nekadar di

merhaba canım
Allah nasip ederse yarın ve cuma günü ön görüşme yapacağım bir kaç merkezle
çikolata kisti var bende 2 yıldır 2. çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyor
tüp bebek dışında her yöntemi denedik
bayram ertesine planlıyoruz inşallah bakalım dr lar ne diyecek
hepimizin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah rabbim :dua:
Merhaba, bende de çikolata kistleri var.
Çift taraflı boyutları çok değil ama yine de var.
Siz İstanbulda mı yaşıyorsunuz peki?
Hangi merkezlerle görüşmeyi planlıyorsunuz?
Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun :dua:

Kaybın her türlüsü zor tabi ama bu çok daha zor... Allah bir daha yaşatmasın canım. Peki nedeni neydi? Baya ilerlemiş çünkü, bir açıklama yapıldı mı sana ?
Kan pihtilasmasi çıktı canım.ama omu sebep bilmiyorum.birinin plesantasi aşağıda dendi oda cok kanama yaptı sonra suları geldi zaten.oylece gittiler cnm 1gun arayla dogum yaptırdılar

Kan pihtilasmasi çıktı canım.ama omu sebep bilmiyorum.birinin plesantasi aşağıda dendi oda cok kanama yaptı sonra suları geldi zaten.oylece gittiler cnm 1gun arayla dogum yaptırdılar
Çok üzüldüm canım, Allah mükafatını versin sana, tez zamanda inşallah. Bu tedavinde mutlaka pıhtılaşma olduğunu belirt, gerekirse tekrar test yapsınlar.. Tedbirini alsınlar.
Herşey çok güzel olsun inşallah

Merhaba, bende de çikolata kistleri var.
Çift taraflı boyutları çok değil ama yine de var.
Siz İstanbulda mı yaşıyorsunuz peki?
Hangi merkezlerle görüşmeyi planlıyorsunuz?
Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun :dua:
benim tek taraflı 4 cm canım
hayır ben hatayda yaşıyorum adana da görüşeceğim 2 merkezle
bir de burda yarın
bakalım karar vereceğiz ondan sonra inşallah
sizinde hayırlı olsun
yaşadığınız kötü olayı bir daha yaşamazsınız inşallah

hastalığımı çokca araştırdım hatta dr lara ben yön verdim çoğu zaman
amh testini kendim istedim yaptırdım
yaptırmasam bu kadar düştüğünü anlamayacaktım belki de
şimdi bu yola gireceğiz inşallah rabbim hepimizin gönlündekini hayırla nasip etsin
hepimiz bir bir mutlu haberi veririz inşallah :dua: :dua: :anneadayı: :emir_bebek:

rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallah, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

benim tek taraflı 4 cm canım
hayır ben hatayda yaşıyorum adana da görüşeceğim 2 merkezle
bir de burda yarın
bakalım karar vereceğiz ondan sonra inşallah
sizinde hayırlı olsun
yaşadığınız kötü olayı bir daha yaşamazsınız inşallah

hastalığımı çokca araştırdım hatta dr lara ben yön verdim çoğu zaman
amh testini kendim istedim yaptırdım
yaptırmasam bu kadar düştüğünü anlamayacaktım belki de
şimdi bu yola gireceğiz inşallah rabbim hepimizin gönlündekini hayırla nasip etsin
hepimiz bir bir mutlu haberi veririz inşallah :dua: :dua: :anneadayı: :emir_bebek:
Amin canım, inşallahh:dua::dua::dua: Güzel gelişmeler paylaşalım dilerim.
İsteyen herkese nasip etsin Allah...

berlin8982 berlin8982 merhaba, tedavi süreciniz şimdiden hayırlı olsun...
Yurtdışında da çok farklı değildir sanıyorum tedavi süreci.
İlk tedavimde benimde korkularım vardı, bilinmezlikler vs.
Elbette herşey çok kolay değil ama büyütülecek kadar da değil.
Korkma bence, heyecanlanman çok nırmal ama :KK66:

Ya tabiiki her ne kadar insan takmayacağım dese de ister istemez stress yapıyor , bekleyip göreceğiz neler yaşayacağımızı , Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:)

Çok üzüldüm canım, Allah mükafatını versin sana, tez zamanda inşallah. Bu tedavinde mutlaka pıhtılaşma olduğunu belirt, gerekirse tekrar test yapsınlar.. Tedbirini alsınlar.
Herşey çok güzel olsun inşallah
Aminn canım insallah.doktorla konustum zaten canm coraspin yada igneye başlarız dedi canim.canimRabbim hepimizin yüzünü guldursun

X