Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz

Merhabalar nasil gecti isleminiz?
Sizde Ekrem Murat Bilgin beyin özel cep telefonu var mı? Ben kendisine ulaşamıyorum, bahceciden ayrılmış kendisi yurtdısına gitti dediler ben kendisi ike tedaviye başladım ama şimdi ayrılmış brtishten kendisi ile devam etmek istiyorum ama ulaşamıyorum yardımcı olurdanız çok sevinirim.

Merhaba kızlar,
Kıbrıs'ta Dr. Münür Şago'yu tavsiye ederim. Tüm sorulara detaylı cevap veriyor. 3 arkadaşım daha önce başka merkezlerde olumsuz sonuç aldı. Dr. Münür Bey'de ilk denemede bebekleri oldu.
Münir sago hangi klinik ? Bu arada arkadaşlarınızla görüşme şansımız var mı ? Onlardan süreç
İle ilgili bilgi alsak ?

Ekrem murat bilgin beye nasıl ulsşabilirm sizde cep tlf vae mı acaba britishten ayrılmış kendisi.ben kendisi ile tedaviye basladım fakat o ayrılınca yarım kaldı tedavim yeni gelen dr beğenmedim cünkü.

Sizde dr murat bilgin beyin telefon var mı ? Ben kendisi ile tedaviye basladım ama ayrılmış şimdi kendisi.yardımcı olursanız cok sevinirim

Ben Elite Hospital ya da Vita Altera da yaptırmayı düşünüyorum..Doktorlar Savaş Özyiğit ve Ali Enver Kurt

Uzun zamandır yazan olmadi herkesler beklemede sanirim. Hamiş olan arkadaşımız nasıl acaba gebeliği tekmi ikizmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…