İlköğretim Yorum ve Soruları 2018-2019 öğretim yılı

123nese123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
1
0
39
Merhabalar yeni dönemde 1.sınıfa başlayacağız. İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy kampüsü bulunan ÖZEL İLGİ OKULLARI hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı dır?
Veya önerebileceğiniz herhangi bir okul Çekmeköy çevresinde

Butik bir okul, özellikle ilkokul çocukları ders ve öğle yemeği arasında bahçeye çıkıp koşup enerji atmak ve aynı zamanda deşarj olmaya ihtiyaç duyuyor. Bu anlamda fiziksel koşulları yetersiz. Eğitim anlamında nasıllardır bilemiyorum ancak bir ara sık sık arıyorlardı, en sonunda net bir şekilde okullarına çocuklarımı göndermeyi hiç mi hiç düşünmediğimi söyleyince bir daha aramadılar.

Geçen sene birinci sınıfa başlamadan önce İlgi Okulları ile görüştük, fiziki imkanlarını beşenmedik. Ormanın yanında, büyük bahçesi olduğu için erdem Kolejini tercih ettik. Benim oğlum şu anda ikinci sınıfa gidiyor. Çok deneyimli idareci ve öğretmen kadrosu ile kısa zamanda sistemlerini oturttular. Okul Müdürü Hüseyin Bey ciddi vizyon sahibi. Öngörüleri çok yüksek. İki sene önce okula kaydolurken kafamızda soru işareti oluşturan uygulamalı okul, ev ödevsiz okul gibi özelliklerin ne kadar yerinde olduğunu oğlum üzerinde zamanla gördüm. Oğlum okula gitmekten keyif alıyor, okul uygulamaları sayesinde okulda sıkılmaya vakit bulamıyor. Çekmeköy civarında oturan herkese Erdem Kolejini öneriyorum.

Erdem Kolejini kesinlikle tavsiye ETMİYORUM. Eğitim ile alakası olmayan insanların kurduğu, veli ve öğrencisine müşteri gözü ile bakan bir kurum. Çekmeköy Erdem Koleji ile çocuğunuza başarılı bir akademik gelecek sağlamanız mümkün değil.

X