İnşallah canım ya.Herşey Allahtan güzel haberlerin izi bekliyoruminşallah canım beklemek cok zor zaman azaldıkça insan umutsuzlaşıyor.İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder.
Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya.Herşey Allahtan güzel haberlerin izi bekliyoruminşallah canım beklemek cok zor zaman azaldıkça insan umutsuzlaşıyor.İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder.
Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum.
Hic sanmiyorm kuzm adet belirtileri sanirm bendekilerTeşekkür ederim iyiyim canım.göğüs ağrısı falan yok sadece aşırı gaz sorunu ve şişkinlik yaşıyorum.ama bunyeden bünyeye değişiyor umarım belirtilerin bebisinin göstergesidir.
Daha dur bakalım daha bi hafta var.hamilelik belirtileri adet belirtileriyle ayni olan çok kişi okudum.Allah var gam yok umutsuzluk yok.bende umutsuz değilim ama olmazinida bekliyorum olmazsa sunu sunu deneyim diyorum Allah yazmışsa korunurken bile kalırsınız yazmamissa kuluçkaya yatsakda olmaz sabir ve moral çok önemli iyi düşün iyi olsunHic sanmiyorm kuzm adet belirtileri sanirm bendekiler
Bnm ilk aşilamam tutmazsa direk tüp bebege gecmeyi düsünuyorm bklm nasipDaha dur bakalım daha bi hafta var.hamilelik belirtileri adet belirtileriyle ayni olan çok kişi okudum.Allah var gam yok umutsuzluk yok.bende umutsuz değilim ama olmazinida bekliyorum olmazsa sunu sunu deneyim diyorum Allah yazmışsa korunurken bile kalırsınız yazmamissa kuluçkaya yatsakda olmaz sabir ve moral çok önemli iyi düşün iyi olsun
Dua edin sizde bana nolur birazdan kan testi vermeye gidicem inşallah tutmuşturYarin hayirli haberler bekliyoruz ben bir kez gebe kaldim dustu ama adet belirtisiyle ayni dua et insallah tutunmustur.
İnsallah tutmstr cnm guzel haberlerle geL dualarim seninle insallah haber verirsn bizedeDua edin sizde bana nolur birazdan kan testi vermeye gidicem inşallah tutmuştur
Dualrimiz seninle insallah guzel haberlerle doner bize de umut olursun canim benimDua edin sizde bana nolur birazdan kan testi vermeye gidicem inşallah tutmuştur
Bende direk tup bebege gecicem asilama insanin psikolojisini bozuyo gercektenBekle bekle sonra umutsuz haberler alinca daha cok uzuluyoruz...Benim ilk asilamam fakat tutmayanlara enaz kendim kadar uzuluyorumBnm ilk aşilamam tutmazsa direk tüp bebege gecmeyi düsünuyorm bklm nasip
Daha cok erken insallah tutmustur bende 11 mayista yaptirdim...Doktoruma cok guveniyorum ama tutup tutmamasi Allaha kalmis tabiki...Beklemek cok zor benim 5.gunum ama sancilarim var hafif hafif...insallah tutmustur seninki.9 mayisda ilk asilamamo yaptirdim bugun evde test vardi yaptim negatif cikti.bugun 7 .gun erken ama igme etkisiyle pozitiflik felan yok yani
Ay insallah cnm kan testini ne zman dedi dr.benim.drum sadece klomen ve ovitrelleyle ignenin 11.gunu baktir diyordu.ondam sonra daha pozitif olmaz demstiDaha cok erken insallah tutmustur bende 11 mayista yaptirdim...Doktoruma cok guveniyorum ama tutup tutmamasi Allaha kalmis tabiki...Beklemek cok zor benim 5.gunum ama sancilarim var hafif hafif...insallah tutmustur seninki.
Ilk asilamnmi ne kadarlik evlsiin ne kadar suredir olmuyor bebis cnmDaha cok erken insallah tutmustur bende 11 mayista yaptirdim...Doktoruma cok guveniyorum ama tutup tutmamasi Allaha kalmis tabiki...Beklemek cok zor benim 5.gunum ama sancilarim var hafif hafif...insallah tutmustur seninki.
Vücudun cabuk atmış olabilir canim yeme icmen su tüketmenin sik idrara cikman bunlardan dolayı olabilir.9 mayisda ilk asilamamo yaptirdim bugun evde test vardi yaptim negatif cikti.bugun 7 .gun erken ama igme etkisiyle pozitiflik felan yok yani
Allah Allah enteresan vücuttan atılış için 12gun diyorlar inşallah olumlu sonuçlar alırsınAy insallah cnm kan testini ne zman dedi dr.benim.drum sadece klomen ve ovitrelleyle ignenin 11.gunu baktir diyordu.ondam sonra daha pozitif olmaz demsti
Ay kuzum inşallah tutmuştur hayirlisiyla. İlk hamile haberini senden alırız ne güzel olurDua edin sizde bana nolur birazdan kan testi vermeye gidicem inşallah tutmuştur
Acele etmeyin kuzum ya eğer yas çok ileri ve de tüp bebekten başka bi tedaviyle olmuyorsa öyle geçin o surece.çok sabırsız davranmayalim.inşallah tutmuştur da gerek kalmaz canimBnm ilk aşilamam tutmazsa direk tüp bebege gecmeyi düsünuyorm bklm nasip
İnşallah canım. Dün gece çok adet sancım oldu dedim sabah kesin hastalanıcam ama olmadım çok şükür. Yalnız karnım sürekli gaz halinde patlamaya hazır bomba gibi bu neden oluyor kiDualrimiz seninle insallah guzel haberlerle doner bize de umut olursun canim benim
Bazılarında gaz ve şişkinlik hamilelik belirtisi olabiliyor canım obadır inşallahİnşallah canım. Dün gece çok adet sancım oldu dedim sabah kesin hastalanıcam ama olmadım çok şükür. Yalnız karnım sürekli gaz halinde patlamaya hazır bomba gibi bu neden oluyor ki
İnsallah kuzum dua edelim birbirimizeAcele etmeyin kuzum ya eğer yas çok ileri ve de tüp bebekten başka bi tedaviyle olmuyorsa öyle geçin o surece.çok sabırsız davranmayalim.inşallah tutmuştur da gerek kalmaz canim
Acele etmeyin kuzum ya eğer yas çok ileri ve de tüp bebekten başka bi tedaviyle olmuyorsa öyle geçin o surece.çok sabırsız davranmayalim.inşallah tutmuştur da gerek kalmazcanimQUOTinsallah kuzumm 23 yas ama tutmadi gibi ya bel agrim gogus agrm cok fazla