2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sadece emziriyordum ama gunduz hic uyumuyordu hep agliyordu, simdi mamayla gunduz cok uyuyor ve cok rahat bir bebek oldu, daha cok guluyor ve hic aglamiyor, sadece mamayi istediginde agliyor onun disinda cok rahat ve mutlu bir bebek oldu.
Maslllah ne guzel bizim gunde 2 defa mama var bi ntek onu yedikten sonra gulucukler saçıyordu simdi duzeni bozuldu çocuğun hemen uyumak istiyor

kızlar, mastit oldum. memenin üstü kizardi, aciyor. antibiyotik başlattı doktor. memedeki tikanma gecmiyor bir türlü, moralim cok bozuk, tavsiye edilen herşeyi yapiyorum ama daha kotuye gidiyor

2 aylık olmaya 5 gün var kızımın ama resmen canavara dönüştü sadece memede sakinleşiyor ama öyle 15-20 dk emmek yok bıraksam gün boyu kalır. Kucakta gezerse 15dk, yüzüstü bırakırsam 5 dk susuyor. Uykuya direniyor. Elektrikli salıncağı var eskiden severdi şimdi neredeyse nefret ediyor. Memede uzun kaldığı için canım acıyor mama veriyorum kabul etmiyor meme aşığı oldu resmen. Bizde de biberon reddi başladı. Ne yapıcam bilmiyorum çok yoruluyorum. Bunu yazarken bile memede. Emzik kabul etsin diye her gördüğüm emziği aldım en fazla 5 dk emiyor.

Son düzenleme:
Aaaaaa benim kızım da sürekli emzik istiyor memeye gelince ağlıyor acaba ondan mı böyle oldu ki sen bıraktın mı emziği

Yine uykusuz bir geceden selam olsun son 12 saattir en uzun uykusu 15 dk. Alışkanlık edindi sanırım gece 2 olmadan uyumuyor bizim kız. Abisi de bize ayak uyduruyor oh ne ala :) ev cümbüş yeri :)
Haaaa bir de babamız var ne mi yapıyor misil misil uykuda.
2 çocuklular düzeni kurabildiniz mi? Ben mi bu işi beceremiyorum ne is ne yemek gece geç yat sabah geç kalk aksama kadar da çocuklarla uğraş vakit kalmıyor hiç Birseye .. ne zaman her ise yetişebileceğim ?
Sacım oldu 2 renk dipler geldi uçlara
Zaten yüzümde sıkıntıdan mi ne sivilce doldu çirkinleştim de birde tatlı yemektejn kilo almaya başladım engel olamıyorum emzirdigim icin habire tatlı yiyorum
Dertlendim bu gece ben !

Benim cimcimemde uykulu gibiydi emzireyimde yatirayim dedim emerken kakasini yapti sonra gozler faltasi gibi acildi afulayip gûlmeye basladi yani bizde nobetci gibiyiz bakalim birazdaha emzireyim belki uyur

Dertlenme bacim bende sendenim yetistigim yere kadar yapiyorum isi evi biraz toplayip yemek bulasik da biterse benden rahati yok az daha sabir edelim birazda bebekler icin pis olsun evimiz napalim. Saclarimi kendim boyadim bende napalim iki cocukla kufor falan epey bir sure zor yani

Benim cimcimemde uykulu gibiydi emzireyimde yatirayim dedim emerken kakasini yapti sonra gozler faltasi gibi acildi afulayip gûlmeye basladi yani bizde nobetci gibiyiz bakalim birazdaha emzireyim belki uyur
Ya bide uyudu diyorum 5 d ki sonra açık gözler anlamadim bu işi ben hayır nasıl dayanırsın bide 2 aylık bebe ben bile uykusuzluktan kırılıyorum

Yemek bile yapamıyorum ben haftada 1 anca yok olmuyor her şey yarim yamalak oluyor bir odayı süpürdüm bugün sadece komple evi süpürüp silmek 1 günde imkansız yanı. Bende en sonunda kendim boyucam sanırım çünkü Benin saçlar röfleli 4 saat kuaföre ayırmam imkansız Suan. Rofle cok uzun sürüyor. Napalim kestireyim küt bide siyaha boyarım çocuk büyüyünce Rofleye geri dönerim :)

Gunaydin kizlar bir mama molasindan daha merhaba :)
Kizlar bgn farkettim kizi yediriyorum yatiriyorum sanki agzina geri mama gelio su sesi geliyo ve yutkunup bogazini temizliyo reflu bu mu neden olusur ve ne yapmaliyim gecmesi icin ?
Bize gaviskon toz baslatti dr

Evdendip dip boya yap canim kullu sarıyla götürür yine seni ben oylenyapardim rofleliyk en

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…