2017'de Ankara'da doğum için önerilen özel hastaneler ve doktorlar

orda doğum paketi var mı toplam ne kadar tutuyor?[/QUOTE
Benim Baro indirimli normal dogum ucretim 4900 olarak tespit edildi ama indirimsiz ne kadar bilmiyorum tel ile bilgi alabilirsiniz.Bu fiyat sadece dogum icin doktor muayene ucretleri ekstra.Bana 280Tl ye geliyor her muayene

Rana hnm var. Fiyat da sigortanıza göre değişir. Sigorta yoksa görüşmeniz gerek. 0312 593 4444 buradan bilgi alabilirsiniz.
sordum da baya pahalı sırf doğum 7000e yakınmış muayeneler tarama testleri vs düşündüğümden baya fazla doğum paketi yokmuş orda yine de teşekkürler:)benim özel sigortam yok malesef bu saatten sonra da yaptırmak pek birşey değiştirmiyor..

anladım teşekkürler orda doğum paketi varmış sanırım onu soracağım..10750ymiş orda da biraz fazla geldi..

orayı da duydum da orası kalabalık mı kalabalık olsun istemiyorum gerçi gidip görmek lazım yenidoğanı nasıl bir de orda önerebileceğiniz dr adı kimdir Pınar Hanım duymuştum ben.

Yok çok kalabalık değil veb de pinar ve aylin hanim duydum

sordum da baya pahalı sırf doğum 7000e yakınmış muayeneler tarama testleri vs düşündüğümden baya fazla doğum paketi yokmuş orda yine de teşekkürler:)benim özel sigortam yok malesef bu saatten sonra da yaptırmak pek birşey değiştirmiyor..

Özel sigorta yoksa biraz pahalı evet. Hayırlısı olsun.

siz onda mı doğum yaptınız?
Ben onda Doğum yapacağım zaman o hastaneden ayrıldı maalesef yapamamıştım. Bu arada o devlet dr uydu son 2 yıldır özelde. Devlet hastanesindeyken bana öyle iyi davrandı ki telefon numarasına kadar vermişti. Çok iyi niyetli ve tecrübeli bi hekim

Ben onda Doğum yapacağım zaman o hastaneden ayrıldı maalesef yapamamıştım. Bu arada o devlet dr uydu son 2 yıldır özelde. Devlet hastanesindeyken bana öyle iyi davrandı ki telefon numarasına kadar vermişti. Çok iyi niyetli ve tecrübeli bi hekim
anladım teşekkür ederim onu da bir araştırayım..

Back
X