Gebeliğe Hazırlık 2017 yilinda tup bebek tedavisine baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben sadece vitamin kullanıyorum birde insülin direncim oldugu için glukofen.. ıgne olarak gonal f kullanıyorum.. cumartesi son kontrol var, haftayada yumurta toplama işlemi..
 
aynen ahim filmi önemli. tüpler kapalıysa onların tedavisi öncelikli olur. inşallah birşey yoktur canım. içini ferah tut.. film cok rahat cektiriliyor. kasma kendini.. tecrübeyle sabit :)

İnşallah inşallah, düşündükçe geriliyorum. Yarın tecrübesini yaşayacağım, inşallah birşey çıkmaz.
 
Merhabalar guzel bayanlar. Rabbimin izni ile bu ay tup bebek tedavisine basladim. Benim kimi evlat hasretinde olan guzel bayanlar,hadi gelin burada bir birimize destek olalim.
Tüp bebek yapan arkdş lar yaşınız kaç acaba bende başladım yarin konrolum var gonalf kullanym
 
Merhaba arkadaşlar
Yeni üye oldum kadınlar kulübüne. Yazdıklarınızı okudum Rabbim isteyen herkese bebeklerini sağlıklı bi şekilde nasip etsin. Ben 3 yıllık evliyim ve eşiminde benimde ikinci evliliğimiz ikimizinde önceki evliliklerimizden çocuklarımız var . Ama şimdiki evliliğimizden olmuyor. Rahim filmi, histeroskopi, Aşılama, tüp bebek, yaptırdım tutmadı şimdi tekrar donmuş embriyolarım var (blastosist evresinde) onları ikinci kez tekrar transfer edicez inş. Hayırlısıyla nasip olur benimle birlikte isteyen tüm herkese dualarım sizinle sizlerde benim için dua edin.
 
Merhaba kizlar. 2 agustosta tedaviye basladim. 11 agustosta yumurta toplama islemi basladi. 5 yumurtam toplandi. Dun aradilar,doktor 4 yumurtamin dollendigini soyledi. Ama transferim adetten sonra olacakmis. Oyle daha uygun olur dedi doktorum. Ben Merional kullandim gunluk 300 doz. 5 adet Orgalutran ve en son gun 1 adet Ovitrelle. Ignelerimi kendim yapiyordum. Yumurta toplama da cok iyi gecti,uyuttular beni. Bir sey duymadim hissetmedim. 1 saate kadar yatirdilar, sonra hemsire cis yapmami soyledi. Kanama varmi diye. Cok sukur bir sey olmadi. Ama hafif gazlarim midede. Kabizlik da cekmedim. Pazartesi dollenmemin tam sonucunu soyleyecekler. Simdiden dua ediyorum. Rabbim yoktan var etsin Insallah. Kizlar korkmayin ciktigimiz bu yol cok zordur,Insallah hepimizi Allah sevindirir.
 

Sen bol bol dua et Insallah Rabbim senin yuzunu guldurur. Amin. Sonuclari bizimle de paylas lutfen :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…