- 7 Ağustos 2015
- 441
- 271
- 53
- Konu Sahibi zzeelliiss
-
orda doğum paketi var mı toplam ne kadar tutuyor?[/QUOTE
Benim Baro indirimli normal dogum ucretim 4900 olarak tespit edildi ama indirimsiz ne kadar bilmiyorum tel ile bilgi alabilirsiniz.Bu fiyat sadece dogum icin doktor muayene ucretleri ekstra.Bana 280Tl ye geliyor her muayene
sordum da baya pahalı sırf doğum 7000e yakınmış muayeneler tarama testleri vs düşündüğümden baya fazla doğum paketi yokmuş orda yine de teşekkürler:)benim özel sigortam yok malesef bu saatten sonra da yaptırmak pek birşey değiştirmiyor..Rana hnm var. Fiyat da sigortanıza göre değişir. Sigorta yoksa görüşmeniz gerek. 0312 593 4444 buradan bilgi alabilirsiniz.
orayı da duydum da orası kalabalık mı kalabalık olsun istemiyorum gerçi gidip görmek lazım yenidoğanı nasıl bir de orda önerebileceğiniz dr adı kimdir Pınar Hanım duymuştum ben.
anladım teşekkürler bakarım belki oraya da..Yok çok kalabalık değil veb de pinar ve aylin hanim duydum
o vajinusmus üzerineymiş daha çok aaştırdım da biraz..Kontroller be şekilde hiç bilmiyorum Ama paket var galiba paket şeklinde. Arayıp konuşabilirsiniz gerçekten hayatımda tanıdığım en mükemmel dr
İlk kızımda Doğum doktorumdu ağrısız Doğum üzerine de uzmanlığı var.o vajinusmus üzerineymiş daha çok aaştırdım da biraz..
Bide gece gündüz ne. Olursa olsun ilgilenip koşuyor telefonu hep cevaplıyor . Bu çok iyio vajinusmus üzerineymiş daha çok aaştırdım da biraz..
sordum da baya pahalı sırf doğum 7000e yakınmış muayeneler tarama testleri vs düşündüğümden baya fazla doğum paketi yokmuş orda yine de teşekkürler:)benim özel sigortam yok malesef bu saatten sonra da yaptırmak pek birşey değiştirmiyor..
siz onda mı doğum yaptınız?Bide gece gündüz ne. Olursa olsun ilgilenip koşuyor telefonu hep cevaplıyor . Bu çok iyi
Ben onda Doğum yapacağım zaman o hastaneden ayrıldı maalesef yapamamıştım. Bu arada o devlet dr uydu son 2 yıldır özelde. Devlet hastanesindeyken bana öyle iyi davrandı ki telefon numarasına kadar vermişti. Çok iyi niyetli ve tecrübeli bi hekimsiz onda mı doğum yaptınız?
anladım teşekkür ederim onu da bir araştırayım..Ben onda Doğum yapacağım zaman o hastaneden ayrıldı maalesef yapamamıştım. Bu arada o devlet dr uydu son 2 yıldır özelde. Devlet hastanesindeyken bana öyle iyi davrandı ki telefon numarasına kadar vermişti. Çok iyi niyetli ve tecrübeli bi hekim
Dr un kendisiyle görüş bence ne demek istediğimi anlarsın 0 (506) 728 78 63 bu numarası whatsaptan ne merak ediyorsan sor. Durumunu yaz mutlaka sana cevap verir :))anladım teşekkür ederim onu da bir araştırayım..
peki teşekkür ederim ben bir bilgi alayım kendisinden.Dr un kendisiyle görüş bence ne demek istediğimi anlarsın 0 (506) 728 78 63 bu numarası whatsaptan ne merak ediyorsan sor. Durumunu yaz mutlaka sana cevap verir :))
sırf doğumu 4000liraya yaptırıyormuş bir muayenesi 300lira tarama testleri vs derken bura da beni aşar:)yani düşündüğüm limitleri aşar..peki teşekkür ederim ben bir bilgi alayım kendisinden.
Tabi canım gerçekten gazla oluyor . Bütçeni en iyi sen bilirsinsırf doğumu 4000liraya yaptırıyormuş bir muayenesi 300lira tarama testleri vs derken bura da beni aşar:)yani düşündüğüm limitleri aşar..
ama çok sağol valla sen de çok yardımcı oldun:)Tabi canım gerçekten gazla oluyor . Bütçeni en iyi sen bilirsin
NE demek canım iyi bir dr bulursun inşlhama çok sağol valla sen de çok yardımcı oldun:)
inşallah canım bakalım şimdilik dr aylin anıl arslan ağır basıyor cuma onunla görüşmeye gideceğim..NE demek canım iyi bir dr bulursun inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?