2017'de Ankara'da doğum için önerilen özel hastaneler ve doktorlar

Fiyat konusunda bilgim yok. Ancak doktor konusu çok zor bir mesele. Ben koruya gidiyodum. Teknik anlamda çok bilgili ancak aşırı asabi. İlgi çokça yapmıyo. Hamileliğimin son dönemleri yaklaştı diye değiştirmeye cesaret edemedim. Ancak kendisi ayrılmış hastaneden. Ne kendisi ne hastane hiç bir şekilde haber vermediler bana. Randevu alırken öğrendim. Başka doktora almak durumunda kaldım. O da resmen bana gelme dedi. Korhan bey. Koru çalışanları da çok kaba. Son haftalarım da olsa hastaneyi değiştirdim. Buna mecbur kaldım. Ayrıca yurtdışına çıktığını söylediler. . Kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. Bir gün olsun mutlu bir şekilde gidemedim ona. Hep heyecanımı kursağımda bıraktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gebeliğimi öğrendiğimde bir kez Koru Hastanesine gitmiştim, iyi ki de o gün içime sinmemiş ve devam etmemişim, bu annenin başına gelenler hakikaten çok üzücü, bizler de anne adayıyız ve sağlıklı giden bir gebelikte bebeğimizin sağlıklı olacağını umut ediyoruz, Allah kimseye yaşatmasın, bu hastanenin kapısının önünden bile geçmeyiz artık, Allah aileye sabır versin.

Cnm bende Korhan beye gidiyorum. Genel olarak mesafeli biri ama işini iyi yapan bir doktor. Ne yaptın doğum işini kime gidiyorsun

bende arayış içindeydim ama buldum tavsiye edebileceğim bir doktor var dr anıl arslan muayanehanesini arayıp bilgi almanı isterim ebesiyle birlikte doğum boyunca yanında ve egzersizleri var dikişsiz doğuma dogal dogumdan yana sürekli bundan bahsediyor motive ediyor.

Back
X