Allah kolaylık versin canım, inşAllah tez zamanda hayırlı evlat sahibi olursun.. oluruz... ben de tüp bebek düşünüyorum ama eşimde teratozoospermi var önce bir üroloğa gideceğiz ondan sonra doktor önerirse tüp bebek nasipse. bu bekleyiş zor ama yılmamak sabretmek hamd etmek lazım... :) Allah büyük Allah Kerim...Merhabalar guzel bayanlar. Rabbimin izni ile bu ay tup bebek tedavisine basladim. Benim kimi evlat hasretinde olan guzel bayanlar,hadi gelin burada bir birimize destek olalim.
selam.. bende tüp bebek tedavisine başlayanlardanım.. ilaç kullanıyorum adetin 3. günü gidicem inşallah.. hayırlısıyla tutar inşallah herkesin.. tüm isteyenlerin..Merhabalar guzel bayanlar. Rabbimin izni ile bu ay tup bebek tedavisine basladim. Benim kimi evlat hasretinde olan guzel bayanlar,hadi gelin burada bir birimize destek olalim.
Insallah. Onemli olan var gucunle inanman. Her sey guzel olacak. Ben de simdi ilac kullaniyorum. Cyclo proginova yazdi doktor. Kist varmis o yuzden bir ay beklemek zorunda kaldim. Insallah hazirana dogru basliyorum Allahin izni ile.selam.. bende tüp bebek tedavisine başlayanlardanım.. ilaç kullanıyorum adetin 3. günü gidicem inşallah.. hayırlısıyla tutar inşallah herkesin.. tüm isteyenlerin..
Hayirlisi olsun Insallah. onemli olan stresten uzak olman ve inanman :)Bende bugün ya da yarın regl olursam tüp bebek tedavisine başlayacağım. Adetimi bekliyorum.
hiç sıkma canını kist bir dönem bendede olmuştu.. ilaçla geçti.. tek dezavantajı zaman kaybı oluyor. oda nasip kısmet..Insallah. Onemli olan var gucunle inanman. Her sey guzel olacak. Ben de simdi ilac kullaniyorum. Cyclo proginova yazdi doktor. Kist varmis o yuzden bir ay beklemek zorunda kaldim. Insallah hazirana dogru basliyorum Allahin izni ile.
Nerde başladın canmmrb kızlar aranıza yeni katıldım bende tüp bebek tedavisine başladım bu ay yumurtalar büyüdü yarın kontol var ne dicekler bakalım çatlatma iğnesi verirler muhatemelen
Hayirlisi olsun. Brnde yeni başladımankara
AMİN CANIM sen hangi şehirdesin ve kaçıcı günün ne kullanıyorsun ben menopur kullanıyorumHayirlisi olsun. Brnde yeni başladım
benimde 10.günüm inş hayırlısı olsun hakkımızdaBen istanbuldayım. Gonal f kullaniyorum. Bugun tedaviye başlayalı 4. Günüm
selam.. bende tüp bebek tedavisine başlayanlardanım.. ilaç kullanıyorum adetin 3. günü gidicem inşallah.. hayırlısıyla tutar inşallah herkesin.. tüm isteyenlerin..
hiç sıkma canını kist bir dönem bendede olmuştu.. ilaçla geçti.. tek dezavantajı zaman kaybı oluyor. oda nasip kısmet..
Cok tesekkur ederim cevabin icin. Biraz rahatsiz olmusdtum kistten dolayi. Allah bize cocuk sahipi olmayi nasip eder :)hiç sıkma canını kist bir dönem bendede olmuştu.. ilaçla geçti.. tek dezavantajı zaman kaybı oluyor. oda nasip kısmet..
Canim insallah guzel haberler alirsin. Lutfen bizi de bilgilendir. Cok merak ediyorum. Ben de 10 gun sonra basliyorum o yuzden.mrb kızlar aranıza yeni katıldım bende tüp bebek tedavisine başladım bu ay yumurtalar büyüdü yarın kontol var ne dicekler bakalım çatlatma iğnesi verirler muhatemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?