Özel hastaneler anında Veriyor muayene ücreti alıp .raporu alabildiniz mi? ben de almak istiyorum.
Doktorunuz kim acaba bahcecide.evet canım oldum transferimi şimdi gebelik testi yapacağım günü bekliyorum büyük bir heyecanla. Bahçeciden eylem hanım doktorum canım doğru biliyosun
Sizde Ekrem Murat Bilgin beyin özel cep telefonu var mı? Ben kendisine ulaşamıyorum, bahceciden ayrılmış kendisi yurtdısına gitti dediler ben kendisi ike tedaviye başladım ama şimdi ayrılmış brtishten kendisi ile devam etmek istiyorum ama ulaşamıyorum yardımcı olurdanız çok sevinirim.Merhabalar nasil gecti isleminiz?
Merhaba kızlar,
Kıbrıs'ta Dr. Münür Şago'yu tavsiye ederim. Tüm sorulara detaylı cevap veriyor. 3 arkadaşım daha önce başka merkezlerde olumsuz sonuç aldı. Dr. Münür Bey'de ilk denemede bebekleri oldu.
Merhaba kızlar,
Kıbrıs'ta Dr. Münür Şago'yu tavsiye ederim. Tüm sorulara detaylı cevap veriyor. 3 arkadaşım daha önce başka merkezlerde olumsuz sonuç aldı. Dr. Münür Bey'de ilk denemede bebekleri oldu.
Münir sago hangi klinik ? Bu arada arkadaşlarınızla görüşme şansımız var mı ? Onlardan süreçMerhaba kızlar,
gunaydin kizlar benim islemim bahceci kibris tup bebek merkezinde oldu yumurta donasyonuydu esim donorun yumurtasi toplandigi gun biz Ankara da yasiyoruz esim tek gitti yumurtalar toplandigi gun sperm verdi sonucu cikana kadar ve yumurta toplama bilgilerinide yuz yuze gorusmus ve odemeyide o gun 4675euro yu o gun yapti ve ayni gun donduben simdi transfere hazirlaniyorum bende sabah gidip aksam donebilecegimi soyledi doktorum ekrem murat bilgin yani bosuna otel paralari bosuna masraf yapip oralarda embriyonuzun gelisimini beklemektense evinizde oturup beklemeniz daha mantikli 2 defa git gel yaparak kaliteli islem olsun ben ve esime cok mantikli geldi simdi hayirlisi ile transfere hazirlaniyorum Allah her kese bu mutlulugu nasip etsin :)
Sizde dr murat bilgin beyin telefon var mı ? Ben kendisi ile tedaviye basladım ama ayrılmış şimdi kendisi.yardımcı olursanız cok sevinirimmerhaba canim hayirli olsun simdiden bende senin gibi basta karar veremedim gidip geldim ama bahceciden dr murat bey de karar kildim gercekten cok ilgili ve alakali cok guven duydum tum sorularima yanit alabiliyorum birde cok iyi teknolojiye ve laboratuvara sahipler sibel hanim devamli ariyor surecinim ile ilgileniyor
Sizinndonasyon işleminiz sonuçlandı mı?siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz bende murat beyle görüşüyorum yazın gideceğiz gelişmelerden haberdar edin lütfen
Hiç duymadim bu merkeziEurocare tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Ben istiyorum arkadaşım bana öneride bulunabilirmisin?yaptırmak isteyen arkadaşlar size öneride buluna bilirim yazın bana
Iyim çok şükür Herşey yolunda 23 hafta olduk tek tutu benimUzun zamandır yazan olmadi herkesler beklemede sanirim. Hamiş olan arkadaşımız nasıl acaba gebeliği tekmi ikizmi.
Banami sordunuz bilmiyorum amaIyim çok şükür Herşey yolunda 23 hafta olduk tek tutu benim
Iyim çok şükür Herşey yolunda 23 hafta olduk tek tutu benim
Gyno Life murat önaldı doktorumHangi merkez hangi doktora gittiniz
Siz nerde yaptırdınız?Canım şu an 5000 euro kaç yumurtan olursa ona göre kalanları dondurubiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?